Бюстгальтер без бретельок – красиво та зручно

У гардеробі кожної жінки знайдеться гарна сукня або топ із відкритими плечима, до яких потрібно підібрати відповідну білизну. Найкраще, що можна вигадати, це, звичайно, ліфчик без бретельок. До речі, існують різні моделі бюстгальтерів без бретельок, тому залежно від фігури кожна дівчина підбере щось для себе. ліфчик без бретелек

Різновид білизни з жорсткою чашкою та повною відсутністю лямок. На спинці бюстгальтера розташована зручна широка застібка. Відзначимо відразу, що бюстики strapless ідеально підійдуть для дівчат з невеликими грудьми, оскільки підтримуватипишні груди абсолютно без лямок дуже складно. Вихід із ситуації – силіконові невидимі бретельки, які зливаються зі шкірою та надійно допомагають фіксувати бюст.

чорний ліфчик топ

  • Бюстгальтер racerback
бюстгальтер трансформер< a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/12/6.jpg">білий ліф трансформерБюстгальтер racerback

Ще однарізновид бюстгальтерів – модель трансформер, яка має бретельки, що знімаються. Ви можете міняти їх розташування або зовсім зняти і носити ліфчик без шлейок. Це зручно для тих, хто любить експериментувати з різними стилями та фасонами одягу – трансформер завжди можна трансформувати під себе.

  • Бюстгальтер пуш-ап

Популярністю користуються бюстгальтери пуш-ап без бретельок. Такі моделі добре виглядатимуть на худеньких дівчат, які хочуть збільшити об’єм грудей. Якщо ви купуєте ліфчик без шлейок з ефектом пуш-ап під сукню, що обтягує, віддайте перевагу гладкому матеріалу, наприклад, атласу або шовку, оскільки мережива можуть негарно виділятися під одягом і псувати загальне враження.

Бюстгальтер пуш-ап

  • Бюстгальтер силіконовий

Також популярні силіконові ліфчики без лямок, їх ще називають невидимими, оскільки, вдало підібравши модель, можна максимально підкреслити груди, створивши природний жіночний образ. Але, на жаль, такі ліфчики підійдуть для дівчат максимум із другим розміром грудей. Вихід для інших – силіконові бретельки.

www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/11/42.jpg” alt=”Бюстгальтер силіконовий” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image -3547″ />

В інтернет-магазині «Інтимо» ви завжди зможете підібрати для себе красиві та зручні моделі бюстгальтерів без шлейок для будь-якого випадку.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.