Купальники зі спідницею

Купальники зі спідницею можна назвати одними з найуніверсальніших моделей пляжних костюмів. Вони привносять в образ особливий шарм, відмінно маскують проблемні зони і мають приємний бонус – в комплектах зі знімною спідницею, ви отримуєте додатковий пляжний аксесуар до купальника, який можна комбінувати з майкою або топом. Як модельєрам спала на думку геніальна думка комбінувати купальник і коротку спідницю, використовуючи цей комплект як оригінальний пляжний ансамбль? Виявляється, на початку такий комплект з’явився на тенісних кортах, а через своєзручності та стильного фасону, поступово перекочував на пляж. Пам’ятається, першою тенісисткою, яка ризикнула з’явитися на корті в трусиках та спідничці замість незручних бридж, була знаменита Ева Свіглерова. Спочатку це викликало невеликий шок, але згодом вдало прижилося як у спорті, так і у світі моди. Купальник зі спідницею< Існує безліч моделей купальників зі спідницею. Відразу зазначимо, спідниця може бути двох видів - знімною або пришитою до плавкам або до низу купальника. Візьміть на замітку – у купальнику з вшитою спідницею, ви не тільки прийматимете сонячні ванни і прогулюватиметеся по пляжу, але й купатиметеся в морі. В даному випадку вибирайте моделі з короткою спідницею (максимум до середини стегна), яка не сковує рухи. В іншому випадку при намоканні вона прилипатиме і плутатиметься в ногах, а при виході з моря задиратися вгору. Втім, провідні дизайнери врахували ці недоліки і пропонують оригінальні моделі купальників, в яких можна відчуватисебе комфортно як у суші, і у воді. Купальник зі спідницею< /a> Спідниця в таких моделях може являти собою один або кілька коротеньких воланів, які абсолютно не заважають плавати.

Купальник зі спідницеюКупальник зі спідницею 1
Agua Bendita
Agua Bendita 1Agua Bendita 2

Є моделі, де спідниця є лише імітацією. Дані купальники варто взяти назамітку худорлявим дівчатам з вузькими стегнами.

Моделі від OndadeMar та Juicy Couture

Моделі від OndadeMar та Juicy Couture 1Моделі від OndadeMar та Juicy Couture 2
Victoria's Secret 2

У випадку з моделями swim dress звертайте увагу на спідницю з високим розрізом, за бажанням її завжди можна буде зав’язати на талії або на стегнах. =”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/08/11-kupalniki-s-jubkoj.jpg” target=”_blank”> Спідниці різняться по крою та по довжині. Можуть бути високою або низькою посадкою, відповідно йти від талії або стегон. Як матеріали дизайнери використовують різні тканини. Найпоширеніший варіант – спідниця, виготовлена з тієї ж тканини, що і купальник. Але якщо ви хочете додати в образ трохи легковажності та літнього настрою, зверніть увагу на спідниці з прозорих та плісованих тканин, моделі з драпіруванням та різним декором.

Agua Bendita

Agua Bendita Спідниці можуть бути декоровані бахромою, мереживом, макраме, дрібною або великою сіткою.

L SPACE та Luli Fama

L SPACE та Luli Fama

Nicolita

Nicolita

A.Che

A.Che 1A.Che 2

Довжину спідниці слід вибрати відповідно до типу фігури. Є міні спідниці, моделі до середини стегна та спідниці до коліна. Наступні варіанти купальників зі спідничкою допоможуть змоделювати силует відповідно до вашого типу.фігури. Струнким і сміливим дівчатам припадуть до вподоби моделі з ажурною спідничкою, що складається з повітряних воланів або оборок, що злегка прикривають сідниці.

Моделі від Cia Maritima та Lisa Blue

Cia MaritimaLisa Blue

Моделі трохи скромніші, але які привертають до себе неменше уваги – купальники зі спідничкою, що нагадують широкий пояс.

Lisa Blue та Red Carter

Lisa Blue та Red Carter

Tory Burch

Tory Burch Пишна спідниця приховає вузькі стегна. А власницям фігури перевернутий трикутник (вузькі стегна та широкі плечі) допоможе врівноважити пропорції.

Nikolita

Nikolita

Agua Bendita

Agua Bendita Прямі спідниці до середини стегна або трохи вище коліна актуальні для типу фігури груша та власниць широких стегон.

Maaji

Maaji Для бажаючих приховати животик рекомендуємо купальники танкіні зі знімною спідницею .

Gottex

танкіні Цікавий варіантявляє собою купальник-трансформер, де спідниця може виконувати свою пряму функцію, а також виступати як топік. Купальник трансформер Для пишок актуальні такі моделі як танкіні зі спідничкою та суїм-дрес. Причому купальник не обов’язково має бути темного кольору. Подивіться як свіжо і жіночно виглядає яскраво-червоний купальник на одній з моделей. танкіні зі спідничкою та суїм-дрес Пару сезонів тому купальник зі спідничкою був необґрунтовано забутий модними дизайнерами, але сьогодні ця модель пляжного костюма знову набирає колишню популярність. І це цілком логічно, адже купальник зі спідницею по-своєму ефектний і сексуальний, а головне – підійде для дівчини будь-якої комплекції. Чи варто говорити, що надавши перевагу купальному костюму такого неординарного фасону, ви обов’язково опинитеся в центрі уваги!

Смотрите купальники с юбкой в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.