Силіконовий бюстгальтер – невидима підтримка

У літній час, коли так хочеться носити відкриті маєчки та сукні, багато дівчат стають перед вибором: одягати звичайний бюстгальтер , який просвічуватиме або зрадницькі виглядатиме з-під одягу, або ходитиме зовсім без ліфчика, що, до речі, може дозволити собі далеко не кожна. Стоп, а навіщо кидатися в крайнощі, якщо існує адекватніший варіант – силіконовий бюстгальтер, який чудово підтримує груди, створюючи пікантне відчуття відсутності білизни.

силіконовий ліф

Силіконовий бюстгальтер щеназивають ліфчиком-невидимкою, оскільки він не має бретельок, зливається з тоном шкіри і дійсно невидимий під одягом.

  • Як виглядає це диво? Силіконовий ліфчик складається з двох чашок, з силіконовим гелем усередині, з’єднуються вони за допомогою прозорої мініатюрної застібки.
  • < li> А як же ця конструкція тримається на грудях? Секрет у тому, що з внутрішньої сторони присутня клейка основа і, за умови, що бюстик якісний, його можна вдягнути до 100 разів і при цьому основа триматиме як нова, не створюючи жодних дискомфортних відчуттів. Якщо потрібно відновити властивості, що клеяться, достатньо занурити ліфчик в мильну ванну.

Як доглядати за ліфом зсилікону

Зберігати такий ліфчик найкраще в оригінальній упаковці, а мити теплою водою з милом. Щоб ліфчик добре тримався на тілі і довго служив, не використовуйте до того, як вдягнути його зволожуючий крем або парфуми – краще надягніть ліф, а потім потім використовуйте будь-яку парфумерну продукцію. Надягають виріб тільки, коли він повністю висохне. До речі, після прання сушити бюстгальтер краще на повітрі, захистивши від пилу легкою тканиною.

.jpg”>силіконовий ліфчик

За що ж дівчата так люблять силіконові ліфчики:

  • влітку для відкритого одягу це просто ідеальнерішення,
  • такий ліф дозволяє трохи підняти і навіть збільшити маленькі груди,
  • на дотик ліф приємний, при носінні створюється відчуття, що це друга шкіра,
  • силікон добре маскує соски, що стирчать, тому навіть у прозорому тонкому топі ви почуватиметеся комфортно,
  • цей ліф водонепроникний, тому його можна надіти під купальник, щоб груди виглядали більш ефектно.
А як підібрати розмір силіконового бюстгальтера?

Пропонуємо вам звернутися до інтернет-магазину «Інтимо», де ввічливі консультанти з радістю допоможуть вам визначитися з моделлю та розміром цього оригінального елемента нижньої жіночої білизни.

Вибирайте силіконові бюстгальтери в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.