Як вибрати жіночий халат: короткий огляд моделей

Сучасні жіночі халатики – довгі та короткі, вільні та приталені, повсякденні та відверті – давно стали частиною гардеробу кожної модниці, адже зручніший та практичніший одяг для дому придумати складно.

Якщо ви збираєтеся підібрати халат на подарунок, сподіваємося, наш короткий огляд допоможе зорієнтуватися у достатку моделей та їх відмінностях.

Коротко про головне:

  • Халати бувають літні, тобто зшиті з легких тканин, таких як віскоза, бавовна або шовк, а також зимові – із щільної бавовни, махри, велюру.

  • Для зручності халати можуть застібатися на блискавку, гудзики або бути на запах, підхоплюючись поясом.

  • < li>

    По довжині халати ділять на довгі (дощиколотки), коротенькі (до стегна) та середньої довжини (до коліна). Останній варіант вважається універсальним і підходить будь-якій жінці незалежно від віку та комплекції.

З якого матеріалу вибрати халат

Сучасні жіночі халати шиють як із натуральних тканин, так і з синтетики. Звичайно, бавовна, кулір, велюр, махра і віскоза приємніші до тіла, вони не електризуються, не парять, дають тілу дихати і не викликають подразнення при носінні. З іншого боку відкидати ідею купівлі халатика з синтетики не варто, оскільки солідні компанії випускають вироби з синтетичних ниток, які за характеристиками максимально наближені до натуральних волокон, і дуже комфортні в носінні.

Які халати зараз модні

Вибираючи халат на подарунок, краще орієнтуватися не на кричущі тренди, які через кілька місяців будуть усіма забуті, а на класичні модні правила. Так, завжди вишукано та стильно виглядатимуть шовкові халати чистих кольорів – червоного, зеленого, синього, сріблястого, чорного.

шовковий халат

Безпрограшний варіант – це однотонний халат з ненав’язливою обробкою на комірці та манжетах.

халат з обробкою

Щодо принтів, то квіткові візерунки, клітка, ромби та інші геометричні фігури є класикою і ніколи не втрачають актуальності. халат у клітинку

В ідеалі, щоб не помилитися з вибором халата, придивіться до того, який стиль у повсякденному одязі віддає перевагу жінка, якій ви хочете вручити такий інтимний презент. Це допоможе вам зрозуміти, що їй ближче – яскраві забарвлення і сміливі фасони або, навпаки, стримані тони і ніжний декор. халатів на будь-який смак.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.