Яку спідню білизну бажає кожна жінка на 8 Березня?

Нижня білизна – чудовий подарунок на 8 Березня. Тим більше, що, роблячи подарунок коханій, ви частково тішите себе. По дорозі в магазин, ви продумали масу карколомних варіантів, проте опинившись серед усього цього жіночого різноманіття, абсолютно втратили голову. Типова ситуація. Ми поспішаємо на допомогу і підказуємо, яку нижню білизну бажає кожна жінка на 8 Березня. не подарувати їй такої можливості. Перевірена класика – білі комплекти білизни з мереживом, атласними або прозорими вставками. Дуже ніжно виглядає ніжно-рожевий, кремовий, блакитний, блідо-бузковий, словом, будь-які пастельнітону.

білий ліф Що-небудь пустотливе

Яскраві кольори, дитячі принти та аплікації сьогодні на піку моди . Якщо ваша дівчина молода і активна, їй неодмінно сподобається щось у такому пустотливому стилі. Це можуть бути багатобарвні трусики-сліпи зі строкатим принтом та яскравою мереживною окантовкою, кумедна клітка, смужка або квіти.

малинові трусики-сліпи

Що-небудь сексуальне

Кожній жінці подобається полонити, бачити, як ви дивитеся на неї, затамувавши подих, не відмовте своїй дамі в такому задоволенні. Як правило, для подібних цілей, вибирають комплектипристрасного червоного, чорного, синього, малинового, сливового, насиченого бузкового кольору.

Зверніть увагу на форму. Хочете, щоб звичні обсяги вашої дівчини зросли вдвічі, беріть бюстгальтер з push-up ефектом. Серед інших чарівних моделей назвемо ліфчик-бюстьє і, звичайно ж, спокусливі трусики-бразиліана – такий собі привабливий гібрид стрінгів та сліпів.

бежевий ліф чорний ліф для великих грудей

До речі, володаркам пишних форм дуже підійде бюстгальтер-получашка, де нижня частина зроблена з щільної тканини, а верхня – зневагомою напівпрозорою.

Що-небудь експериментальне

Шикарне вбрання, як з обкладинки чоловічого журналу… Про таке мріє кожна жінка, але тільки одиниці зізнаються вголос. Не бійтеся подарувати своїй жінці щось із категорії спокусливої білизни. Не обов’язково відразу ж купувати прозорий комбінезон із багатозначними фігурними вирізами. Почніть з підв’язки в комплекті з поясом і панчохами, корсета або ніжного міні-плаття. Головне, як кажуть, почати, і тоді, зовсім скоро, настане час комбінезону та костюму легковажної покоївки.

прозорий набір білизни

Вибирайте білизну в подарунок коханій жінці Intimo: