Збираємось на море: 7 базових речей, які зроблять вас королевою

«У мене просто стоїть валіза посеред кімнати, і я кидаю туди все, що хочу взяти», – каже телефоном подруга. Я стримано киваю. До поїздки до Барселони понад півтора місяці — яка ще валіза?

Потому згадую, як за 15 хвилин до прибуття таксі вивуджувала з шафи шортики, які неодмінно хотіла взяти, але забула. Загалом, дорожню сумку я тоді закрила важко. Насправді, все могло бути набагато простіше. І продумування гардеробу заздалегідь — не занудство. Адже можна дійсно обійтися мінімумом речей і виглядати стильно, аголовне — почуватися комфортно хоч на курорті, хоч на приморській турбазі. .jpg” alt=”” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6427″ />

1. Купальник для моря

За негласними правилами, він має бути суцільним. Це питання не стільки моди, скільки логіки: навіть за сильних хвиль з вас не злетить ліф і не розв’яжеться шнурівка на плавках. Отже, такий купальник передбачає хоча б тонкі, але бретелі. Як ви розумієте, від зав’язочок також варто відмовитись. Їхвигідно замінять сітчасті вставки і так звані стропи — на талії або на стегнах. 11-367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6415″ />

Якщо дуже хочеться роздільний варіант, модельєри придумали дещо і для вас. Наприклад, цього року актуальні купальники в ретро-стилі з високими. плавками. У таких можна і поностальгувати, уявляючи себе кінозіркою 60-х, і бути впевненою, що вийдете з води в тому ж вигляді,якому до неї і увійшли.

2. Купальник для засмаги

Надягаючи такої, ви ставите собі логічну мету — сильніше засмагнути. Якщо дозволяє фігура – бікіні вам у руки. Якщо не встигли «схуднути до літа» – вас виручать монокіні або купальні злиті, але з глибоким декольте. Такі дозволять підставити сонцю так багато тіла, як це тільки можливо, і водночас не дадуть фігурі «розповзтися».

3. Коктейльний купальник

Якщо хочете, це якась «буржуйська забаганка». Уявіть, що вас запросили на вечірку біля басейну, на яхті. Нарешті, ви просто гуляєте по набережній курортного міста.Тут від вас явно не буде потрібно плисти чемпіонську дистанцію батерфляєм, тому можна дозволити собі купальники з якимись пікантними надмірностями.Тим більше, що на надмірності мода цього року якраз багата. Наприклад, досі на піку популярності купальники з воланами і драпіруваннями, оптимально для тих, хто переживає через недуже об’ємних форм. У нових моделях оборки можуть бути як на верхній частині, так і спідничкою внизу. Єдине, що для виходу в люди зробіть акцент більше на верх, ніж на низ: все-таки є різниця між шортами та плавками.

4. Парео

Взагалі ідеальна для пляжної відпустки річ. Дивіться самі: місця в багажі практично не займає, але може виконувати відразу кілька функцій. Потрібно терміново прикрити від «злого» сонця плечі будь ласка. Потрібно дійти від готелю до пляжу – обмотує навколо стегон – і знову бінго! Маючи порівняно вправні руки та доступ до Youtube, можна зав’язатипарео в певну подобу блузки в стилі 90-х – тих, що зав’язувалися вузлом на талії.

Модні журнали та блогери запевняють, що цього року роблять ставку саме на прозорість: що тонше, то краще. Інша вимога – однотонність. Тут я б і сперечатися не стала – такі моделі просто легше поєднувати. Якщо не впевнені – замисліться про купівлю комплекту «купальник плюс парео<< /a>».

5.Туніка

Саме таку версію пляжної сукні вам варто віддати перевагу, якщо ви — за універсальність і проти туго набитих валіз. Порівняно з довгими сарафанами туніки гарні тим, що їх можна носити і самі по собі, як коротке плаття, і з низом. Це можуть бути легінси, що облягають брючки-капрі та шорти, якщо модель у вас на ґудзиках і нижні можна розстебнути.

На рахунок матеріалів пляжні модники додосі сперечаються: чи брати натуральний льон, який у моді, чи напівпрозорі синтетичні тканини, які швидко сохнуть. Тут єдиного рецепту немає – багато залежить від особливостей фігури. Та й від решти змісту валізи. Судіть самі: ось у вас вже є парео, що може зійти за сукню. Навіщо тоді швидковисихаюча синтетика? Для різноманітності візьміть якраз бавовняну чи лляну. В ідеалі – світлих відтінків із мінімальним декором: хочете до денного вбрання, хочете до вечірнього.

6. Шорти

Краще, якщо вони будуть із деніму — це, що називається постріл у яблучко. Зараз деякі моделі навіть обробляють водовідштовхувальним просоченням, щоб вони не промокали на пляжі. Мало, раптом вам захочеться зобразити «Та, що біжить хвилями», а роздягатися буде ліньки. Довжина вже залежить від краси ваших ніг-від коротеньких і спокусливих до трохи недбалих кюлотів довжиною до коліна.

7 Строкатий комплект

Мовайдеться про будь-який набір — будь то купальник і парео, блузка і шорти, блузка і штани, купальник і сарафан, сукня і болеро… Зараз магазини (особливо інтернет-магазини) пропонують безліч варіантів якраз у комплектах. Відмінний вихід для зайнятих модниць, які не мають часу вишукувати, приміряти і поєднувати.

З купальниками це правило теж працює. Уявіть собі парео в горошок або з папужками, накинуте на такий же монокіні. Від великої кількості гороху і папуг зарябить в очах у будь-якого дельфіна(які нам, русалкам, і так не пара). Зовсім інша річ — ті ж папуги, але вже із смарагдовим халатиком, яскраво-жовтим чи бірюзовим. Вищий пілотаж – придбати два комплекти різних кольорів і комбінувати їх частини між собою.

Все одно велику частину часу ви проведете на пляжі і навколо, так що є сенс і всі ансамблі витримувати в такому ж дусі. Ах, так, не забувайте, що у вас є ще й джинсові шорти, які підуть взагалі до всього.

**

Звичайно,цей набір слід сприймати як натхнення, а чи не як суворе керівництво до дії. Хтось, наприклад, може органічно не переносити кольорові речі, і його не переконає жодний аргумент “Ви ж на відпочинку”. Або раптом ваш відпочинок передбачає піші екскурсії, на яких будь-яка сукня стане незручною. А ще більше надихаючих моделей та їх поєднань ви знайдете у магазині «Інтимо» за посиланням. https://www.intimo.com.ua/catalog/30/?pages=1&vapl=10 < /p>

Вдалого шопінгу! Бажаю вам більше сонця як на відпочинку, так і під час робочих буднів.

Ваша Капризуля

Пляжная одежда в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.