Корсет як елемент жіночого гардеробу – пережиток минулого чи гарячий тренд?

Декілька століть поспіль уявити гардероб справжньої леді без колекції корсетів було просто неможливо. Сучасна мода довго критикувала любов до корсетів з багатьох причин, але в останніх колекціях дизайнерських показів спідньої білизни кількість корсетів просто зашкалює. Невже цей спірний елемент інтимного гардеробу знову набув статусу модного фаворита?

Навіщо потрібен корсет сучасній жінці?

Суть корсета спочатку була простою – надати жіночій фігурі обрису пісочного годинника, що давно було визнано досконалістю форми. Але сьогодні існує безліч інших способів змоделювати фігуру, то навіщо утягувати себе корсетами? Хтось із дизайнерів сказав, що корсет – порятунок від буденності, можливість створити таємничий та загадковий образ у світі, де все прийнято виставляти напоказ. білийкорсет Жінки люблять сучасні корсети не тільки тому що це дуже пікантна річ, яка не залишить байдужим ніякого чоловіка, але також і за те, що цей різновид нижньої білизни все так само допомагає візуально скоригувати фігуру:

  • зменшити талію
  • надати грудях пружності
  • сформувати гордовиту поставу королеви.

До речі, сьогодні корсети не є небезпечними для здоров’я, оскільки шиються зовсім за іншими технологіями і не здавлюють внутрішні органи, як це могло бути раніше. Навпаки, деякі корсети сконструйовані так, що працюють за принципом медичного бандажу. blog/wp-content/uploads/2015/11/2.jpg”>чорний корсет Звичайно, для пов щоденного носіння корсет навряд чи підійде, але як пікантний елемент вечірнього вбрання або деталь еротичного гардеробу просто незамінний. Дивіться корсети в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.