Сексуальні та модні жіночі піжами

Всі елементи жіночого гардеробу схильні до віяння моди, і піжами не є винятком. Кожен сезон дизайнери старанно працюють над тим, щоб видати в новій колекції абсолютно нове бачення одягу для дому та сну, по можливості поєднуючи зручність та красу.

Які піжами будуть модними цього сезону? Вибір величезний, тому кожна дівчина зможе доглянути піжаму, яка ідеально сидітиме по фігурі, створюючи відчуття комфорту та затишку, при цьому по максимуму розкриваючи жіночність. Так, і якщо ви все ще спите у поношеній футболці та розтягнутих штанях, негайно позбавтеся цих раритетів і швидше вирушайте за обновками, адже навіть уві сні жінка повинна бутипрекрасна!

Модні піжамні тренди
  • На думку стилістів цього сезону кожна дівчина зобов’язана обзавестися довгою піжамою з матеріалу, що струмує, звичайно, бажано натурального шовку. Вважається, що такий елемент гардеробу відразу зараховує вас до знавців моди і підтверджує наявність бездоганного смаку.

шовкова піжама

  • На кольори теж є мода. Звичайно, червоний колір завжди залишається в тренді і незмінно асоціюється з підвищеною сексуальністю та пристрасною натурою. Але також цього сезону на піку популярності такі відтінки: фіалковий і лавандовий,блідо-рожевий, молочний, темно-фіолетовий, глибокий чорний, насичений синій.

блідо- рожева піжама

  • Короткі піжами також не варто залишати без уваги. Сміливо вибирайте щось провокаційне, трохи зухвале і відверте. Поєднувати можна прозорі топи та мереживні трусики-боксери – це виглядає дуже свіжо та гармонійно. Особливо короткі піжами підуть дівчатам, які можуть похвалитися стрункими ніжками та підтягнутою попою. 2015/12/35612-2.jpg”>коротка піжама

    • Тепер про бавовну – вибираючи піжами з натуральної бавовни, не бійтеся опинитися за бортом моди. Натуральні матеріали сьогодні цінуються, як ніколи раніше. Спробуйте поекспериментувати з кольоровою гамою або кроєм, і ви здивуєтеся, що звичайний бавовняний комплект може виглядати не менш сексуально, ніж прозорий пеньюар.

    бавовняна піжама

    Вибирайте модну піжаму, яка максимально відповідає вашому настрою, на сторінках інтернет-магазину «Інтимо», і будьте завжди красивою, впевненою в собі та неповторно сексуальною для свого чоловіка!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.