Модні жіночі труси 2015-2016 року

Тренди та модні тенденції стосуються не тільки спідничок та кофтинок, а ще й такої інтимної деталі, як трусики. Які труси будуть у моді восени та взимку сезону 2015-2016 року? Давайте розумітися.

  • Якщо ви не фанат стрінгів, з радістю повідомляємо, що ці трусики можна заслужено відправити на пенсію або принаймні тривала відпустка за власним бажанням. Враховуючи любов дизайнерів до ретро стилю, ця модель трусиків у найближчому сезоні з малою часткою ймовірності повернеться на модний п’єдестал.

білі трусики

  • У моді «бабусини» труси із завищеною лінією талії та зізлегка стягуючим ефектом. Щоправда, від бабусиних у них нічого не залишилося – це вже не ті страшні панталони, які нічого, крім туги, більше не навівали. Сучасні труси з високою талією виглядають сексуально за рахунок фактури, дизайну та декору. 8392-2.jpg”>трусики з високою посадкою
    • Недешевий, але ефектний тренд – трусики з натурального шовку, якість матеріалу яких з лишком компенсує відсутність декору.

    трусики з натурального шовку

    • Нарівні з ретро в моду увійшли практичнітрусики сліпи. Ця модель добре підходить для повсякденного носіння і для дівчат, які ведуть активний спосіб життя.

    трусики сліпи

    • Ще один тренд цього сезону – ніжність та романтичність у спідній білизні. Це може проявлятися в кольорі трусиків або в мереживному декорі – вибирайте те, що найбільше перегукується з вашим сприйняттям жіночності.

    нижня білизна в горошок

    • У плані кольорової гами цей сезон приніс моду на пастельні, пудрові та злегка припилені тони, також популярний білий колір та класичні тони червоного, синього та чорного.

    трусики

    • Правило, що свідчить, що трусики і ліфчик повинні бути з одного комплекту, давно застаріло. Сміливо поєднуйте різні кольори та фактури, пам’ятаючи, що експерименти у світі сучасної моди лише вітаються.

    Як бачите, тренди цього сезону просто на будь-який смак. Дизайнери представили у своїх колекціях практичні, красиві, розкішні та романтичні моделі трусиків, тож кожна дівчина зможе підібрати обновки для свого інтимного гардеробу. Вибирайте модні трусики в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.