Жіноча термобілизна – утеплюємося красиво

З настанням холодів організм змушений пристосовуватися до екстремальних умов, оскільки постійно схильний до різких перепадів температур зовні і всередині приміщення. На щастя, останні технології дозволяють створювати нижню білизну, яка підтримує оптимальну температуру тіла – в ній ви не переохолодитесь і не перегрієтеся, які б казуси не відбувалися з погодою за вікном.

До того ж така білизна виглядає досить елегантно та непомітно під одягом, що дуже важливо для будь-якої жінки, яка, попри морози, хоче виглядати витончено та привабливо.

Основна функція термобілизни: два в одному

Створювалася термобілизна спочатку для спортсменів та людей, які займаються важкою фізичною працею на відкритому повітрі. У процесі шкарпетки термобілизна не тільки зберігає тепло тіла, а й сприяє відведенню зайвої вологи, тобто не дає тілу спаритися та впотіти.

Такий ефект досягається завдяки використанню високотехнологічних тканин, що затримують тепло нашого тіла й утворюють повітряний прошарок, який не дає йому виходити назовні. Тому в якісній термобілизні вам завжди буде тепло і комфортно, адже ви не відчуватимете жодних температурних коливань.

Кому потрібна термобілизна?

У повсякденному житті носити термобілизну можуть і дорослі, та й для малюків є безліч моделей дитячої термобілизни, щоб уникнути переохолодження і застуд, гуляючи на вулиці або займаючись спортом.

Експертна порада:

Наталя Щербань,
експерт Intimo.ua

Попри поширену думку серед українців, що термобілизна – це виключно уніформа для спортсменів, такі вироби набирають все більшої популярності для звичайних прогулянок в зимний вечір або для утеплення для тих, хто працює на вулиці.

Окремо варто зазначити необхідність термокальсон та лонгсліву для дітей, адже це найпростіший варіант уникнути неочікуваних застуд у дошкільнят.

Тепер навіть у найлютіші холоди немає потреби перетворюватися на капусту, одягаючи на себе сто деталей гардероба. Просто виберіть потрібний комплект термобілизни на сайті інтернет-магазину «Інтимо».

Смотрите термобельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.