Як швидко та красиво скласти халат

Як і будь-яка інша річ жіночого гардеробу, халат вимагає певного догляду. Це стосується не лише прання, а й правильного зберігання. Якщо халат весь час валятиметься у зім’ятому вигляді, він дуже скоро стане неохайним і швидко втратить колишню привабливість. білий жіночий халат< /a> Напевно, вам відомо, що в плані догляду, зокрема, прання кожен халат має свої особливості,обумовлені якістю тканини, з якої пошитий виріб. Про те, як правильно прати халати, ми поговоримо в іншій статті, в цій же розглянемо як швидко і красиво скласти халат, щоб він не займав багато місця при зберіганні в шафі і гідно виглядав після прання. Прості поради:

  • Розкладіть халат на рівній поверхні.
  • Візьміть його за плечові шви і переконайтеся, що обидві половинки халата виглядають однаково рівно.
  • Після цього складіть халатик навпіл – спочатку плечі, а потім, притримуючи їх однієюрукою, іншою так само рівно складіть підлоги халата, з’єднавши їх зі спинкою. починаючи з верхньої частини.
  • Якщо варіант з рулоном вам не до душі, цей крок можна упустити і скласти халат утричі.

Схематично ця процедура виглядає приблизно так: -medium wp-image-3786″ src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/12/Bystnzk-J_4-550×197.jpg” alt=”схема для складання халата” width = “550”height=”197″ /> Спробувавши ви переконаєтеся, що немає нічого складного в тому, щоб скласти халат акуратно і красиво. Достатньо кілька разів потренуватися, і у вас буде виходити це буквально за кілька секунд. Звичайно, якщо розміри вашої гардеробної дозволяють, халати можна зберігати не в складеному вигляді, а розвішавши їх на плічка разом з іншими елементами домашнього гардеробу та нижньої білизни. В інших випадках такий спосіб складання халата економить місце і допомагає красивіше організувати простір навіть у невеликій вбиральні. Вибирайте халати в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.