Модний фронт: що вдягти, коли хочеться носити леопардовий принт?

Наші соцмережі охопило справжнє леопардове божевілля – і все через німців. Після тривалого зволікання їхній канцлер Олаф Шольц нарешті погодив відправку однойменних танків на допомогу українському фронту. Інтернет-ком’юніті відреагувало блискавично. Спочатку користувачі соцмереж під хештегом #FreeTheLeopards публікували фото та відео в одязі з леопардовим принтом або з іграшковими тваринками. А зараз народ взагалі розгулявся: окрім купи вже звичних мемів, майже всі почали ставити собі леопардові аватарки у Instagram та Telegram. До тренду долучилися навіть  канали з новинами та магазини, де продається явно не озброєння. Не залишимося осторонь і ми – тим паче, що плямистий малюнок визнано головним анімалістичним трендом року ще до цієї руханки з танками.

У цьому сезоні провідні позиції на подіумах та у колекціях мас-маркету займає передусім принтований одяг. Це здебільшого штани, спідниці, пальто та жакети. Але не варто забувати про один з класичних символів сексуальності- сукню з «хижим» принтом. У кіно їх зазвичай носять підкреслено звабливі персонажки: легковажні красуні або мисливиці за мільйонерами. Та й ті сукні, як правило, обтислі міні (ще й хутряне манто зверху). Зараз ситуація змінюється: трендова леопардова сукня може мати будь-який крій – від міні до максі, від звужених до летючих силуетів. Сезонність також може бути різноманітною: вже зараз ви знайдете у продажу й теплі трикотажні сукні, й майже невагомі літні. Зокрема, такі моделі пропонує носити італійський бренд David – на пляжі та на вулицях міста.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/63656/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/63659/

Сміливі модниці можуть приміряти total look – наприклад, у вигляді костюма. А ще костюми зручні тим, що забезпечать вдвічі більше образів, якщо комбінувати окремо верх та низ. Особливо це актуально під час подорожей у теплі краї. Як ілюстрація – трендовий oversize-комплект марки Vacanze Italiane.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/73277/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/73280/

Наступний крок – царина спортивного одягу. Враховуючи те, що останнім часом спортивна та повсякденна мода щільно переплелися, тренди для них також стали спільними. А отже, якщо ви бачите у спортзалі або на пробіжці дівчину чи жінку у леопардових легінсах, майте на увазі: вона не застрягла у 90-х, вона дотримується гарячих трендів! 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/79442/ 

Якщо вам ніяково носити «леопарда» на повну котушку, можна обмежитися домашнім одягом. Як-то кажуть, ваш дім – ваші правила, і скільки б «хижого» на вас не було, ніхто не звинуватить вас у надмірній сексуальності й тим паче у несмаку. Щонайкраще вашу жіночність підкреслить халатик у чорно-білій гамі.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68079/ 

Якщо ж вам до вподоби стриманість, використовуйте стильний хід, перевірений часом: однотонний одяг + леопардові аксесуари. Найпростіші варіанти – пояс, головний убір, шийна хустка, взуття, і звісно, колготки. Можна брати щось одне з переліченого, або вписати у образ декілька речей.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/29847/ 

Хочете обмежитися лише натяками на тваринний принт? Спиніться на спідній білизні. Не забуваймо, що з усіх принтів саме леопардовий вважається найсексуальнішим. І якщо він може перетворити на звабливу річ навіть звичайну сукню-максі, уявіть, який вибух феромонів вам забезпечить комплект білизни. Наприклад, від Pierre Cardin. Можна придбати верх та низ окремо, але комплекти все ж нададуть вам відчуття продуманості образу.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/57290/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/57284/

Ще варіант – набір топ+сліпи від Anabel Arto. До речі, верх від цього комплекту можна носити як самостійну річ – наприклад, під піджак.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66346/ 

Якщо традиційний «леопард» здається вам занадто банальним, придивіться до його кольорових аналогів. Найчастіше цікаві зразки можна відшукати у лінійках спортивного одягу, купальників, і, звісно, нижньої білизни.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/73221/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/73292/

https://www.intimo.com.ua/goods/71203/

Інший оригінальний хід – поєднання леопардового принта із сіткою або блискітками. Таке бачимо, зокрема у латвійського бренду білизни Rosme.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/37617/ 

Любі мої! Будьте сильними та стильними: звільніть  свого внутрішнього волелюбного хижака! 

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.