Білизна і не тільки: комфортні подарунки на Новий рік

Вам не здається, що сезон новорічних свят щороку настає все раніше? Так, ми хилимо до того, що подарунки близьким та друзям треба вибирати заздалегідь. Це гарантує, що останні дні перед Різдвом або Новим роком ви проведете у радісному передчутті свята, а не у метушні.

  1. Подарунки для жінок
  2. Подарунки для чоловіків
  3. Універсальні подарунки
  4. Подарунковий сертифікат

Ми допоможемо вам прискорити підготовку до свят. Пропонуємо гайд із подарунків, які можна придбати у магазинах одягу та білизни. І вони гарантовано сподобаються одержувачу! Підбірку ми розділили на три категорії: подарунки для жінок, для чоловіків та універсальні.

Подарунки для жінок

Пропонуємо вашій увазі найпопулярніші товари, шо можуть стати чудовим подарунком для коханої, сестри або подруги.

Бралет

Фасон, який сміливо можна назвати королем усіх бюстгальтерів. Адже саме бралети являють собою втілення формули «краса+комфорт», якої стільки років прагнуть жінки. Для бралетів характерна м’яка безкісточкова структура, відсутність формованих чашок і тим паче пуш-апу (зате передбачені кишеньки для поролонових вкладишів). У такому бюстгальтері буде зручно і вдома, і на прогулянці, і в офісі, якщо дозволяють особливості крою.

А на цьому моменті варто зупинитися детальніше. Те, що у бралетах груди не стоять по стійці «струнко», не означає, що цей фасон не може бути сексуальним. І виробники всіляко це доводять, експериментуючи з деталями декору та матеріалами. Так, у Anabel Arto та Marc & Andre ми побачимо різновиди з подвійними бретелями, а у brabrabra – з кольоровою сіткою. Більшість моделей виглядають не стільки як білизна, скільки як кроп-топи, які можна носити в люди. Такий подарунок оцінять шанувальниці капсульного гардеробу та універсальних речей.

Раніше вважалося, що бралети підходять лише володаркам невеликих грудей. Але зараз можна знайти варіанти з чашками D і навіть G (бренди Orhideja та ZeBra).

Спортивний бюстгальтер

Цей презент порадує жінку, навіть якщо вона не буває у спортзалі. Адже спортивний бюстгальтер передбачає зручність у русі та зміні поз. Тобто він стане у пригоді, наприклад під час подорожі, хай то буде автобусний тур з пересадками чи тривала поїздка на авто. Або під час прогулянки з дитиною, коли стояти на місці вам точно не доведеться.

У таких ситуаціях спортивні бюстгальтери підтримують груди, фіксуючи їх, але не стискаючи, наче корсет. Все завдяки вшитим чашкам та еластичній смузі знизу. А бренди, які випускають спеціалізовані колекції використовують особливі чашки для інкапсуляції, що не дають грудям рухатися взагалі в жодному напрямку, не тільки вгору-вниз (такі є у німецької марки Anita).

Набір «цікавих» трусиків

Під «цікавістю» щодо жіночих трусиків маються на увазі наступні аспекти, які впливають на зовнішній вигляд виробу:

  • крій — пікантні вирізи на сідницях, імітація портупей тощо,
  • принти — від класичних (клітинка, горох, леопард) до креативних.

Тут слід обирати, орієнтуючися на смак отримувачки. Що вона цінує більше: можливість приміряти образ фатальної жінки чи повеселитися від душі? До речі, принтована білизна може бути антистресом. Це неочевидний момент, але судячи з відгуків на сайтах магазинів білизни, подібні трусики саме так і працюють! Ніхто їх не бачить, і ніхто не може здогадатися, чому жінка, що їх носить, випромінює позитив.

Кількість трусиків в упаковці варіюється від 2 до 8 штук. Це зручніше, ніж збирати сет самостійно : дешевше і менше клопоту. Деякі бренди практикують продаж «секретних» боксів, де при замовленні можна вказати розмір та фасон, а принти ви побачите лише при розпаковці.

Набори цікавих фасонів варто шукати в ассортименте Lama. Якщо ж потрібні принти, придивіться до продукції Mememe, John Frank та Sammy Icon.

Експертна порада:

Леся Наказна,
експертка Intimo.ua

А з чим у вас асоціюється Новий Рік, крім ялинки та мандаринок? Звісно, це подарунки! Адже хочеться привітати всіх: найрідніших, друзів, колег по роботі.

Здивуйте колег по роботі яскравими шкарпетками з веселими принтами від John Frank або подаруйте затишні та комфортні піжами від Massana рідним. І навіть якщо до Нового року лічені хвилини, а ви не встигли з подарунком, миттєвий сертифікат подарунків буде ідеальним варіантом привітання.

Вишукана піжама або комплект з халатика та піжами

Таке вбрання дозволить жінці відчувати себе королевою перед сном та одразу після пробудження. Струмуючі блузи та штани палаццо, приємні на дотик тканини та рясний мереживний декор — все це створює атмосферу шику. При виборі звертайте увагу на моделі, у складі яких є віскоза (марка Silence), модал (Ora та Anabel Arto) та шовк (Marc&Andre, German Volf та Fleri).

Комплект мереживної білизни

Це класика спокусливої білизни. Мереживо створює для своєї володарки ауру спокусниці та леді водночас. Навіть трендова сітчаста тканина не дасть такого ефекту.

Подібний презент може зробити не лише чоловік коханій, а й жінка подрузі. Щоправда, тоді зміниться посил: якщо думки чоловіка з приводу мереживної білизни вгадати неважко, то жінка вручить такий комплект з мотиваційним закликом «причаруй його, ти зможеш».

Щоб дійсно порадувати жінку комплект, подарунковий комплект має бути зручним для неї. Тобто з трусиків краще надати перевагу не стрингам, а сліпам, бразиліані чи навіть шортикам (існують повністю мереживні). Бюстгальтер може бути як з кісточками, так і без — аби посадка була комфортною. Особливо гарно виглядають моделі з мереживною спинкою.

Широкий асортимент мереживної білизни представлений у українських марок Sambario та Anabel Arto,французької Marc & Andre, латвійських ZeBra та Orhideja.

Подарунки для чоловіків

Традиційні набори шкарпеток та теплі піжами можна завернути у святкове упакування та презентувати коханому, брату чи куму.

Набір шкарпеток: однотонних або кольорових

Тут вибір залежить від характеру одержувача. Для консерватора, який надає перевагу стриманим кольорам, доцільніше підібрати шкарпетки базових кольорів, що пасують до будь-якого одягу. Не обмежуйтеся чорним: до категорії класичних кольорів зараз відносять також сірий і синій. Так, Ysabel Mora передбачили попит на всі ці кольори та об’єднали їх в один набір.

Якщо ви маєте справу з чоловіком креативним, то він найімовірніше оцінить комплект принтованих шкарпеток, навіть якщо в житті носить винятково ділові костюми. Він посміється над шкарпетками з віскі, піцою чи портретом Тараса Шевченка. Ну, а кавуновий принт — справжній вияв патріотизму. Бренди часто роблять набори по дві-три пари — такі, зокрема, є у Ysabel Mora, John Frank та Sammy Icon.

Набагато міцнішими будуть шкарпетки, де 70-80% натуральної основи (бавовни або бамбука) у складі, а решта – поліамід чи поліестер.

Худі

Цей подарунок точно не припадатиме пилом у шафі. Бо носити худі можна куди завгодно, не знімаючи, хоч 24 години на добу. Вдома у ньому можна з комфортом розвалитися на дивані або працювати на віддаленці. А потім це вбрання легко перетворюється з робочого на вуличне: досить одягнути капюшон та можна виходити на прогулянку з собакою або до крамниці.

І звісно ж просторі худі з капюшонами незамінні під час подорожей: тканина дихає, а крій не сковує рухів. А для зимових вилазок за місто знадобляться утеплені флісові моделі. Ще одне вдале рішення — товстий флісовий жилет з капюшоном (у casual-колекції Totalfit є обидва різновиди).

Набір зручних трусів

Спідня білизна впливає на наш стан та настрій — і з чоловіками цей трюк працює так само, як і з жінками. Тож подарунковий сет трусів оцінять чоловіки, які не люблять шопінг (тобто більшість). У цьому разі презент виглядатиме не як рутина, а як прояв турботи. «Родзинки» додасть незвичайний, але натуральний матеріал. Наприклад, бамбукові труси Lama, або моделі Anabel Arto з модалу такі приємні до тіла, що чоловік і не подумає засмучуватися через занадто простий подарунок.

Вибір фасону залежить від уподобань чоловіка та його способу життя. Даємо підказку: короткі брифи підійдуть тим, у кого переважно сидяча робота, а брифи-боксери — тим, хто багато рухається, є фанатом спортзалу так активного відпочинку.

Хочете придбати щось універсальне? До ваших послуг набори з чорними, сірими та молочно-білими трусами. Якщо такі варіанти здаються вам занадто буденними, а принтовані — занадто легковажними, розглядайте комплекти однотонних трусів, але яскравих кольорів.

Футболка

Одяг з універсальним характером. Якісна бавовняна футболка влітку прикрасить образ, а в холодну пору стане чудовим нижнім шаром під светр, піджак або кардиган. Оптимальним вибором стане однотонна модель, наприклад, чорного, сірого кольору або трендового хакі. Стильною і надихаючою детеллю може стати патріотичний принт у стилі “Доброго вечора, ми з України” (такі є в марок UA Freedom і Libertine).

Оригінальні, але лаконічні принти пропонують John Frank і Totalfit (в останніх є цікаві рішення з малюнком на плечі).

Універсальні подарунки

Якщо ж жоден з вищеперелічених варіантів вам не підходить, пропонуємо переглянути інші варіанти, що вдало поєднують практичність застосування та новорічний настрій.

Комплект термобілизни

Найбільш вдалий зимовий подарунок, який тільки можна придумати. Тут вам і практичний презент, і прояв турботи, бо бажання зігрітися взимку не має гендерних ознак.
Ще один плюс — простота вибору: вам достатньо знати точний розмір одержувача. А визначити його легко, бо розмірні лінійки українських брендів термобілизни, як правило, маркуються за тією самою системою, що й європейські (часто використовується буквена система).

Універсальною для подарунка вважається термобілизна, у складі якої є і натуральні волокна, і синтетичні. Перші відповідають за збереження тепла, другі — за відведення вологи та захист від перегріву. Найпоширенішими міксами є віскоза+вовна або віскоза+поліестер. Добре гріють також водолазки на флісі.

Дарувати термобілизну краще комплектами, щоб утеплити дорогу людину з ніг до голови. Якщо чоловічі комплекти ви знайдете переважно чорні та хакі, виробники жіночих експериментують і з кольорами: так, у Totalfit представлена палітра від сірого до бузкового та смарагдово-зеленого.

Теплий домашній костюм

Ще одна багатофункціональна річ (точніше комплект). Адже більшість сучасних домашніх костюмів можна сміливо використовувати й на вихід. Це поширюється на комплекти і з широкими штанами, і з джогерами. Звісно, якщо вони однотонні, а не, скажімо, у клітинку (бо як не крути такі штани схожі на піжамні).

Якщо шукаєте чоловічий костюм, придивіться до італійських та іспанських виробників (Massana, Enrico Coveri). Вони навмисне роблять домашні колекції схожими на звичайний casual.

Жіночі лінійки відзначаються ще більшим розмаїттям: дизайнери щосили експериментують із кольорами та декоративними деталями. Це комірці-хомути, куліски, об’ємні принти тощо. А екстратеплі костюми на флісі можна знайти навіть з капюшонами: у таких не страшні перебої з опаленням. Марки, на які варто звернути увагу: українські Leinle і Roksana, італійські Lormar і Doremi, польську Sensis, турецьку SNY.

Лазневий халат

Смаки смаками, а ванну чи душ приймають усі, а як же після водних процедур без халату? Крім того, це відмінний варіант подарунка, коли ви не впевнені щодо точних розмірів одержувача. У більшості халатів позначений подвійний розмір (наприклад S/M) або взагалі універсальний. Тож не страшно, якщо халат буде трошки оверсайз — у нього можна сильніше закутатися. Якщо ж вам потрібен дуже великий розмір, у багатьох брендів є колекції plus size (марки Roksana, Key та Henderson).

Ви можете вибрати махрові халати зі 100% бавовни або бамбука, що надзвичайно поглинають вологу, а також м’яку велюрову альтернативу. А для холодів передбачені флісові моделі з комірами під горло.

Подарунковий сертифікат

Ідея для тих, хто не може визначитися з презентом до останнього моменту або не хоче дарувати конверт із грошима. А ще сертифікат як ніщо інше забезпечує ефект сюрпризу: адже людина сама може не знати, яку покупку зробить на цю суму.
Можна обирати звичайні або електронні. Перший підійде особам, які при отриманні подарунку неодмінно захочуть тримати його у руках

Можна обирати між звичайними сертифікатами або віртуальними. Перший підійде тим, хто любить подарунки, які неодмінно можна помацати. Електронні ж карти приваблюють швидкістю оформлення, відсутністю необхідності доставки, а також можливістю потішити людину, навіть коли ви перебуваєте на відстані (можливо, навіть у різних країнах). А згенерувати сертифікат і надіслати його в будь-якому месенджері можна буквально за кілька хвилин.

Ще один позитивний момент: термін дії. Зокрема, у Intimo він становить рік: можна визначатися зі своїм подарунком, скільки душі завгодно! Чим не щастя для любителів шопінгу?

Підібрати подарунки на Новий рік:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.