Комплект нижньої білизни на весілля

Будь-яка дівчина мріє, щоб весільне свято стало незабутньою подією, тому вибираючи вбрання, продумує не тільки те, якою буде сукня нареченої, а й комплект нижньої білизни на весілля. У зручній, розкішній і сексуальній білизні наречена відчуватиме себе сліпуче прекрасною. Як підібрати комплект спідньої білизни під весільну сукню Традиційно комплект весільної білизни для нареченої складається з таких елементів, як бюстгальтер або корсет, трусики, панчохи та пояс з підв’язками чи колготки. Якщо для першої шлюбної ночі можна вибирати фантазійну білизну з великою кількістю декоративних елементів, то для церемонії та урочистостейкраще зупинитися на чомусь більш практичному. Важливо, щоб білизна була не тільки красивою, а й зручною, адже в ній нареченій доведеться провести цілий день.

комплект весільної білизни

Головне правило – білизна повинна гармоніювати з весільним вбранням. Якщо у нареченої сукня з відвертим декольте, найкраще зупинити вибір на бюстгальтері з ефектом пуш-ап, який підніме груди і сформує сексуальну улоговину. Якщо плаття без бретелів і з відкритими плечима, вибирайте силіконовий бюстгальтер або ліфчик з лямочками типу, що відстібаютьсябалконет.

ліфчик балконет

Модні кольори нижньої білизни для нареченої

Традиційно нареченої вважають за краще вибирати комплекти в білій колірній гамі, але є й ті, хто готовий до експериментів і не бояться знехтувати загальноприйнятими стандартами. У тренді пастельні відтінки, що підкреслюють ніжність, невинність та романтичність нареченої. Дизайнери пропонують наголосити на блідо-рожевій нижній білизні, також на білизні кольору слонової кістки та популярного відтінку шампанського.

блідо-рожева нижня білизна

Для сміливих наречених, які віддають перевагу буянню фарб у всьому , можна підібрати весільну білизну в сміливішому забарвленні, з принтом або оригінальною фактурою. Але не забудьте, що воно повинно гармонійно вписуватися в образ нареченої. >червона весільна білизна Активувати безкоштовну доставку