Подарунки на День Валентина для нього: 8 ідей зі змістом

Найромантичніше з усіх свят – 14 лютого – насувається на диво швидко. І у нас чомусь прийнято думати, що підготовка до Дня закоханих – то стрес передусім для хлопців та чоловіків, адже саме вони є найактивнішими шукачами подарунків. Але ж їм так само приємно отримати презент до цієї дати! 

День святого Валентина — одне з тих свят, які часто стають проблемою навіть для найдосвідченіших дарувальників. Що вже казати про тих, хто обирає презенти не так часто! Особливо непокояться дами, які шукають щось ідеальне для особливого чоловіка у своєму житті. 

Правда, якщо купувати подарунки поспіхом, результат може виявитися банальним або взагалі непідходящий. У сьогоднішній підбірці ви знайдете багато ідей презентів, які гарантовано сподобаються вашому хлопцеві або чоловікові. 

1. Худі або толстовка з капюшоном

Чудовий вибір для поціновувачів комфорту, які з задоволенням носять речі спортивного стилю скрізь, де це тільки можливо. Тим паче, що спорт-шик або home-шик дозволяє чоловікам виглядати стильно. Чудовими аргументами на користь такого іміджу стануть речі з зимової колекції іспанського бренду Massana. Бавовняні толстовки на блискавці однаково добре виглядають і з джогерами, і з джинсами. А за бажання їх можна носити у якості верхнього шару — це гідна заміна спортивному піджаку чи кардигану. 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/79623/
https://www.intimo.com.ua/goods/74788/ 


Вдалою альтернативою стане худі — суперзручне, без застібок, але з безліччю кишень (які ваш коханий завжди набиватиме цукерками, але зробимо вигляд, що то велика таємниця). А об’ємний капюшон стане до вподоби тим, кому ще з підліткового віку набридло звітувати про те, що він «у шапці». Для любителів некричущих моделей пропоную худі українського виробника UA Freedom, а експериментатори оцінять варіант зі стильними написами від National Geographic.


Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/75135/
https://www.intimo.com.ua/goods/79450/ 

2. Джогери або спортивний комплект

Функціональний та модний вибір: від такого подарунка чоловік точно отримає багато користі. Легкі, просторі та м’які на дотик штани — чудове вбрання і для ранкової пробіжки, і для спортзалу, і для прогулянки до парку, і врешті для кількагодинного кіномарафона «Зоряних війн» на дивані. Обирайте штани у стилі спорт-шик із 100% бавовни від італійського бренду Massana або мікс «бавовна-поліестер» від Navigare.


https://www.intimo.com.ua/goods/79624/

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/79624/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/74787/

https://www.intimo.com.ua/goods/55509/

Джогери можна купувати у подарунок як у складі костюму, так і окремо. Плюс таких штанів у тому, що вони сполучаються з будь-яким кежуальним верхом. Наприклад, із тим же худі, лонгслівом, сбо светром з високим коміром.

Якщо ваш обранець полюбляє яскраві кольори та малюнки, зверніть увагу на принтований одяг з домашньої колекції турецької марки John Frank.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69620/

https://www.intimo.com.ua/goods/69621/

3. Халат із нотками розкошу

Ця річ порадує чоловіка, який любить полінитися вдома недільним ранком або ввечері після гарячого душу… Власне, до цієї категорії можна віднести більшість чоловіків. Ну, й ніхто ж не сперечатиметься, що лінитися треба з максимальним комфортом. Наприклад, у м’якому флісовому халаті Key довжиною нижче коліна. Або у вкороченому бавовняному від італійського бренду Character, який так зручно накидати поверх піжами.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75270/
https://www.intimo.com.ua/goods/49903/
https://www.intimo.com.ua/goods/79798/

Кольорова гама знайдеться на різні смаки: від благородного королівського синього до грайливої кольорової клітинки. Як бачите, ці халати виглядають настільки стильно, що ви самі охоче позичатимете їх у свого коханого. Якщо що, я нікому не скажу, що ви так робите. Хоча, мабуть, простіше буде купуючи подарунок на День Валентина йому, придбати другий халатик і собі. Тим паче, що зараз у крамниці «Інтимо» діє підходяща акція — знижка у 25% на кожен другий товар. Так що ви зможете ощасливити одразу і себе, партнера. А його навіть двічі: хіба ж це не свято — бачити вас такою красивою та релаксуючою?

4. Теплі капці

Такий презент лише здається занадто простим та позбавленим фантазії. Якщо розібратися, тут справа навіть не у креативних ходах, а у прихованому месседжі «Я про тебе подбаю, навіть, коли я не поруч». Адже усі ми інколи настільки зайняті, що немає часу навіть купити нові капці. А в таких умовах, як зараз, ступінь зайнятості можна помножити ще й на три. А втім, холодний сезон ніхто не відміняв а з опаленням ситуація доволі хитка. У таку погоду виручать капці Ysabel Mora з начинкою зі штучного хутра «плюш» (з подібного матеріалу шиють трендові шубки-тедді).

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68378/
https://www.intimo.com.ua/goods/68376/

А таку модель у вигляді чобітків оцінять козаки, які люблять удома світити голими кісточками та вважають, що шкарпетки — то для слабаків. У сірих капцях-ботах можна сміливо виходити на балкон або навіть на вулицю на пару хвилин. До речі, завдяки у міру пухнастому декору, вони й виглядають дуже стильно — особливо, якщо підходять за кольором, скажімо, до штанів. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68382/

5. Ніжна на дотик піжама

Для того, щоб поспати і не тільки! Ми ж пам’ятаємо, що коли піжами тільки винайшли, чоловіки навіть сиділи в них у кав’ярнях. Щоправда, то було в Турції та Індії. Але, думаю, сучасний чоловік із задоволенням розділить із вами домашню кавову церемонію, одягнувши, скажімо, піжаму Admas із суміші модалу та бавовни, яка на дотик настільки гладенька, що її так і хочеться зайвий раз торкнутися! 



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75112/

А ось комплект насиченого синього кольору з сорочкою на ґудзиках виглядає класично і навіть солідно. Подаруйте чоловікові можливість побути вдома справжнім аристократом!

 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/74367/

6. Найзручніші боксери: замість тисячі слів

Якщо ваші стосунки дожили до 14 лютого, то, скоріш за все, ви з партнером вже досягли тієї стадії близькості, коли можете дарувати один одному білизну. У принципі, це презент, гідний будь-якого приводу: від дня народження до першої зарплати на новій роботі. Але День святого Валентина — це в даному випадку особлива дата, і обираючи білизну у подарунок враховуйте «градус розжарювання». Класичні чорні або сірі боксерки чоловік може купити собі й у будні. А тут… подарунок від коханої, ще й на день закоханих — тут просто натяк на натяку!

Звісно, труси з сердечками можуть бути розцінені як несмак. А ось елегантні чорні боксери John Frank з яскравим малюнком у вигляді перців чилі говорить сам за себе: одразу зрозуміло, хто тут найкрутіший перець! 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66320/

Якщо чоловік — такий любитель класики, що до принтів навіть не наблизиться, рішенням стануть боксерки червоного кольору. По-перше, це все ж таки класична зручна модель, які можна носити під будь-які штани (окрім літніх білих). По-друге, червоний вже давно вважається головним кольором 14 лютого, бо символізує пристрасть: то може, час поділитися цією пристрастю з коханим?

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/50524/ 


Найбільш подарункового вигляду труси набудуть у наборі — скажімо, з трьох штук. Ви знову ж таки можете обирати між сетом з однотонних моделей (але червоний там має бути обов’язково) та з принтованих. Малюнок варто обирати виходячи з характеру отримувача. Зокрема, на чоловічій принтованій білизні спеціалізуються бренди John Frank та Cornette.


 

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/58834/
https://www.intimo.com.ua/goods/67886/

7. Набір персоналізованих шкарпеток

Це якраз ті дрібниці, які мають значення, які можуть показати, як добре ви знаєте чоловіка. Персоналізація може виглядати по-різному. Так, Можна замовити шкарпетки з його ініціалами. Така послуга робиться на замовлення, і на її виконання потрібен час, але результат виглядатиме доволі вишукано.

Набагато простіший та яскравіший варіант — обрати шкарпетки з принтами, які характеризують вподобання вашого хлопця чи чоловіка або мають символічне значення. Наприклад, зображення мотоциклів, пива, піци, футбольних м’ячів або геймерської символіки. Ну, і у будь-якій незрозумілій ситуації знову виручать принти з «крутими перцями».


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/76811/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/80743/

https://www.intimo.com.ua/goods/60035/

8. Шарф із родзинкою

Цей затишний аксесуар добрий тим, що комбінується майже з будь-яким одягом. А отже коханий частіше одягатиме ваш подарунок, частіше думатиме про вас, і врешті, не застудить горло. Обирайте між зухвалим варіантом з написом від John Frank або люксовим світло-сірим з чистого кашеміру від Marc&Andre.



Джерело: 

https://www.intimo.com.ua/goods/60615/
https://www.intimo.com.ua/goods/65055/ 

Дарування подарунків — це універсальна мова, наш альтернативний спосіб заявити про любов та турботу. Давайте вивчати тонкощі цієї мови разом!

Щиро ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.