Поради чоловікам, як підібрати шикарну спідню білизну на 8 Березня

Рано чи пізно будь-який чоловік опиняється у педантичній ситуації, обираючи у подарунок коханій спідню білизну. Можна, звичайно, піти шляхом найменшого опору, і сходити в магазин разом зі своєю дівчиною. Однак, ми – романтики та пристрасть як любимо робити сюрпризи. На допомогу сильній половині людства ми вирішили підказати, як вибрати шикарну спідню білизну на 8 Березня.

коричнева спідня білизна

Визначаємо розмір
таблицею розмірів. >

Трусикивибираємо таким же чином. Там може значитися російський, європейський, італійський розмір чи стандартна система позначень (від XS до 7XL). Щоб співвідносити літерні показники з числовими, знову-таки радимо озброїтися таблицею розмірів. перед вами стоїть ще складніше завдання – вибрати фасон. Щодо бюстгальтерів, то вони можуть бути:

  • з кісточками;

  • безкісточок;

  • з ефектом push-up.

  • На перший час для вас цієї інформації буде цілком достатньо. Якщо у вашої дівчини невеликі груди, їй можна сміливо носити м’які тканинні бюстгальтери без кісточок. Панночки із середніми грудьми люблять надавати їй апетитні форми за допомогою такої незамінної знахідки, як push-up. А ось дамі з великими формами push не потрібний, в даному випадку досить просто кісточок. Намагайтеся вибирати більш закриті моделі, в них апетитні форми вашої коханої будуть виглядати дуже привабливо. 2.jpg” alt=”чорний комплект білизни” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4170″ /> ліф у квіти

    Знаходимо свій стиль

    А в цьому плані нестримнийполіт вашої фантазії ніхто не стримує. Це може бути чудове ніжне вбрання, грайливий комплект з аплікацією або принтом, спокусливе вбрання з атласом і мереживом або дещо еротичне. Сучасна індустрія нижньої білизни пропонує безліч цікавих варіантів – боді, корсети, сітчасті комбінезони, панчохи на підв’язках, крихітні прозорі сукні, стрип -Колготки, а також рольові вбрання. Ніколи не бачили нічого подібного у гардеробі своєї дівчини? Швидше за все, вона просто чекала, коли ви подаруєте їй його в подарунок.

    сексуальна спідня білизна біла сексуальна білизна < p>Вибирайте білизну в подарунок коханій жінці в Intimo:

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.