Топ-7 подарунків, які точно сподобаються чоловікам

Кажуть, що жінки з Венери, а чоловіки — з Марсу. А вам не здається, що цей афоризм придумали ті, хто ніяк не може вгадати з подарунком для представника протилежної статі? Особливого драматизму ситуація набуває на новорічні свята, коли на щось чарівне очікують навіть затяті прагматики. Щоб остаточно не заплутатися, ловіть гайд із практичних подарунків для чоловіків, які водночас можуть створити святкову атмосферу.


1. Комплект термобілизни

Ідеальний вибір не лише для презента під ялинку, а й для будь-якого свята, яке стосується чоловіка та припадає на зиму — від дня народження до Дня служби зовнішньої розвідки (24 січня, на випадок, якщо у колі вашого спілкування є український Джеймс Бонд). Адже будь-яка річ, що забезпечує тепло та комфорт, може розцінюватися як прояв турботи.

Існує кілька різновидів термобілизни: для відведення вологи, для зігрівання та для повсякденного носіння. Перші два різновиди — скоріше туристичні чи спортивні, а ось третя — більш широковживаний. Такі джемпери та кальсони не створюють об’єм, але при цьому не випускають тепло та відводять зайву вологу, через що складається враження, ніби термобілизна гріє сама по собі.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80102/ 

Звісно, «верхи» та «низи» термобілизни продаються окремо, але комплект виглядатиме більш урочисто, ніж кальсони (навіть дуже якісні та красиво запаковані). До того ж, джемпер та штани однакової щільності, одного кольору та в одному стилі позбавляють отримувача подарунку суто естетичних складнощів. Комусь буде комфортно переодягатися після спортзалу чи басейну («перед хлопцями не соромно»), а для когось взагалі принципово стильно виглядати, незалежно від того, чи бачить хтось, що відбувається, у нього під верхнім одягом.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80170/ 

2. Стильний домашній костюм

Звісно, кожен має своє поняття про комфорт. Так, існує безліч жартів про чоловічу манеру заношувати речі до неможливості. «Щасливі» труси, улюблені розтягнені спортивки — це лише одна з крайнощів. Про іншу розповідала знайома стилістка: її клієнт замовляв костюм для дому, у якому за необхідності можна було б з комфортом вийти «у люди». І це чудово: зростаючий серед чоловіків попит на елегантний вигляд вдома для нас означає широкий простір для вибору подарунків.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/74777/

Серед того, що наразі пропонують бренди домашнього одягу є дуже багато речей, які за комфортом не поступаються звичним та зручним спортивним костюмам. А виглядають вони набагато вишуканіше! Як приклад — домашні комплекти від Massana або Enrico Covery.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/78492/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/78571/

Звичайно, напередодні новорічних та різдвяних свят у продажу з’являється багато комплектів та піжам у тематичному оформленні. Майте на увазі: наявність різдвяного малюнка сильно обмежує річ у використанні. Джемпер з Сантою та дзвіночками доволі дивно виглядає у ще холодному березні. Проте бренди у створенні колекцій для сну вдаються також до стилю натяків: є червоно-біла гама, невеличкий олень чи ялинка на нагрудній кишені — цього цілком достатньо.

Джерело:: https://www.intimo.com.ua/goods/77623/

3. Затишне худі

Вдала ідея навіть для того, хто просто не вилізає з класичних костюмів. Можна навіть сказати — особливо для любителів класичних костюмів. Скільки б часу чоловік не провів у строгому піджаку, змінивши його на худі з м’якого утепленого матеріалу він відчує майже медитативне полегшення. Можна сказати, що це стильний одяг для лінивих.

До того ж, худі універсальні: вони однаково вдало поєднуються з джинсами, шкірянками, пальто, та у деяких випадках — з тими з класичними штанами та піджаками. Їх можна одягати на пробіжку, у тренажерний зал, у похід чи на прогулянку, та врешті просто розвалитися у ньому на дивані перед телевізором. Так що є велика вірогідність того, що цей презент буде використовуватися частіше ніж інший подарований одяг.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75135/ 

4. Домашні капці-чобітки

Навіть якщо чоловік сприймає домашні речі як посередні подарунки, чобітки він оцінить з кількох причин. По-перше, такий дизайн щонайкраще утеплює ноги, навіть якщо не одягати під них шкарпетки (особливо, коли це моделі зі штучним хутром всередині). По-друге, чобітки сидять на нозі майже як влиті і не спадають. Так що вираз «бігти, гублячи капці» — то точно не про них.

Деякі бренди (переважно європейські) випускають навіть капці з велюровою текстурою, нетипові для наших чоловіків. Однак вони приємні на дотик і зручні тим, що забезпечують циркуляцію повітря і зберігають ноги у теплі. Якщо ви шукаєте щось «брутальне» та практичне, зверніть увагу на моделі, де верх зроблений з грубої рогожки. У таких чобітках можна навіть ненадовго вийти на вулицю — наприклад, зустріти кур’єра. 

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/68382/
https://www.intimo.com.ua/goods/68380/ 

5. Комплект зручних базових трусів

Думаю, не треба зайвий раз нагадувати, як сильно може залежати настрій від комфорту усього, що оточує. І в це оточення входить також спідня білизна. Саме тому білизняний сет у подарунок стане вираженням побажань здоров’я та гарного настрою.

Існує навіть статистика, згідно з якою чоловікам навіть подобається отримувати білизну у якості презента на свято. Нерідко це пов’язано з дуже дивною причиною: виявляється, для багатьох це є невеликим забобоном — почати новий рік з чистого листа у новій білизні. Інколи ця теза трансформується у «новий рік — у нових капцях» (дивіться попередній пункт).

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/77109/

Які чоловічі труси вважати базовими? Передусім, чорні, оскільки вони пасують практично до будь-якого одягу — від джинсів до класичних костюмних штанів. Для різноманітності підійдуть також темно-сині та сірі моделі.

Що ж стосовно фасону, то про статус найзручнішого постійно сперечаються прихильники боксерок, брифів (вони ж плавки) та бриф-боксерів. Враховуйте що брифи підійдуть тим, хто багато працює за столом, адже їхня довжина завершується у природній складці між тілом и ногою, а отже білизна гарантовано не мулятиме. А брифи-боксери підійдуть для прибічників активного способу життя (детальний гайд із чоловічої білизни ви знайдете тут). 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/15522/

https://www.intimo.com.ua/goods/58769/

6. Сет кольорових шкарпеток

Знову ж таки ми спираємося на те, що подарунок має виглядати святково та створювати відповідну атмосферу. А шкарпетки з яскравими орнаментами и кумедними принтами відмінно виконують цю задачу, навіть коли це одна пара. Уявіть, яке враження справить цілий набір!

І ще один секрет: психологи стверджують, що наявність у гардеробі будь-яких речей зухвалого забарвлення — ознака впевненості у собі та здатності відстояти точку зору. Якому ж чоловікові не полестить такий комплімент?

Ну, і, врешті, як не згадати Віталія Кіма, чиї кольорові шкарпетки стали ледь не гаслом національної незламності цієї весни!

Джерело: EZ-Stock Studio/shutterstock.com

Версій може бути багато. До категорії кольорових відносять як однотонні яскраві шкарпетки, так і з візерунками: від класичної клітинки та ромбів до персонажів мультфільмів чи коміксів. Цікаві ідеї пропонують John Frank, Ysabel Mora, а також українські бренди Sammy Icon, Dodo socks, Griffon socks тощо. У деяких марок шкарпетки вже продаються сетами, в інших випадках ви можете завбачливо самі зібрати підходящий набір.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/79523/
https://www.intimo.com.ua/goods/76813/
https://www.intimo.com.ua/goods/76806/
https://www.intimo.com.ua/goods/80640/

7. Подарунковий сертифікат

Цей варіант оцінять практичні натури, які самі прекрасно знають, що хочуть побачити під ялинкою, але сюрпризи також полюбляють. І одним з таких сюрпризів якраз може стати сертифікат інтернет-крамниці «Інтимо». Цей подарунок привабливий тим, що адаптується до будь-якого бюджету. Так, у розділі з фізичними сертифікатами вы знайдете перелік карток на різні суми — від 250 до 5000 гривень. А при покупці електронного сертифікату можна взагалі вписати будь-яку суму. 

Ще один плюс віртуальної подарункової картки — цей подарунок по-перше дістанеться до отримувача миттєво, по-друге, його важко буде загубити, бо він відобразиться у месенджері на смартфоні.

Мистецтво вибирати подарунки може мати безліч нюансів, але воно не таке складне, як, скажімо, переліт з Венери на Марс. І опанувати його нескладно, якщо «включати» режим душевності. Подарунки із таким затишним характером допоможуть зробити новорічні свята по-справжньому сімейними.

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.