Консультанти в Intimo.ua

Специфіка продажу спідньої білизни онлайн полягає в тому, що клієнтка не може «помацати» виріб перед покупкою, приміряти його на собі в кабінці й навіть не може зрозуміти, наскільки сильно тягнеться тканина в тому чи іншому виробі. Всі ці завдання виконує консультант, розповідаючи та показуючи на обраній моделі всі її переваги та особливості.

Представляємо вам експертів магазину Intimo.ua – співробітників, які знають абсолютно все про вибір нижньої білизни для жінок, чоловіків та дітей.

Леся Наказна

Вітаю, Красуні. Моє ім’я Леся, і я вже майже 6 років допомагаю підібрати білизну та купальники нашим клієнтам, орієнтуючись на тип фігури, параметри та побажання кожного. Знаю майже все про білизну. «Майже» – тому що постійно удосконалюю свої знання в цій сфері.

Найбільше люблю консультувати клієнток які готові до діалогу і розповідають про свій тип фігури та особливості й головне про те, що хочуть отримати в результаті співпраці.

Мої улюблені торгові марки в білизні – Leilieve та Ysabel Mora, адже саме у цих брендів змогла підібрати ідеальні модельки саме для себе.

Буду рада ділитись своїми знаннями та допомагати в виборі найінтимніших речей для вашої краси та комфорту!

Наталя Щербань

Знаю багато про спідню білизну, купальники, домашній одяг, адже вже протягом декількох років допомагаю клієнтам магазину обрати білизну чи речі для себе або на подарунок 😉

Найцікавіше консультувати клієнтів, хто вперше звертається з наміром купити білизну онлайн. Зрештою, я на власні очі спостерігаю трансформацію від страху перед неправильним вибором розміру чи стилю до абсолютного задоволення від покупки.

Мої улюблені торгові марки білизни – Lormar та Leilieve. Ціную їх за неперевершений дизайн, приємні ціни та чудову посадку на різні типи фігури. Також дуже люблю торгову марку Sensis за їхні чудові піжамні комплекти та надзвичайно зручний домашній одяг.

Декілька питань експертам

Ми поставили консультантам кілька питань про їх роботу та різні ситуації, з якими вони стикались в процесі спілкування з клієнтами.

Яку найкурйознішу ситуацію з вибором білизни ви можете згадати?

Була ситуація, яку досі згадуємо з посмішкою: напередодні свята звернувся чоловік із проханням допомогти зробити подарунок його коханій. Параметрів дівчини та розміру він не знав, фотографію бирки білизни надати не міг, оскільки перебував у зоні бойових дій. З доступних варіантів було лише фото коханої в купальнику на пляжі, яким ми підібрали комплект. В результаті білизна сіла ідеально, клієнт був вдячний, а дівчина вкрай задоволена таким сюрпризом.

А який запит від клієнток ви чуєте найчастіше?

Найчастіше запитують про обмін білизни, якщо розмір чи фасон не підійде.

Чи готові клієнтки ділитися інформацією про свої груди? Про розмір, форму, особливості?

Найчастіше діляться інформацією, пов’язаною з особливістю грудей та типом посадки (широко, близько, асиметрія). Зазвичай більш відвертими є клієнтки, які вже робили замовлення без консультації та отримали незручну посадку бюстгальтера. Тоді покупець готовий до діалогу та прислухається до наших рекомендацій.

Як це впливає на фінальне замовлення білизни?

Більшість клієнтів при виборі бюстгальтера орієнтуються на картинку білизни моделі, візуалізуючи цей бюстгальтер на своїй фігурі. Але не кожна клієнтка враховує особливості своїх грудей і фасон, що підходить під неї.
Покупець може розповісти, який результат хочеться отримати. Адже ми можемо візуально та тактильно оцінити кожен бюст, купальник чи комплект і розповісти про всі переваги обраної моделі. Не соромтеся говорити й покупка ідеального комплекту буде успішною!

Придбати якісну білизну в Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.