9 білизняних трендів 2023 року, які ви точно захочете носити

Крутий комплект спідньої білизни під одягом нагадує приховану суперсилу. Розпочати день, одягнувши сексуальну і зручну річ — це, мабуть, найкраще, що можна зробити для впевненості у собі. Навіть якщо ви будете єдиною, хто цю річ побачить. А отже час планувати шопінг-листи та обговорювати білизняні тренди на 2023 р

Джерело: https://www.evasintimates.com/


Мінливі модні тенденції впливають на вибір білизни більше, ніж ви думаєте. У більшості випадків кольори та силуети з колекцій одягу напряму перетікають до колекцій звичайної спідньої білизни. У якості прикладів можна навести покази Fendi, Sandy Liang та Bally на Тижні моди «Весна-літо 2023». Модельєри дуже активно використовували бюстгальтери або кроп-топи, схожі на них, у якості верхньої частини вбрання. А нерідко на цьому предметі туалету робився акцент, навколо нього будувався весь образ. І тут ми помічаємо першу з цьогорічних тенденцій: 

1. Білизна у якості одягу

Цей тренд за правом можна назвати довготривалим. Він стуртував ще наприкінці 2021 року, коли на новорічних корпоративах та вечірках дуже часто з’являлося поєднання «бралет+жакет». І звісно ж, усе щедро декороване мереживом, стразами та навіть паєтками. Наразі модницям пропонується носити бралети на кожен день у поєднанні з тими ж піджаками, джинсовками, шкірянками або вовняними кардиганам. Загалом, із будь-яким верхнім шаром, аби він був оверсайз, і щоб його можна було б розстібнути заради шоу-ефекту. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/77661/

Також у якості нижнього шару виграшно виглядатиме бандо на володарках невеликих грудей. Носіння таких бюстгальтерів у якості топів насправді надихає, особливо з урахуванням  модної палітри 2023 року (про неї — трохи нижче). І все ж базова кольорова гама (чорний, синій, сірий), традиційно буде найпопулярнішою через свої можливості до поєднання з одягом.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/65168/ 

До цієї категорії можна віднести також боді: вони хоч і вважаються універсальними за замовчанням, але деякі моделі мають підкреслено білизняний вигляд. Наприклад, можуть бути виконані з сітки або мати ажурний декор, натякаючи на пікантні ділянки. А коли мова заходить про мереживо, то статусу пікантних автоматично набувають і такі майже невинні місця як боки або декольте. Подивіться-но, як цю ненав’язливу гру у побутове зваблення реалізують італійські бренди Trasparenze та Leilieve, а також український виробник Anabel Arto.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/52005/
https://www.intimo.com.ua/goods/69801/
https://www.intimo.com.ua/goods/66286/ 

2. Стиль Barbiecore

Як зрозуміло з назви, мова тут іде про естетику світу ляльки Барбі. У центрі уваги стилю барбікор — усі відтінки рожевого та декоративні деталі підкреслено наївного та гламурного характеру. Шалена популярність «лялькових» образів спалахнула влітку 2021-го року. І вона нікуди не подінеться, враховуючи очікування цьогорічної прем’єри фільму про Барбі з Марго Робін та Райаном Гослінгом.

Майте на увазі, не кожну рожеву річ можна віднести до барбікору. Така білизна має бути «занадто» у плані або кольору, або декору. Тобто, це або класичний гладенький ліф із чашками, але кольору яскравої фуксії, або ніжно-рожевий бралет, що аж рясніє від мережива та стрічок.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/51727/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/37932/
https://www.intimo.com.ua/goods/71711/

Ну, і звісно, елементи барбікору якнайкраще підходять до сектору домашнього одягу, піжам та нічних сорочок.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/57392/
https://www.intimo.com.ua/goods/66761/

3. Напівпрозорі текстури

Сітка, органза, шифон тощо — дизайнери настільки полюбили матеріали такого плану, що не полишають їх і у цьогорічних колекціях. І якщо напівпрозорі матеріали органічно виглядають навіть у одязі, то для жіночої спідньої білизни вони, здається, створені.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68771/
https://www.intimo.com.ua/goods/68774/

У бюстгальтерах та трусиках такі текстури чудово поєднуються з мереживом, щільними вставками та сміливими вирізами. До речі, остання з перелічених деталей — наступний тренд у нашому списку.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/54060/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/48820/

https://www.intimo.com.ua/goods/65653/

4. Фігурні вирізи

Знову ж таки нюанс, який у звичайних блузках та сукнях виглядає як епатаж та виклик, у спідній білизні є нормою з легким курсом на зваблення. Зірки шоубізнесу та кіно дотримуються цього тренду вже близько року. У новому сезоні з ними також не планують розлучатися.
Вирізи можуть бути де завгодно: на грудях, боках, спині, чи на стегнах. 



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/65591/ 


Особливо часто цей модний хід застосовується у боді. Там тканиною прикрита достатня площа тіла, щоб вирізи контрастували з цією закритістю.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/48880/
https://www.intimo.com.ua/goods/69897/

5. Зручні кісточки 

Після того, як хвиля тривалої самоізоляції, а за нею й перша хвиля спонтанної евакуації залишилися позаду, жінки поступово повертаються до більш різноманітного гардеробу, ніж  «спортивки, худі та футболки на будь-який випадок». Звісно, стиль «домашній шик» приживеться у моді ще надовго. Але наразі все частіше ми одягаємо речі, які потребують бюстгальтерів із більшим ступенем підтримки, зокрема на кісточках. Щоправда, тепер до таких моделей буде дедалі більше вимог. Так, ідеальний ліф із кісточками має бути гладеньким, безшовним, з тканини, приємної до тіла та бажано базового кольору (детальніше про їх вибір я розповідала тут).

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75581/
https://www.intimo.com.ua/goods/57832/

6. Яскраві кольори

Стилісти вже назвали таку кольорову гаму «дофаміновою», і у чомусь вони праві. Ми звикли, що, наприклад, помаранчевий, бірюзовий чи цукерково-жовтий будуть більш органічними у літніх образах, а для зимових та осінніх підійдуть приглушені тони. І ця звичка настільки перетворилася на традицію, що ми поширюємо її навіть на білизну. 

Однак не варто забувати, що яскравий комплект під одягом скромних кольорів може чудово розбавити сірі барви буденності та підняти настрій. А причину цього знатимете лише ви — хіба це не чудово?



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64908/

Останні декілька ми з особливою увагою придивляємося до вибору Інституту кольору Pantone. Так, відтінком 2323 року став червоно-фіолетовий Viva Magenta, вартий окремого обговорення. Проте, крім головного кольору, Pantone призначає також 10 трендових кольорів та 5 нейтральних. І дуже показово, що у тренди цьогоріч увійшли такі кольори, як:

– вогняно-червоний (Fiery Red);

– насичена фуксія (Beetroot Purple);

– помаранчевий (Tangelo);

– неоновий жовтий (Empire Yellow)

– класичний зелений Classic Green

– тропічний салатний (Love Bird)

– «помідори чері» (Cherry Tomato).

Як бачите, основна ставка робиться на жовто-зелену та червоно-рожеву палітру.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80046/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/70511/

7. Стропи та портупеї

Здається, дизайнери вирішили відірватися за роки карантинної моди з її тотальним комфорт-луком. Тепер модницям знову пропонують курс на агресивну сексуальність. Саме такі асоціації викликають бюстгальтери, трусики та комбідреси, які прикрашені шлейками-стропами або майже повністю складаються з них.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/63284/

https://www.intimo.com.ua/goods/70119/

Як мінімум, білизняні бренди прикрашають  декольте бюстгальтерів чи боки трусиків перехрещеними тонкими тасьмами. Такі речі привертають увагу, вони підкреслюють кожну лінію тіла, їх хочеться роздивлятися знову і знову. Вони домінують на показах і я певна посядуть гідне місце у гардеробі любительок стильних експериментів. Ну, а завдяки численним застібкам, знімати та одягати їх легше, ніж здається. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/54039/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/70030/

8. Банти та стрічки 

Ще один елемент підкресленого декору у стилі «дивіться на мене всі». Ця деталь за замовчуванням створює грайливий настрій: адже бантики викликають асоціацію із подарунковим пакуванням.

У білизняній сфері цей тренд може бути реалізований як застібка у вигляді банту, фігурна спинка (бюстгальтера, топа чи боді) або непрактична дрібничка. 



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/45221/
https://www.intimo.com.ua/goods/37934/ 

У найсміливіших колекціях зустрічаються моделі з бантиками у ряд, які створюють контурний ефект (таке боді є, зокрема, у Victoria Secret)

Джерело: Pinterest

9. Повністю мереживна білизна

Мереживо як основний матеріал, а не лише як прикраса – така білизна підкорює подіуми та приватні шафки з білизною. Ще б пак! Ажурне полотно творить багатий простір для фантазії. Технічно ваше тіло прикрите, але насправді на вас практично нічого немає!



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70035/ 

А ще чисто мереживні комплекти є оптимальним вибором для побачень одразу після роботи: вони доволі практичні для носіння під повсякденним одягом і достатньо сексуальні для вечора.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68198/ 

Сподіваюся, у новому 2023-му році ви проводитимете свої вечори у комфорті та із радісним настроєм.

Хай вам щастить у модній царині! 

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.