Топ-10 ідеальних бюстгальтерів для літа

Наближається літо — така спекотна пора, що навіть думати не хочеться про надмірний одяг. Хочеться скинути з себе все зайве. До категорії зайвого у когось потрапляють і бюстгальтери. У чашках можуть пітніти груди, а лямки та кісточки можуть врізатися у шкіру. Щоб уникнути дискомфорту, пропоную вам топ-10 найзручніших бюстгальтерів для літнього сезону.

  1. Комфортні літні бюстгальтери: фактори, які слід враховувати
  2. Бюстгальтери для роботи/для повсякдення
  3. Бюстгальтери для дому
  4. Бюстгальтери для спорту
  5. Бюстгальтери для відкритих суконь та блузок

Комфортні літні бюстгальтери: фактори, які слід враховувати

При виборі найзручнішого бюстгальтера на літо є стільки нюансів, що має сенс скласти цілий контрольний список та тримати його під рукою під час шопінгу.

  1. Орієнтуйтеся на тканини, які вбирають вологу та не викликають подразнення.
  2. Надавайте перевагу світлим тонам.
  3. Уникайте бюстгальтерів з поліестеру, оскільки вони провокують додаткове потовиділення. Ці тканини не всотують вологу, тому вони лише посилять відчуття спеки.
  4. Якщо ви займаєтеся спортом або активно рухаєтеся протягом дня, вибирайте бюстгальтери, у яких ваші груди будуть добре зафіксовані. Зокрема зверніть увагу на спортивні бюстгальтери зі спандексу, які забезпечують високу еластичність та повітропроникність.
  5. У спекотні дні не використовуйте для повсякденного носіння ліфи на кісточках. Вибирайте бавовняні бюстгальтери з формованою чашкою (так звані t-shirt бюстгальтери), а також моделі з м’якою підкладкою, які забезпечують найкращу підтримку та комфорт.
  6. Ігноруйте бюстгальтери з прикрасами, на кшталт об’ємних бантів чи квітів зі стрічок. У спеку вони можуть натерти вологу шкіру та викликати подразнення. Про декор зі страз я взагалі мовчу.
  7. Завжди обирайте бюстгальтер, який точно підходить вам за розміром: не менший і не більший. Здавалося б, очевидна порада. Але ще досі трапляються випадки, коли жінки ігнорують невелику похибку у розмірі при виборі бюстгальтера. Таке трапляється, коли модель дуже подобається, і її хочеться придбати у будь-якому разі – наприклад, під час імпульсивних офлайн-покупок. Впадає в око оригінальне мереживне оздоблення, принт, тощо — і ви вже не хочете випускати річ з рук. Інтернет-магазини у цьому плані дисциплінують: є можливість зберегти сторінку у закладках, повернутися до неї пізніше, та ще раз роздивитися. Таким чином до моменту покупки ваше рішення вже є більш ніж виваженим.

Отже, давайте розглянемо топ найкращих бюстгальтерів для літа. Для зручності розсортуємо їх за сферами вжитку.

Бюстгальтери для роботи/для повсякдення

Стосовно роботи ми зараз говоримо не дистанційну, а про офісну. У таких умовах вимоги до бюстгальтера такі: прикривати соски, бути максимально комфортним та пасувати до загального ансамблю одягу. Про останній пункт згадую не випадково: саме влітку нам випадає можливість одягти до офісу блузки з легкої, напівпрозорої тканини, а також без рукавів. З першим варіантом більш-менш зрозуміло: темний бюстгальтер під білою блузкою може вбити весь образ (може, у вас був такий задум, але його краще реалізовувати поза офісом).

Тілесний бюстгальтер

Бюстгальтер тілесного кольору — найбільш універсальний вибір для офісного одягу. Він плюс-мінус співпадає з кольором шкіри та найменш помітний як під світлими, так і під темними тонкими тканинами. Зверніть увагу на безшовну модель з м’якою чашкою Leilieve.

Бюстгальтер full-cup з м’якою чашкою

Така модель найкраще підійде жінкам з великими грудьми. Вона забезпечує щільне покриття та підтримку грудей, що дозволяє запобігти «розтіканню» згори та по боках. Надайте перевагу бюстгальтеру-майці з повним покриттям: такий дизайн означає, що ліф сидітиме комфортно а його лінії не просвічуватимуть через тонкі тканини.

Бюстгальтер-бандо

Привабливість бандо у тому, що вони схожі й на бюстгальтери, і на дуже відверті топи. Принаймні так можна сказати про класичну чорну модель від Jadea з міксу бавовни та модала. Гладенька тканина водночас добре відводить вологу та створює ефектний вигляд. такий ліф цілком успішно можна сполучати з розстібнутою сорочкою або легким жакетом.
Витачки на грудях надають бюсту більш округлої форми, а матеріал достатньо щільний, щоб не просвічували соски.

Бюстгальтеры для дому

Є такий інтернет-афоризм: «Дім — це місце, де ти можеш не носити бюстгальтер». Зараз це твердження стало спірним — з появою безшовної та безкісточкової білизни. Такі моделі є максимально непомітними на тілі: у деяких з них за бажання можна навіть спати.

Бюстгальтер з трикутними чашками

Ця модель від Ysabel Mora пошита з бавовни з додаванням модалу. Така комбінація тканин є приємною на дотик та водночас дозволяє шкірі дихати. Зверніть увагу на чашки: вони не мають додаткової набивки, яка могла б зіграти роль утеплювача. Це просто два шари тканини, які ненав’язливо прикривають бюст, не обтяжуючи його.

Бюстгальтер-топ

Бадьорий червоний топ Sammy Icon говорить сам за себе. Передусім, він виконаний з еластичної тканини з високим вмістом бавовни (95%), що забезпечить вам комфорт протягом дня. Чашки без вкладок не створюють об’єм та при цьому забезпечують достатній захист для грудей. За рахунок відсутності кісточок, топ настільки м’який, що підійде навіть для сну. Ну, а соковите забарвлення дозволяє сприймати його не лише як білизну, а й як частину одягу: у поєднанні, скажімо, з білою або джинсовою сорочкою, у такому вигляді можна вийти у магазин або на прогулянку з собакою.

Бюстгальтери для спорту

Правильний спортивний бюстгальтер може сильно вплинути на продуктивність вашого тренування. Він має забезпечувати достатню підтримку, інтенсивно відводити вологу, незалежно від того, бігаєте, гуляєте чи займаєтесь у тренажерному залі чи студії (адже з великою ймовірністю вам доведеться попотіти). Крім того, його має бути зручно одягати та знімати.

Бюстгальтер-топ з ущільненою чашкою

Цей бюстгальтер Ysabel Mora з середнім ступенем компресії та ущільненими чашками можна сміливо назвати універсальним. Виробники стверджують, що він однаково підходить для тренувань як у приміщенні, так і на вулиці, причому з різним ступенем навантаження. Його широка еластична нижня смуга забезпечує добрий підйом та підтримку, а сітчаста спинка забезпечує вентиляцію та свободу рухів. Зверніть увагу, що стиль бюстгальтера утворює невелике декольте, що дозволяє навіть подумати ще й про стиль.

Бюстгальтер-топ з інкапсуляцією

Цей ліф від німецького бренду Anita розроблений з урахуванням особливостей пишного бюсту. Модель отримала м’які чашки для інкапсуляції, тобто розробники пропонують окрему підтримку для кожної з грудей, запобігти рух в усіх напрямках, а не лише вгору-вниз. Завдяки технології Extreme control забезпечується максимальна підтримка навіть при найактивніших навантаженнях. Широкі бретелі також посилюють підтримку, не врізаючись у плечі та не зісковзуючи.

А ще цю модель дуже легко обирати онлайн: по-перше, вона представлена у багатьох варіантах об’єму, по-друге особливості крою забезпечують максимально природну посадку, бюст виглядає округлим.

Бюстгальтери для відкритих суконь та блузок

Мова йде, передусім, про клубно-вечірні варіанти. Дизайнери завжди вигадають щось таке: то химерні переплетення на голій спині, то асиметрія, то декольте, у якому може заблукати погляд. Традиційні ліфи під такі трендові фасони підладнати важко, але рішення знайти можна, ще й не одне.

Бюстгальтер зі знімними бретелями

Очевидний вибір для сукні з дуже тонкими лямками або без них взагалі. Знімні бретелі забезпечать вам більшу універсальність при носінні. А якщо ця деталь поєднується з безшовною текстурою та тілесним кольором, як у Marc&Andre, то отримуємо майже невидимий варіант, який тимчасово стає вашою «другою шкірою».

Бюстгальтери з клейкими елементами (невидимки)

Те, що треба, коли ви хочете похизуватися сукнею з декольте та відкритою спиною, яке тримається на чесному слові. Модель від Anabel Arto з липкими чашками дозволяє повністю відрегулювати посадку під особливості фігури. Все просто: спочатку клеїте, як вам зручно, потім застібаєте. Примітно, що цей бюстгальтер-невидимка підійде не лише «дюймовочкам»: у цій лінійці йдуть чашки до розміру D.

Бюстгальтер-планж

Бюстгальтер-планж Marc & Andre з U-подібним вирізом між чашками ідеально підходить для сукні з глибоким фігурним декольте. Дуже зручний нюанс – знімні бретелі, на випадок якщо сукня мрії має відкриті плечі.

Чи обов’язково скуповувати всі вище перераховані бюстгальтери на літо? Це, звісно на ваш розсуд: все залежить від вашого гардеробу та способу життя. Проте класних та зручних бюстгальтерів ніколи не буває замало. Які моделі з сьогоднішньої підбірки сподобалися вам найбільше?

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.