Носіть українське: популярні бренди білизни й домашнього одягу

Носіть українське: кращі бренди білизни й домашнього одягу

Знак Made in Ukraine зараз перетворився на тренд. Одяг та аксесуари українських дизайнерів усе частіше з’являються на тижнях моди та червоних доріжках — їх охоче вигулюють європейські та голлівудські селебріті.

Проте «зроблено в Україні» — це не лише про високу моду, а й про знайомий нам lounge chick. Про справжній домашній затишок. Адже хто як не українці за останні майже два роки довели, що дім — не порожні слова, а частинка серця, і все що пов’язане з домівкою, наповнене виключним змістом. Вдома хочеться створити неповторну атмосферу, одягатися по-особливому зручно. А ще красивий одяг та білизна допомагають нам підтримувати внутрішній ресурс у обставинах, що склалися. Бо обновки — це завжди серотонін та джерело гарного настрою.

  1. Totalfit
  2. Kleo
  3. Naviale
  4. Stimma
  5. Roksana
  6. brabrabra
  7. Krako

Раніше ми розповідали вже про відомих українських виробників білизни та одягу для дому. Представляємо ще 7 вітчизняних торговельних марок, чия продукція безперечно заслуговує на вашу увагу.

Totalfit

Можна сказати, що творці бренду Totalfit знають все про спорт і активний відпочинок, а також про те, як зробити ці сфери життя комфортними. Компанія спеціалізується насамперед на виготовленні одягу для різних видів тренувань: від йоги до марафонського бігу. Топи та шорти, рашгарди та легінси, худі та комбінезони — перелік моделей вельми широкий. Проте родзинкою бренду безперечно вважається термобілизна. Тут TotalFit випускає відразу кілька колекцій:

  • легка — для щоденного носіння у помірні холоди;
  • середня — для тривалого перебування на вулиці, зокрема для прогулянок;
  • важка — розрахована на дуже тривале перебування на повітрі (наприклад, походи або риболовлю);
  • спортивна — орієнтована на вуличні тренування.

Експертна порада:

Різноманіття українських торгових марок, представлених на сайті, доводить, що виглядати привабливо можна не лише завдяки європейським виробникам. Адже красивою та зручною білизною можуть порадувати ТМ Kleo та brabrabra; зігрітися вдома та на вулиці допоможуть термокомплекти від ТМ Totalfit, костюми Anabel Arto або German Volf.

В усіх лінійках передбачені моделі для чоловіків, жінок і підлітків обох статей. Особливий акцент робиться на матеріалах. Так, для спортивного одягу в TotalFit використовується інноваційний матеріал LYCRA® SPORT Energy — поліамід-еластан з підвищеними дихаючими та компресійними властивостями. А експерименти з термобілизною можна порівняти хіба що з роботою шеф-кухарів, які вигадують нові рецепти. У лінійках ви знайдете поєднання на будь-який смак і для будь-якої мети: від мікрополіестеру з начосом до полегшених міксів «бавовна-поліестер» і «віскоза-поліестер».

Крім того, бренд випускає колекції casual одягу — як для чоловіків, так і для жінок. Ці костюми втілюють у собі стиль, що полюбився нам за час пандемії: їх можна носити вдома, одягати на прогулянки й навіть на роботу з несуворим дрес-кодом. Кожен шанувальник практичної моди знайде собі щось до смаку. Наприклад, штани можуть бути прямого крою або джогери, а у якості верху пропонується бомбер, довге або вкорочене худі.

Колірна гамма тут не яскрава, як часто буває в спортивних лінійках, а приглушена і, так би мовити, смачна. Окрім класичних чорного та бежевого є молочний, шоколадний, сливовий — відтінки, які заслуговують на те, щоб стати частиною базового гардеробу.

Kleo

Цю марку сміливо можна називати довгожителем українського бодіпозитиву. Засновники бренду — київська компанія Yanser, яка займається пошиттям нижньої білизни вже понад 25 років. Творці стверджують у тому, що їхня місія — дарувати кожній жінці впевненість у собі, комфорт, а також надихати на нові звершення в житті. І це їм досить добре вдається, адже в каталозі можна підібрати білизну під будь-який настрій.

Значне місце в каталозі посідають безшовні моделі: тут є варіанти для прихильників будь-яких матеріалів, від чистої бавовни до класичної суміші поліаміду та еластану.

А асортимент бюстгальтерів просто вражає! Дизайнери Kleo передбачили дуже широку розмірну сітку, де представлено чашки від A до H. І, що примітно, в лінійці plus size можна знайти не тільки практичні гладкі моделі, а й спокусливі мереживні (звісно, вони пошиті з урахуванням потреб власниць великих розмірів).

Але це не все. Під цим брендом ви знайдете бавовняні майки базових кольорів, нічні сорочки, довгі й короткі піжами, домашні комплекти-трійки з кардиганом у якості верхнього шару і навіть колекцію спокусливої білизни, що включає пояси для панчіх.

Однією зі своїх «фішок» Kleo називає постачання з Європи тканин преміальної якості. Так ми бачимо, що може вийти, якщо прагнення до європейських цінностей органічно поєднати з турботою про природну красу українських жінок.

Naviale

Належить до тієї ж компанії, що й попередній бренд зі списку. Але під маркою Naviale випускається м’який, комфортний одяг для дому та сну. Більшість моделей виконані з флісу та велюру: це пухнасті халати, зимові піжами та домашні костюми з текстурою тедді, у яких не замерзнеш, навіть якщо раптом забув зачинити кватирку.

Є також варіанти на весну та осінь — довгі бавовняні піжами з аристократичним смугастим принтом, ніжні на дотик велюрові брючні костюми тощо.

І куди ж без приємного бонусу — капців, які можна носити в будь-яку пору року. Влітку в них просто м’яко та приємно, ніби сам по собі робиться масаж стоп, а взимку вони ще й гріють. Тут також є варіанти – класичні шльопанці, чобітки, капці з задниками та без.

Ну, а назви відтінків створюють відповідний «інстаграмний» настрій. «М’ятне морозиво», «ягідний сироп», «ніжний персик», «чай з молоком»… Усе це схоже на опис колажу: фото в такому одязі так і хочеться викласти в соцмережі.

Stimma

Торговельна марка з Хмельницького швидко зробить з вас стиліста — для цього вам навіть не доведеться напружуватися. Вже понад 10 років компанія виготовляє casual одяг та термобілизну, керуючися принципами усвідомленого шопінгу та капсульного гардеробу. Власне, кожна з колекцій і є окремою капсулою, де всі речі пасують одна до одної. Втім, комбінувати можна і речі з кількох колекцій, адже вони всі однотонні та витримані у класичній палітрі.

Основну ставку бренд робить на жіночий одяг. Це костюми з худі та джогерами у стилі спорт-шик, а також одяг smart casual, наприклад, боді, віскозні водолазки, в’язані сукні та об’ємні светри, костюми-двійки зі штанами та спідницями тощо.

А ось лінійки термобілизни у Stimma представлені як жіночі, так і чоловічі. У каталозі є і пасивна термобілизна з 35% бавовни в складі, і теплозберігаюча з начосом. Матеріал виробів приємний для шкіри, а контрастні зовнішні шви не тільки допомагають уникнути натирання, а й доповнюють стильний образ.

Нові дизайни бренд запускає щотижня. Тож у Stimma слово «базовий» зовсім не означає одноманітний. Він немов пазл, який хочеться постійно доповнювати.

Roksana

«Елегантність у кожному русі» – так описують стиль своєї продукції засновники цього запорізького бренду. Компанія спеціалізується на виготовленні бавовняної білизни, стильного одягу для сну, а також для дому та відпочинку. Roksana умисно не обмежується тим, що можна носити в чотирьох стінах. Окрім бавовняних, ніжних віскозних піжам та сорочок, а також затишних флісових халатів, покупцям пропонують спортивні костюми, боді і навіть купальники.

Загалом бренд націлений на те, щоб одягнути всю сім’ю: в асортименті передбачені лінійки чоловічого та дитячого одягу, а також колекції для вагітних та мам-годувальниць.

Фурнітура для всіх моделей імпортується з Німеччини, а тканини — з Туреччини (це, зокрема, бавовняний трикотаж та модал з гіпоалергенними властивостями). Є ще один момент, який порадує любителів ексклюзиву. Дизайн усіх тканин розробляється виключно для цієї марки — саме таких забарвлень ви не знайдете більше ніде. М’які текстури, хвилясті лінії, практичні деталі та приглушені кольори — ось що формує основу стилю Roksana.

brabrabra

Ця марка є відносно молодою — вона виникла у 2017 році. Бренд brabrabra доводить, що вдало підібрана спідня білизна може замінити мотиваційного коуча, бо допоможе усвідомити власну цінність та зрозуміти, що саме для вас є комфортним. І тут є з чого обирати:

  • бавовняні трусики та топи пастельних тонів;
  • безшовна білизна;
  • ніжні трусики з мереживом;
  • бюстгальтери з розмірами чашок від А до J;
  • сітчаста білизна в яскравих кольорах.

brabrabra впроваджує нову сексуальність — без звичних пуш-апів та стрингів. Потрібний ефект досягається за рахунок креативних фасонів, прозорих текстур ігри з нетрадиційною для білизни кольоровою палітрою, наприклад, поєднання синього з яскраво-червоним, помаранчевого з фіолетовим тощо. А ще в кольоровій колекції є пояси для панчіх.

Також brabrabra пропонує серію коригувальних колготок, панчохи (якраз до поясів), купальники та домашній одяг. Періодично компанія випускає колекції family-look, розраховані також на дітей та чоловіків, як-от «Щасливі ми» чи «Лінива вечеря» до Різдва.

Krako

Бренд пропонує дитячий одяг для двох вікових категорій:

– малюків до 2 років
– дітей до 8 років

Із першою групою маленьких споживачів марку Krako об’єднує те, що вона народилася під час війни. Засновниці Ірина Краснокутська та Марина Колесникова, будучи не тільки бізнес-вумен, а й мамами, прагнули одягати дітей у якісні та комфортні речі. Спрацював принцип «хочеш зробити добре – зроби сам». У результаті можливість носити одяг made in Ukraine отримали дітлахи не тільки України, а й Польщі.

Можна сказати, що Krako створює стиль від колиски до шкільного класу. Так, малюкам пропонуються повзунки, бодіки та комбінезони. Не забули виробники і про головні убори – чепчики і кокетливі пов’язки.

Для дітей старшого віку в каталозі є одяг практично на будь-який випадок: майки, шортики, футболки, платтячка, лонгсліви, толстовки, легінси і спортивні штани. Є також лінійки домашніх брючних костюмів для хлопчиків і дівчаток.

Майже вся продукція шиється з бавовняного трикотажу, крім, хіба що, утеплених флісових толстовок. Однак усі без винятку тканини, з якими працює Krako, мають сертифікат OEKO TEX Standard 100. А це означає, що тканини безпечні для ніжної дитячої шкіри і точно не викличуть алергію.

Обирайте якісну білизну на Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.