Стати зіркою Інстаграма: купальники Ysabel Mora, які варто приміряти

Про що ви думаєте, коли робите селфі? Яку жінку хочете побачити? Навіть не намагайтеся заперечувати, що ніколи не фотографували себе мобільним. Хоча б для того, щоб побачити збоку, чи добре сидить на вас річ у примірювальній. І навіть у цьому швидкоплинному фото ми прагнемо ідеалу. Саме це прагнення пояснює популярність Інстаграма. Зрозуміло, ми хочемо виглядати так само як моделі в цих рамках квадратних кадрів: повітряні пози, легкість у погляді і дивовижні вбрання.

Інстинктивне бажання виглядати ідеально у нас прокидається в розпал пляжного сезону. Важливу роль тут відіграє не тільки кількість фільтрів і той факт, чи ви встигли «схуднути до літа», але ще й сам купальник.

Коли я вперше подивилася на модель з колекції Ysabel Mora, я подумала: не може бути, це не купальник… Що завгодно: боді, вечірній топ, витвір авангардного мистецтва, нарешті! Якось навіть шкода одягати цю красу для таких банальних речей як купання або сонячні ванни У них би на червону доріжку або хоча б у той жеІнстаграм.

Виявилося, зі мною солідарні у світі високої моди. Наприклад, іспанська Vogue описує нову пляжну серію Ysabel Mora як «елегантність, яка припускає будь-які надмірності». Тут представлені 22 зовсім відмінних один від одного варіанта – Показник того, що бренд орієнтується на різних жінок. Однак усіх їх об’єднує одне — потяг до експериментів. alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6447″ />

Дизайнер поєднує, здавалося б непоєднувані речі. Наприклад, класичну синьо-білу смужку та пустотливілимончики. До речі, цей матеріал, мабуть, найулюбленіший, тому що в каталозі зустрічаємо і на злитих, і на купальниках, на халатах і на туніках.

Ще одна гримуча суміш – строкаті фрагменти на купальниках типово спортивного крою. Раз! – І ліф у стилі тропікану. Ще – раз! – і вставки з рибками та коралами з боків. Так навіть звичайне фото з басейну або з тренування набуває родзинки.

Схожа купальник є і в білому кольорі: купуєте відразу два – і за фактом отримуєте цілих чотири пляжних ансамблю.

Взагалі, вибір купальника визначає особистість краще за будь-які психологічні тести. Наприклад, майо з фігурним вирізом розбудить у вас справжню аристократку (і, звісно, покаже її оточуючим). Мереживне оздоблення та звична чорно-біла гама так і роблять відсилання до вечірки на яхті. А при належному виразі обличчя ніхто й не сумнівається, що ця яхта у вас справді є, навіть якщо ви сфотографувалися на тлі рушників із папужками. Ну іпрактичний момент: подібний крій відволікає від повних стегон і підкреслює красиві плечі.

-367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6453″ />

Якщо переглянути галерею на сайті того ж Vogue або подивитися каталог інтернет- магазину (дуже багатий вибір у «Інтимо» https://www.intimo. com.ua/catalog/3357/), ми побачимо всі модні тренди цього року: і купальники на одне плече, і асиметричні вирізи, і рюші, і мережива. Так що до сезону фото в купальниках ви, вважайте, готові: просто дивіться та вибирайте!

Вдалих вам покупок!

Купальники, которые выбрал Vogue:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.