Бюджетна підбірка: білизняні аксесуари вартістю до 300 грн

Хочете економити навіть під час масштабного шопінгу? Ми чудово вас розуміємо! Тому підготували огляд білизняних аксесуарів вартістю до 300 грн. Дещо з нашої підбірки додасть комфорту у повсякденне носіння білизни, дещо — полегшать догляд за нею. Нарешті, деякі з позицій стануть вдалими доповненнями до великого подарунка, або невеликими презентами сами по собі.

  1. Наклейки на груди
  2. Тейпи для моделювання грудей
  3. Подовжувач спинки
  4. Бретельки
  5. Підв’язки
  6. Силіконові вкладки для чашок
  7. Підкладки під бретелі
  8. Маска для сну
  9. Кліпса для бретельок
  10. Мішечок для прання
  11. Шкарпетки з термоефектом

Зверніть увагу на те, що у переліку є жіночі, чоловічі та універсальні варіанти.

Наклейки на груди (130-240 грн)

Багато хто думає, що це виключно еротичний аксесуар, але це не так. Враховуючи сучасні тренди на прозорий одяг та глибокі декольте, наклейки для грудей стали надзвичайно практичними деталями образу. Вони можуть мати різну форму — залежно від бажаного ефекту.

Клейкі патчі на соски (у формі кружечків, квіточок, сердечок тощо). Річ для тих, хто полюбляє настільки декольтовані сукні або піджаки, що навіть липучих бюстгальтерів-невидимок їм забагато. Крім того, такі наклейки виручають під час помірних спортивних тренувань, коли бюстгальтер під топ надягати не хочеться, але й виглядати надто відверто бажання ви не маєте.

Липкий внутрішній шар таких патчів тримається досить довго. На етикетках пишуть приблизну кількість можливих виходів. Наприклад, у Ysabel Mora це до 20 разів, але, як показує практика, наші жінки успішно використовують їх і довше. Головне — правильно за ними доглядати, регулярно промивати теплою водою з милом та ретельно сушити перед зберіганням.

Наклейки push up up — назва говорить сама за себе. Вони одягаються знизу вгору: кріпляться під ареолами та йдуть до верхнього боку грудей. Таким чином вони підтягують їх та надають їм форму. Для таких патчів характерна більша присутність на тілі, вони навіть ближче до дуже маленького бюстгальтера, ніж до наклейок. Тому й бувають різних кольорів: так, бренд Linga Dore випускає не лише бежеві, а й чорні.

Тейпи для моделювання грудей (74-299 грн)

Грубо кажучи, це пластирі тілесного кольору, але виготовлені з урахуванням особливостей жіночої шкіри. Тут також є варіанти дизайну:

  • Невеликі дуги, які кріпляться під груди, щоб припіднімати їх;
  • Повноцінні котушки тейпів, які можна накручувати на себе більш ніж 10-ма різними способами, щоб зафіксувати груди так, як вам треба саме зараз і саме під конкретне вбрання. Списки варіантів можна знайти онлайн, крім того, ілюстровану інструкцію прикладають до упаковки тейпів.

Враховуйте, що, попри всю ніжність, тейпи для грудей — все ж таки липка стрічка, яка буде відчуватися при відклеюванні. Тому соски все ж варто спочатку заклеїти патчем, і вже після цього наклеювати тейпи. Також перед використанням слід перевірити, чи немає у вас алергії на медичний клей.

Примітно, що тейпами можуть користуватися також володарки великих розмірів, проте їм варто шукати ширші стрічки.

Подовжувач спинки (84-159 грн)

Він виглядає як окрема застібка від бюстгальтера — смужка тканини з 3-4 гачечками. Такі подовжувачі допоможуть легко відрегулювати спинку вашого улюбленого бюстгальтера, який став вам замалий, але все ще добре тримається, допоки ви не знайшли заміну.

Аксесуар кріпиться гачками до петель на бюстгальтері. Він дозволяє наростити довжину спинки ліфа до 4 см.

Бренди випускають подовжувачі в усіх базових кольорах — чорного, тілесного та білого кольорів, які ідеально підійдуть до вашого повсякденного одягу. Найбільш завбачливі роблять комплекти з 2-3 моделей — такі собі екстрені набори на будь-який випадок (такі є у Anabel Arto и Julimex).

Бретельки (74-199 грн)

Ця дрібничка ніколи не буде зайвою. Адже бретельки бюстгальтерів мають властивість розтягуватися або зношуватися — і часто з ними це трапляється раніше, ніж із іншою частиною бюстгальтера. Зазвичай виробники білизни продають бретелі стандартної ширини (у середньому 8-12 мм) і частіше у чорному та білому кольорах.

Проте деякі торговельні марки охоче ловлять тренд на лямки, які виглядають з-під одягу. Вони пропонують модницям навіть підкреслити цей ефект, перетворивши небажану помилку на кольоровий акцент. Зверніть увагу на червоні комплекти бретельок від Anabel Arto, бордові Julimex або коралові та лаймові від brabrabra. Можна знайти також набір з двох кольорів (чорного та білого).

Підв’язки (70-125 грн)

Підв’язки можна назвати не просто аксесуаром, а повноцінним елементом білизни. Раніше ці фрагменти тасьми на резинці мали в основному практичне призначення — підтримували панчохи. З плином часу необхідність у цьому відпала, проте жінки не побажали виключати підв’язки з гардероба. Зараз їх носять переважно під час любовних ігор, проте деякі сміливиці вдягають і на повсякдень — як епатажну деталь. У Rosme, Si e Lei та Anabel Arto можна знайти цікаві лаконічні моделі у різних кольорах — від чорного та бордового до навіть білого (варіант для нареченої).

Силіконові вкладки для чашок (близько 200 грн)

Знахідка для жінок, які придбали топ-бра або мереживний бралет з м’якими чашками, а потім захотіли, щоб груди у цих моделях виглядали об’ємно. Для таких цілей у топах передбачені кишеньки для додаткових подушечок: можна вкладати поролонові, а можна силіконові. Останній варіант — набагато зручніший, адже силікон більш приємний на дотик та швидко набуває температури тіла.

Підкладки під бретелі (близько 250 грн)

Це довгасті пласкі подушечки на плечі, виконані з м’якого силікону. Посеред кожної такої подушечки є канавка для бретельки. Такі деталі створені спеціально для жінок з пишними формами. Внаслідок розширення бретелі вони зменшують тиск на плечі, в результаті чого лямки припиняють врізатися у шкіру. Підкладки можуть бути не лише тілесними, а також чорними та білими.

Маска для сну (250-300 грн)

Відмінний засіб для нічного відновлення шкіри обличчя… так-так, ми нічого не переплутали! Внаслідок того, що маска «робить темно», вона забезпечує не лише спокійніший сон, а й більш активне вироблення в організмі мелатоніну. Цей гормон вважається потужним антиоксидантом та посилювачем імунітету. Крім того, проникаючи у верхній шар шкіри, мелатонін прискорює її відновлення. На такий SPA-ефект здатні не тільки маски з натурального шовку, а й зі звичного поліестеру (наприклад, продукція Kleo та Anabel Arto). Ну, а їхній естетичний вигляд забезпечить додатковий антистрес!

Кліпса для бретельок (89-195 грн)

Цей гаджет стягує бретелі бюстгальтера на лопатках, не даючи їм спадати з плечей та виглядати з-під одягу певного крою. Така кліпса врятує під час носіння спортивних топів, майок типу «борцівка» та суконь зі спинкою схожого фасону. Крім того, об’єднувач бретелей стане у пригоді з вечірньою або весільною сукнею фантазійного крою. Можна купити окремо або у наборі з трьох базових кольорів (такий є у Ysabel Mora).

Мішечок для прання (110-160 грн)

Прати білизну у спеціальних мішечках та контейнерах дуже практично з кількох причин:

  1. Дрібні речі не розлітаються по всьому барабану пралки, і потім немає проблем їх зібрати. А це означає — жодного стресу через зниклі дизайнерські трусики та жодних жартів чоловіка про всесвітню змову жінок, що ховають їхні шкарпетки.
  2. Білизна з тендітних тканин у мішечках менше витягується під час віджимання, а отже термін її служби подовжується.

Окрім спідньої білизни у мішечки для прання можна пакувати великі гумки для волосся, шнурки, шлейки для котів та собак, текстильні кеди та капці з м’якою підошвою. Як бачите, велике поле для експериментів. Тому мішечки можна купувати одразу наборами.

Для бюстгальтерів з формованими чашками продаються спеціальні контейнери у формі ребристих куль або циліндрів, обтягнутих сітчастим матеріалом.

Експертна порада:

Наталя Щербань,
експерт Intimo.ua

Серед величезного різноманіття товарів сайту можна з легкістю знайти досить бюджетні товари не лише серед аксесуарів. Це можуть бути трусики таких торгових марок як Sambario, Snelly, brabrabra, Fleri.

Також чудовим доповненням до подарунків можуть бути шкарпетки з яскравим принтом, які представлені в ТМ Sammy Icon. А ще бюстгальтери, базові кофтинки, піжамні комплекти, халатики, колготи, пляжне взуття та багато інших позицій.

Шкарпетки з термоефектом (чоловічі 147-250 грн, жіночі 229-278 грн)

Саме поняття «термобілизна» звучить доволі дорого, але в цій категорії існують речі з дуже вигідним поєднанням ціни та якості. Цінник залежить від сезонності моделі та від складу матеріалу. Зокрема, турецька марка Jiber пропонує чоловічі махрові шкарпетки на осінь-зиму з матеріалу вілофт на основі целюлози. А в лінійці Thermoform представлені чоловічі та жіночі спортивні варіанти з комірчастими ділянками з термополіестеру.

Моделі термошкарпеток для жінок за традицією виготовлені у ширшій кольоровій гамі. Часто вони мають додатковий декор: наприклад, пухнаста оторочка та малюнки на акрилових махрових шкарпетках бренду Legs.

Як бачите, для того, щоб оптимізувати білизняний гардероб, не обов’язково сильно витрачатися. Будьте раціональними та робіть покупки разом з Intimo!

Товари зі зниженою ціною на Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.