Зроблено в Україні: 5 брендів білизни та домашнього одягу для жінок

Зараз ми з вами живемо у такий час, що кожна наша дія набуває особливого сенсу. Ми не просто купуємо каву у кав’ярні за рогом, а спонсоруємо малий бізнес. Не просто замовляємо онлайн м’якеньку піжаму — підтримуємо економіку держави. Тобто зараз кожен з нас трошечки меценат, навіть, якщо не усвідомлює цього. Головна умова для здобуття почесного статусу — купувати вітчизняні товари та послуги. Сьогодні розкажу вам про 5 українських брендів білизни та одягу, чию продукцію дійсно варто придбати.

Джерело: Studio.G photography/shutterstock.com


1. German Volf

Цей молодий бренд одягу для дому, сну та відпочинку може змінити ваше поняття про шик. Адже стиль усієї їхньої продукції передбачає неофіційне додавання приставки “шик” до будь-якого стилю. Наприклад, спортивні костюми перетворюються на одяг у стилі спорт-шик, домашній одяг — на хоум-шик, нічні сорочки — на вбрання сліп-шик тощо.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66879/ 


Про спорт-шик, ми знаємо ще з 80-х, коли увесь світ охопила мода на здоровий спосіб життя. Поєднання спортивних речей з речами іншого стилю неочікувано надає образу більш вишуканого вигляду. А у German Volf є одразу декілька колекцій спортивного вбрання, яке буде цілком придатним також для повсякденного носіння. Із цими речима можно робити здавалося б немислимі модні експерименти: до толстовки чи бомбера одягти туфлі на високому підбору, а до спідниці-міді – кросівки.


 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70543/

https://www.intimo.com.ua/goods/75670/

Дуже часто дизайнери відверто заграють до романтичного стилю, використовуючи ніжні принти на худі або мереживну тканину як основу для олімпійки.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/65011/ 

Але спорт — це ще не усе. German Volf прагне, щоб жінка змогла відчути себе шикарною дівою себе також у халаті, піжамі або нічній сорочці. Виробники вдаються до підкреслено жіночних елементів, як-от перлові гудзики, оздоблення з пір’я на рукавах, мереживний поділ або великі ажурні вставки. Часто зустрічається асиметричний крій, характерний для високої моди.


 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66397/
https://www.intimo.com.ua/goods/74188/ 

Особливу увагу виробники приділяють вибору тканин. Часто використовується високоякісний бавовняний трикотаж, віскоза з глянцевою текстурою або у трендовий рубчик. Родзинка бренду — колекції з матеріалу, що містить 50% натурального шовку.

А не так давно бренд узявся випускати також одяг для пляжу і навіть колекції міської моди з костюмами, жакетами та сукнями з відсилкою до Chanel, де букле провокативно поєднується з мереживом. Таким чином ви отримаєте безліч можливостей виглядати стильно та жіночно.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/53626/

2. Silence

Філософія цього бренду полягає у фразі, яка є наразі заповітним бажанням усіх українців: “Нехай на душі буде тиша та комфорт”. Із самого початку існування марки виробники орієнтувалися на домашній одяг, але наразі загальний стиль колекцій можна описати як “домашній з можливістю виходу на вулицю”. Як неважко здогадатися, такий одяг набуває дедалі більшої популярності: свою справу зробило поширення фрилансерських професій та роки пандемійної ізоляції.


Засновники Silence працюють на ринку спідньої білизни вже близько 20 років. А отже у якості їхньої продукції ви можете бути впевненими аж до найменших деталей. Зручність крою, міцність швів, підбір комфортної тканини — усе це буде вам гарантовано.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64137/

Виробники здебільшого роблять ставку на натуральні матеріали — льон, бавовну та інколи навіть вовну, коли мова йде про зимові колекції.

Але останнім часом у каталогах з’являються також моделі з софт-шовку — тканини з волокон поліестеру, яка не вигорає на сонці, відрізняється м’якістю та зносостійкістю. А ще вона надзвичайно естетично виглядає у домашньому одязі — як-от, зокрема, на фото нижче.


 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/72304/ 

Проте, звісно ж, від речей із характерним білизняним виглядом виробники також не відмовляються. І навіть звичайний бавовняний халат у Silence може виглядати як витвір будуарного мистецтва.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75720/
https://www.intimo.com.ua/goods/75721/ 

3. Anabel Arto

Простіше, здається, сказати, чого у їхньому каталозі немає: під цією торговельною маркою випускається дуже багато найменувань білизни та одягу. Передусім, це різноманітна спідня білизна — від гладенької базової до фантазійної — із чашками незвичайного крою та несподіваними кольоровими комбінаціями.

Також у модному арсеналі Anabel Arto — колекції купальників, легкого літнього одягу, домашніх суконь та комплектів, піжам та нічних сорочок. Є навіть лінійки гольфів, панчіх та шкарпеток.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/72331/
https://www.intimo.com.ua/goods/76261/
https://www.intimo.com.ua/goods/64866/

А ще це справжній бренд-загадка із цілою купою “пасхалок” та прихованих сенсів. Наприклад, у логотипі Anabel Arto зашифровано перші літери імен засновників бренду . А ще – приховано контури Ейфелевої вежі з натяком на Париж, неофіційно визнаний світовою столицею жіночої моди та елегантності. Таким чином творці бренду натякають ( і доводять на практиці), що білизна та одяг, виготовлені з матеріалів преміум-якості може мати вигідну ціну, а світові тренди реально поєднати із рисами національної української самобутності.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64598/
https://www.intimo.com.ua/goods/63284/

Компанія має власне дизайнерсько-конструкторське бюро, тканини перед шиттям проходять численні тестування технологів, а кожна модель переживає близько 20 примірок та доробок перед тим, як потрапити до каталогу. Так що виробництво Anabel Arto — це втілення перфекціонізму.


Також серед особливостей процесу — максимально можливе використання натуральних  тканин у місцях дотику білизни до інтимних частин. Передусім, це бавовняна підкладка у  чашках бюстгальтерів та ластовиці трусиків.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70977/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/64950/

Для купальників використовуються еластичні тканини італійського виробництва, які відзначаються стійкістю до сонця та солоної води, а також міцністю при невеликій товщині.


Речі з домашніх лінійок шиються переважно з віскози та модалу, а для одягу для сну та банних халатів використовується переважно сатин — через дихаючі властивості та гладеньку текстуру.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/63278/

https://www.intimo.com.ua/goods/63595/
https://www.intimo.com.ua/goods/70690/

Наразі фірмові магазини Anabel Arto працюють не лише в Україні, а й у Польщі та Болгарії. Отже, можна сказати, що з цим брендом ви дійсно долучаєтеся до міжнародної білизняної моди.


4. Fleri 

Якщо в одязі ви цінуєте виключно мінімалізм та м’якість тканин, то продукція цього бренду — саме те, що вам потрібно. Торговельна марка Fleri випускає одяг для дому та сну, а також зручну базову білизну.

Основний принцип філософії Fleri полягає у поєднанні модних трендів зі справжніми потребами жінок. Пам’ятаєте, у фільмі “Чого хочуть жінки” з Мелом Гібсоном директорка рекламної агенції проводила експеримент, роздавши співробітникам жіночі б’юті-штучки для того, щоб усі незалежно від статі “відчули” себе жінками? Невідомо, чи так само працюють дизайнери та технологи бренду, але результати перевершують усі очікування.

Один з ключових матеріалів колекцій — ніжне та струмуюче віскозне полотно. Примітно, що вони випускають колекції з декількох різних моделей халатів та сорочок у одних і тих самих кольорах, щоб була можливість створити капсульний домашній гардероб.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68091/
https://www.intimo.com.ua/goods/68070/
https://www.intimo.com.ua/goods/70443/

Серед нових експериментів компанії — також моделі для сну на основі шовк-сатину. Є й вбрання для холодів: вовняні брючні костюми у спортивному стилі.

 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75680/


У асортименті Fleri представлені моделі різних стилів. Є лискучі моделі шик-стайл, а є майки та шорти, у яких можна за бажання вийти на вулицю — наприклад, у магазин, або на дитячий майданчик розмірна сітка містить розміри з 36 по 52 (є навіть 62 та 64). Тобто, коли справа доходить до практики, марка не обмежується розмовами про бодіпозитив, а діє, створюючи моделі, у яких буде зручно жінці будь-якої комплекції.


Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/33924/
https://www.intimo.com.ua/goods/62340/ 

5. Mememe

Про те, що білизна може створювати настрій, говориться дуже давно. А ось команда молодого бренду з Дніпра наочно продемонструвала, як саме ці настрої можуть виглядати. У 2018 році побачили світ перші колекції принтованих трусиків під маркою Mememe, і це було просто божевілля барв. Кольори веселки, психоделічні принти, фрукти, пончики та незвичні фантазії на тему “хижих” принтів — кожна дівчина та жінка незалежно від віку змогла знайти собі щось до душі.


Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/68654/
https://www.intimo.com.ua/goods/60974/
https://www.intimo.com.ua/goods/60970/

Продукція бренду позиціонується як білизна для повсякденного носіння та активного відпочинку. Це білизна для яскравих та емоційних жінок, які дозволяють собі бути “трошки crazy” незалежно від віку — саме тому у соцмережах бренд називає існуючих та потенційних клієнток “дівчатами Mememe”. А ще дизайнери дуже оперативно реагують на усі суспільні тенденції, тому з початку війни було випущено аж дві патріотичні колекції. І це ми ще не рахували числені тематичні лінійки до Нового року, Дня закоханих або Хелловіну.


Проте Mememe відоме не тільки трусиками: протягом останніх двох років вони випускають також топи до них. Такі комплекти за бажання можна використовувати також у якості купальників. Як показала практика, вони не линяють та здатні пережити понад 200 циклів прання.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/77286/
https://www.intimo.com.ua/goods/77278/
https://www.intimo.com.ua/goods/77289/



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/71803/

https://www.intimo.com.ua/goods/71805/

Якщо ж вам раптом набриднуть насичені кольори та захочеться чогось ну дуже класичного, то у асортименті Mememe є також чорні та білі комплекти, а також серія нюдових бежевих трусиків.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/71790/

Вдалих вам покупок та стильних відкриттів!

Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.