Незвичайні моделі бюстгальтера: корсет та топ

Сьогодні модна індустрія представляє багато цікавих моделей бюстгальтерів, тому будь-яка дівчина, незалежно від фігури і уподобань в одязі, завжди зможе підібрати що- небудь таке собі. У цій статті пропонуємо познайомитися з такими різновидами бюстиків, як зручний топ та сексуальний корсет.

Краса, жіночність та комфорт

Сучасний корсет не має нічого спільного з тими виробами, в які втягувалися королівські особи. Вибираючи бюстгальтер із корсетом, ви можете бути впевнені, що модель будедобре на вас сидіти, чудово підкреслювати форми і при цьому абсолютно комфортно відчуватися на тілі. Зазвичай такі бюстгальтери мають кілька рядів петель та гачків, які можуть розташовуватися і на спині, і на грудях. Також застібки для корсета іноді бувають у вигляді еротичної шнурівки, але це швидше варіант для особливих випадків, а не для практичного повсякденного носіння. Найчастіше в корсетах можна зустріти чашки демі, які добре тримають та підкреслюють груди. Перевага бюстгальтерів із корсетами в тому, що цей виріб добре облягає фігуру, формуючи талію та приховуючи все зайве. білий корсет

Зручність, практичність та універсальність

Ще один варіант бюстгальтера, який не такий популярний, як класичні моделі – це бюстик у стилі топ. Перевага топу в тому, що він добре підтримує груди і дуже комфортний у носінні. Багато хто звикли відносити такі моделі швидше до розряду спортивних, але залежно від того, який матеріал використовується, бюстгальтер топ цілком може підійти і для повсякденного носіння. Зазвичай топи не містятьгачків, застібок, кісточок та інших елементів, вони дуже зручні, звичайно підтримуючи груди і нічого не здавлюють. чорний топ Звичайно, корсет або топ, хоч і мають свої переваги, не завжди доречні в тому чи іншому образі. Тому, якщо в гардеробі є бюстгальтери різних моделей, що підходять під найрізноманітніші look-і. До речі, великий вибір модних, стильних, зручних та красивих бюстгальтерів ви, як завжди, знайдете на сайті інтернет-магазину «Інтимо»!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.