Як дізнатися тип своїх грудей

Визначення форми бюста

Ідеальний бюстгальтер повноцінно підтримує груди і при цьому не відчувається на тілі. Щоб знайти та підібрати таку модель, потрібно знати два типи даних: точний розмір білизни і до якого типу грудей належить ваш бюст.

Поділ на типи грудей – досить умовна річ, адже кожна жінка має свої особливості будови молочних залоз. Але є загальні закономірності у видах бюста, на які спираються виробники, проектуючи фасони чашок у виробах.

Типи грудей за формою

Краплевидна форма

Краплевидна форма

Найприродніша форма грудей з позиції природної анатомії жінки. Найчастіше саме такої форми прагнуть пацієнтки клінік пластичної хірургії. Більшість базових моделей бюстгальтерів від виробників білизни також орієнтовані такий бюст.

Кругла форма

Кругла форма

Відрізняється від краплеподібної однаковою повнотою по всьому об’єму грудей. Зазвичай такий тип має великий ареол сосків, які спрямовані прямо. Під такий бюст досить просто підібрати бра відповідного фасону, адже майже кожна модель буде чудово пасувати таким формам.

Подовжена форма

Подовжена форма

У базовому варіанті це вузькі груди з потовщенням до краю та спрямованими вниз сосками. Також до цього типу відноситься бюст після активної фази годування малюка, вікові зміни молочних залоз і звичка сутулитися при ходьбі або сидячому положенні.

Форма дзвону

Форма дзвону

Часто зустрічається у власниць пишних форм. Головна візуальна відмінність – основна округлість грудей опущена нижче звичного рівня. Отримати гарну зону декольте можна за допомогою бюстгальтерів-мінімайзерів та балконет з нижньою підтримкою грудей.

Асиметрична форма

Асиметрична форма

Іноді зустрічається проблематика різних розмірів лівої та правої грудей у жінки. Це може бути як вроджена асиметрія (зазвичай слабо виражена), так і результат травми, перенесеного хірургічного втручання та грудного вигодовування.

Атлетична форма

Атлетична форма

Не потрібно плутати підкачані м’язи грудної клітки у фітнес-залі тричі на тиждень з бюстом атлетки, яка займається спортом як роботою. Атлетичні груди практично не мають об’єму, оскільки м’язи заміщають грудну тканину і форма стає більш пласкою.

Форма «схід – захід»

Форма «схід – захід»

Для цього типу грудей характерною відмінністю є широко розставлені залози, де соски спрямовані в протилежні один від одного боку (умовно Схід і Захід). Зазвичай власниці такого типу бюста вибирають моделі з push up та бюстгальтери зі щільною чашкою.

Кожен з видів бюста прекрасний по-своєму і не потребує якихось змін у бік подіумного ідеалу у форму краплі N-ого розміру. Але правильно підібраний бюстгальтер здатний розкрити всю красу вашого бюста і підкреслити його привабливість особисто для вас і тільки в другу чергу – для оточення. У цьому і полягає завдання консультантів Intimo.ua: допомогти з вибором ідеального бюстгальтера для ваших грудей.

Підібрати бюстгальтер на Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.