Вінтажна спідня білизна – мода на жіночність повертається

Декілька років тому вінтажний стиль в одязі знову увійшов у моду і, схоже, надовго. Сезон за сезоном дизайнери представляють колекції, виконані у вінтажному стилі, пропонуючи носити не тільки одяг у дусі епохи середини двадцятого століття, а й ретро білизну /a>, що надає жіночої фігури особливої чарівності. У порівнянні з класичною молодіжною білизною з яскравими принтами і часом дещо зухвалим дизайном, комплекти у вінтажному стилі виглядають набагато благороднішими і дорожчими. вінтажна білизна Переваги нижньої білизни у вінтажному стилі:

  • Трусики в стилі ретро, як правило, відрізняються завищеною талією, що дозволяє коригувати фігуру, підтягуючи живіт. Погодьтеся, що сучасні бікіні та стрінги навряд чи можуть похвалитися таким ефектом.
  • Урожайна білизна дужекомфортно в носінні, оскільки створюється з урахуванням анатомічних особливостей жіночої фігури. Найчастіше використовуються натуральні матеріали, що робить таку білизну комфортною в носінні і приємною до тіла. Ретро білизна виглядає неймовірно жіночно завдяки мереживам, бантикам, стрічкам та красивим візерункам.

ретро-білизна Навіть якщо ви віддаєте перевагу більш лаконічній та класичній за сучасними мірками білизні, мати у своєму гардеробі кілька моделей у вінтажному стилі вже точно не завадить, адже навіть найемансипованішій особі час Іноді хочеться проявити романтичність своєї натури. В інтернет-магазині «Інтимо» ви завжди знайдете комплекти нижньої білизни на будь-який смак та на будь-який тип фігури. На щастя, в моду повертається справжня жіночність, природність та комфорт – те, що цінується будь-якою жінкою, незалежно від стилю та віку. Дивіться гарну білизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.