Модель бюстгальтера напівкорсет

Розвиваючи тему оригінальних моделей спідньої білизни – абсолютно нових та ультрамодних, або, навпаки, старих, але незаслужено забутих, пропонуємо розглянути таку пікантну частину жіночого гардеробу, як напівкорсет. По суті, це ліфчик з подовженою нижньою поличкою, що чудово підтримує груди і запобігає утворенню негарних складок, що характерно для дівчат з великими грудьми при носінні звичайних бюстгальтерів.

бюстгальтер напівкорсет

Переваги напівкорсета перед класичним бюстгальтером:

  • Секрет ефектності напівкорсету та його основна відмінність від бюстгальтера – це широка та щільна нижня частина, за рахунок якої забезпечується надійна підтримка грудей.
  • Оскільки у цієї моделі досить широкий пояс або нижня линя, візуально коригуються неестетичні складочки, що звисають з боків, іформуються привабливі плавні лінії силуету.
  • Напівкорсет добре коригує фігуру, зменшуючи обсяги на цілий розмір.
  • Найбільше оцінять переваги напівкорсету дівчини з великим розміром грудей, які не з чуток знають, як до кінця дня може хворіти спина, навіть якщо здається, що ліфчик підібраний правильно і добре підтримує груди. Напівкорсет дозволяє уникнути цього, розподіливши навантаження рівномірно по всій верхній частині тіла.
  • Примірявши поверх напівкорсету свою улюблену блузу чи сукню, ви здивуєтеся, наскільки ефектніше і виграшніше виглядає річ. Таке чаклунство пояснюється тим, що всі недоліки вже нівельовані завдяки продуманому дизайну білизни.

Якщо у вашому гардеробі поки що немає такого базового елемента спідньої білизни, як напівкорсет, поспішайте за обновками в інтернет-магазин «Інтимо», який завжди радує своїх покупців асортиментом, якістю представлених моделей.

p>

Вибирайте напівкорсети та корсети в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.