Новий купальник: 7 ознак того, що час його купити

Він був шикарний. З візерунком із бузкових смужок на зразок матроських, з високим вирізом плавок, що робило ноги просто кілометровими… І котик! З правого боку на ліфі красувалася така мила котяча аплікація, що цей купальник тут же хотілося забрати з вітрини і в сезон носити не знімаючи.

так і вийшло: досі говорю про нього як про найвдалішу мою покупку. Щоправда, радість від носіння затьмарив той факт, що якраз напередодні нового пляжного сезону «котокупальник» вийшов із ладу. Якщо котик чітко тримав форму, то плавки мали досить жалібний вигляд. Від багаторазового прання вони розтяглися і нагадували ті самі витягнуті треники, якими ми любимо дорікати чоловікам.

Я не з тих, хто просто розлучається з улюбленими речами. Але в цій ситуації оновлення було потрібне як ніколи. Іце лише причина №1 із цілого списку. Поговоримо про те, чому цього сезону вам однозначно потрібен новий купальник, навіть якщо один у вас вже є. Отже, продовжуємо.

№2 Вигорів

Зазвичай ця причина йде в комплекті з першою. Поки наша шкіра на сонечку набуває нового відтінку, тканина купальника, на жаль, його втрачає. Особливо це помітно на моделях насичених темних кольорів — наприклад, лілового або синього. І особливо чорного: один сезон активного пляжування, і ваш купальник уже не можна буде порівняти з маленькою сукнею від Chanel.

А ще каверза варто чекати від лосьйонів та кремів для засмаги – на еластичній тканині вони залишають плями. В ідеалі їх варто наносити до того,як одягнете купальник і чекати, поки вони вберуться. Щойно закінчується сезон затяжок на колготках, естафету переймають купальники. І головне, вони виникають непомітно: настільки, що побачите ви їх тільки на початку нового сезону. Зачепитися можна за будь-який виступ, гострий кут, наприклад, борт басейну або стілець у кафе. Найщасливіші можуть пошкодити тканину навіть лежачи на піску (таке можливо на пляжах з черепашником). Врахуйте ці тонкощі, хизуючи новим купальником: підстилайте рушник або килимок. 367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6437″ />

№4 Запасний для пляжу

Він вам знадобиться з кількох причин. Насамперед, з моря ви напевно не вилазитимете цілими днями. А значить, купальник доведеться прати дуже часто. Звичайно, на спекотному літньому повітрі будь-які речісохнуть швидко, але все ж таки не миттєво. Виробники часто пишуть, що для повного відновлення потрібно 24 години. А у воду хочеться тут і зараз. Тому «змінка» вам до рук — і насолоджуйтеся.

Лікарі в цьому плані зайшли ще далі – вони рекомендують міняти купальники та плавки після кожного виходу із води. Причина – суто гігієнічна: мокра тканина сприяє розмноженню бактерій у складках шкіри. Нарешті, особливо чутливі особистості можуть навіть застудитися, якщо не спроможуться зняти мокрий купальник до вечора. про тренування та оздоровчі сеанси. Купальники для таких цілей мають бути лише злитими. У жодному зведенні правил цього не написано, але саме ці моделі рекомендують у спортклубах.

А ще не забувайте, що воду в басейнах очищають найчастіше хлором, тому вам потрібні реальні обладунки… тобто купальники з тканини із підвищеним вмістом лайкри (до 20%). До речі, купити такі можна не лише у спортивнихінтернет-магазинах, але й у звичайних, наприклад, в «Інтимо» (https://www.intimo.com.ua/search/searchresults/< /a>) Зверніть увагу на позначку extra life – з підвищеною стійкістю до хлору. . Але бувають моменти, коли потрібний неповторний, дивовижний, щоб при одному погляді на нього перехоплювало подих у всіх, включаючи вас.

Іноді подібні ваш гардероб випадково. Я якось купила сріблясте бікіні в магазинчику при спа-готелі, бо просто забула всі купальники вдома, а процедури вже записалася. Потім він служив мені парадно вихідним: я була надто підкорена блиском, щоб дозволяти йомустикатися з морською водою. Але не раджу покладатися на випадок: у магазині поруч того, що потрібно, може не опинитися.

Зате дуже великий вибір є саме в Мережі. З паєтками, намистинами, з тканин кольору металік, з химерними візерунками або смужками-стропами в найнесподіваніших місцях… Все залежить від того, що саме ви вважаєте на собі нереально красивим. А якщо ви будете впевнені у своїй чарівності, в неї повірять і інші.

№7. Терапія проти смутку

Про те, що шопінг піднімає настрій, не говорить лише лінивий. Чи знаєте ви, що покупки ще й зміцнюють здоров’я і навіть продовжують життя. І це фантазії маркетологів, а науково доведений факт. Подібне дослідження проводили вчені з Тайваню – настільки серйозно, що їх підтримало навіть МОЗ.

()

Майже десять років спостережень показали, що серед людей, які щотижня здійснюють покупки на 27% більше довгожителів. Особливо вчені відзначили спонтанні покупки, які приносять більше радості, ніж заплановані. Наприклад, ви просто проходили повз або гортали стрічку соцмережі і раптом бачите таке італійське диво з тропічним малюнком.

І ось ви тримаєте пакет з покупкою в руках – і у вас вже відпускний настрій! Саме тому я раджу переглядати каталоги магазинів модного одягу та аксесуарів. А раптом щось вразить у саме серце – наприклад, тут (https://) /www.intimo.com.ua/catalog/2/)

Бажаю вам вдалих вам покупок, відпускного настрою та попадання в ті самі 27% шопоголиків-довгожителів!

Ваша Капризуля

Модные купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.