Місія «День Валентина»: що подарувати коханій і як це знайти

Любов перемагає навіть війну, і саме тому для закоханих зараз як ніколи на часі святкувати будь-який крок своїх відносин. Так, 14 лютого стає дуже доречним приводом, і готуватися до святкування слід заздалегідь. А коли мова йде про презенти для дівчат та жінок, спонтанного сюрпризу точно не вийде: у пошуках ідей можна дійсно зламати голову. Але я скажу вам одне кодове слово: білизна. Розберемо кілька відмінних подарункових варіантів.

Чому на День Валентина варто дарувати білизну?

На перший погляд, усе очевидно: пакетик із червоними сердечками та мереживним комплектом усередині – ідеальний натяк на «продовження бенкету». Але, якщо розбиратися детально, такі подарунки не пов’язані з бажанням зробити вашу половину «більш сексуальною» або налаштувати її на грайливий лад (скажемо відверто, такий настрій не виникає за командою).

Насправді ж мова йде про те, щоб сказати своїй дамі, що ви любите кожен сантиметр її тіла. Що ви хочете обіймати її, що вона є для вас особливою. Варто тримати у голові, що лише кохана людина може подарувати спідню білизну на День святого Валентина, і ніхто інший. Це не обов’язково має бути сексуальна спідня білизна: у подарунковому пакеті може бути навіть простий базовий топ або піжама. Найважливішою буде та ідея, що стоїть за нею. Це знання того, що їй подобається, що змушує її почуватися комфортно та щасливо. 

Як білизна у подарунок покаже ваші екстрасенсорні здібності

Ну, бачити крізь стіни після покупки мереживного комплекту ви не зможете. Але тримайте у голові: для таких делікатних подарунків вам слід знати та відчувати свою даму. Дарувати відверту білизну на День закоханих – цілком нормально. Хотіти якнайскоріше побачити її у подарованому – також ок. Але ви ж хочете, щоб вашій дівчині чи жінці сподобалося подарунки чи не так? А отже зверніть увагу на стиль коханої, і, виходячи з цього, вираховуйте її вподобання. Це може бути як щось сексуальне, наприклад, бюстгальтер пуш-ап чи стрінги, так і  

бавовняна нічна сорочка із милим написом. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/56962/
https://www.intimo.com.ua/goods/64365/ 

Якщо жінка дуже впевнена у своєму тілі, їй можна дарувати білизну будь-якого фасону. Але якщо її непокоять деякі проблемні зони, то краще не обирати стилі, які підкреслюють їх. Наприклад, якщо вона хвилюється через виступаючий животик, не даруйте речі, які привертають увагу до живота. Навіть у сегменті звабливої білизни існують речі, які можуть візуально «зробити» тонку талію на раз-два. Найчастіше до цього вдаються виробники боді – за рахунок бокових вирізів чи вставок з інших матеріалів.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/74688/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/70100/?c=48456

Що робити, коли не знаєш розміру?

Якщо не вийшло з ясновидінням, тренувати рентгенівський зір. Жартую. Знання розміру половинки – це ключовий крок при покупці білизни на День закоханих. Без цієї інформації вам не допоможе жодна продавчиня і жодна служба підтримки онлайн-магазину.

Що ж, доведеться вам трохи побути Шерлоком та придивитися до бірок на речах вашої дами, коли буде така можливість. Моя вам порада: якщо ви не знаєте точного розміру, не женіться за бюстгальтерами з чашками. Це надзвичайно примхливий елемент, де при виборі багато залежить від країни-виробника та бренду, де C – не завжди буває C, а від цифр просто-таки паморочиться голова. 

Легше за усе вам буде з бюстами-топами та трусиками: у них найчастіше проста розмірна лінійка S-M-L. Такі позначки ви встигнете швидко роздивитися у шафці коханої, не викликавши її підозри. Подібні комплекти зараз можуть виглядати як дизайнерські шедеври – з фігурним мереживом, асиметричними краями та контрастними вставками. Для прикладу: продукція українських брендів Sambario та Anabel Arto.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/62642/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/64866/

Пропоную вам ще декілька безпрограшних варіантів, які можна без вагань купувати у подарунок для близьких жінок.

1. Прозоре боді

Такі моделі, здається, спеціально створені для Дня святого Валентина. Цей фасон вподобають жінки, які люблять експериментувати та демонструвати оголену шкіру. Тим паче, що прозорі та напівпрозорі матеріали наразі у тренді, а отже ваша кохана модниця точно зрадіє!



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/50287/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/70119/

2. Червоний бюстгальтер або комплект

Цей колір напряму асоціюється із Днем закоханих у багатьох країнах. Наприклад, німці називають цей день «Червоним Валентином» через шалену популярність троянд цього кольору. Але бюстгальтер правильного відтінку часом може сказати більше, ніж розкішний букет.

Оптимальний для подарунка фасон ви можете підгледіти безпосередньо у гардеробі дівчини. Універсальними варіантами (якщо тільки для свята пасує це слово) стануть зручні бралети або закриті full cup. Це якраз той випадок, коли один лише колір дозволяє «відігратися» навіть при простому крої. Втім, кілька останніх років шаленої популярності бралетів довели – ці моделі можуть бути ще й якими ефектними! 



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66128/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/67625/?c=46056

Зверніть також увагу на бюстгальтер-балконет від Anabel Arto. У поєднанні з трусиками-сліпами він утворить комплект, і достатньо «парадний» для свята чи побачення, і достатньо зручний для напруженого дня у офісі.

До речі, комплект у якості подарунку виглядатиме більш довершеним, ніж тільки ліф або трусики. За тим самим принципом можна комбінувати панчохи та пояс, сорочку та халатик тощо. І у «Інтимо» купувати наборами буде ще зручніше, бо напередодні Дня закоханих онлайн-крамниця запускає акцію зі знижкою 25% на кожний другий товар.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/67516/

3. Щось шовкове

Тренди трендами, а шовк не вийде з моди ніколи. Особливо коли мова йде про речі з категорії «найближче до тіла». Це може бути як комплект білизни, так і нічна сорочка, піжама або домашній комплект. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70121/ 

Подібні речі гарантовано вподобають прибічниці «розкішного мінімалізму», адже тканини з додаванням шовку або різні його імітації самі по собі мають блискучу текстуру. Такі речі не потребують великої кількості декору, вони поєднують шик та комфорт. Чи варто казати, що жінка охоче носитиме їх ще довго після 14-го лютого?!

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/77364/

https://www.intimo.com.ua/goods/75090/

Зверніть увагу також на білизну та домашній одяг зі змішаних тканин: шовку з додаванням волокон поліестеру або віскози. Міксувати шовк полюбляють такі бренди, як German Volf, V.I.P.A та Marc&Andre. Їхня продукція є більш бюджетними та простішими у догляді, ніж вироби з чистого натурального шовку. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69892/ 

4. Аксесуари: гартери, портупеї, пояси

Це справжнє бінго для тих, хто боїться не вгадати з розміром. По-перше, у таких виробів або дуже проста розмірна сітка (як у поясів для панчіх), або вони взагалі продаються лише у одному розмірі, і коригуються безпосередньо на тілі (як гартери та портупеї). По-друге, ці деталі саме у 2023 році увійшли в яскраві тренди, тобто подарунок стане доречним не лише для романтичного побачення, а іноді навіть для модного образу. Ті ж портупеї Balconette з блискучих стрічок органічно виглядатимуть на вечірці.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70035/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/76631/

5. Подарунковий сертифікат

Ще раз повернемося до теми розуміння. Найпростіший лайфхак: щоб подарувати жінці те, що їй сподобається, треба… дати їй обрати те, що вона дійсно хоче! І подарункова картка якнайкраще реалізує цей задум. У онлайн-крамниці “Інтимо” доступні навіть два різновиди таких карток: фізична та електронна. Обидві можна придбати, оформивши, як звичайну покупку через кошик. Тут ви вже орієнтуйтеся на смак адресатки. Якщо жінка отримує справжнє задоволення, розгортаючи подарунок, тримаючи його у руках – до ваших послуг класичний сертифікат. Якщо ваша обраниця полюбляє життя у пришвидшеному темпі – допоможе сертифікат електронний, який генерується менше, ніж за три хвилини, і надходить у месенджер або на email. 

Любі мої! Дбайте одне про одного і не забувайте дарувати подарунки і на свята, і без приводу!

Щиро ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.