Трусики-невидимки – модний тренд

У білизняному арсеналі сучасної леді з легкістю можна виявити не тільки мереживні сексуальні трусики, а й безшовні труси, які, можливо, не такі сексуальні, зате непомітні під одягом, що облягає, і допомагають завжди виглядати на всі сто.

Виробники дорогої нижньої білизни виготовляють безшовні трусики з високоякісного еластичного матеріалу. Щоб зробити білизну максимально невидимою, а також комфортною в носінні зрізи не обробляються, а також переслідується правило відсутності швів та декоративних елементів.Елегантні моделі безшовних трусиків «невидимок» можна знайти в багатьох колекціях брендів білизни, тому завжди є з чого вибрати відповідну модель трусиків.

білі трусики

У чому особливість трусиків-невидимок :

  • ідеально сидять на будь-якій фігурі, ніби «друга шкіра»,
  • підходять під вбрання будь-якого крою, стилю та фасону,
  • не залишають слідів на тілі та невідчутні у процесішкарпетки,
  • підходять представницям прекрасної статі всіх вікових категорій,
  • незважаючи на лаконічний дизайн, виглядають дорого та вишукано.

червоні трусики

Надягнувши безшовні трусики, можна зробити будь-який образ, навіть найбанальніший, ефектнішим і бездоганнішим.

До речі, продовжуючи модну тенденцію, американська марка нижньої білизни My Ponteez захотіла розвинути тему невидимих трусиків, створивши принциповонову модель. Конструкція трусиків тримається на широкому прозорому гумці, яка непомітна на тілі. Тканинна частина такої білизни виконана із 100% натурального матеріалу, великий відсоток якого становлять бамбукові волокна. Як знати, не виключено, що ця ідея невидимої білизни знайде втілення в колекціях іменитих брендів.

.jpg”>

Вибирайте трусики-невидимки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.