Які купальники подобаються знаменитій Ніні Добрев

Літо в самому розпалі і все довкола нагадує нам про те, що зараз саме час влаштувати розкішну демонстрацію свого пляжного гардеробу на блакитному березі теплого моря. Готуючись до пляжного сезону, Вам, наші шановні читачки, вже напевно не терпиться вибрати парочку ультра модних обновок у каталозі купальників улюбленого інтернет-бутика Інтімо. І щоб створити найбільш виграшні пляжні образи, сучасні модниці часто звертаються до досвідченої компетенції селебрітіс, що славляться вмінням одягатися неповторно стильно, максимально жіночно та елегантно. Одна з них Ніна Добрев, зірка кіноепопеї «Щоденники вампіра» – молода і амбітна, мила і карколомна, що зуміла блискуче перетворитися з болгарки на гордовиту канадку, з гімнастки в успішну акторку і фотомодель, з скромного.

«Комсомолка, спортсменка і просто красуня»

Миколина – ім’я, отримане актрисою при народженні, з самого дитинства тяжіло до мистецтв: малювання, акторськогомайстерності, танцям, театру та музиці. Батьки знаменитості, канадські емігранти з болгарської столиці, розділяли дитячі уподобання і спершу відправили дитину підкорювати п’єдестали художньої гімнастики. Спорт загартував характер екзотичної красуні, навчив витривало трудитися і добиватися свого, але найголовніше – подарував майбутній актрисі багато подорожей та приголомшливе тіло, яке зачарувало мільйони шанувальників та фанатів. Чудову форму та любов до фізичних навантажень висхідна зірка Голлівуду демонструє у спеціальній пляжній фотосесії для популярного підліткового журналу «Seventeen Fitness» навесні 2011 року. Ніна Добрів і спорт < a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/07/24.jpg">Ніна Добрів у купальнику

Пляжні образи Ніни Добрев: у стані ефекту

Красуні Добрев, яка подарувала юність гімнастиці, не звикати хизуватися в купальнику і відкритовиставляти на показ чарівні вигини підтягнутого тіла. Актриса любить активний відпочинок з друзями на узбережжі, адже він допомагає їй добре розслабитися, забути негаразди особистого життя і набратися сил для нових знімальних буднів. пляжний образ Ніни Добрев Ніна Добрів у купальнику Кожною своєю появою на пляжі яскрава брюнетка привертає увагу величезної аудиторії і збирає навколо себе натовпу папараці, які прагнуть отримати новий знімок кінодіви. Улюблений фасон зіркової героїні містичного серіалу про вампірів – бікіні, яскравих відтінків і веселих забарвлень, що підкреслюють стрункість і розкішну засмагу. Яскравий купальник Кожен пляжний образ Ніни неймовірно індивідуальний, жіночний і гармонійний,що свідчить про її любов до моди та гарного одягу. Шанувальникам є чому повчитися в актриси – вона постійно дотримується трендових тенденцій і вибирає купальники сміливих звіриних і квіткових принтів. Купальник з принтом Улюблені відкриті моделі купальних костюмів можуть мати і кокетливі декоративні елементи, що задають настрій: оборки, зав’язки, рюші та інше. Кокетливий купальник Купальник на зав'язках Але головне, що їх об’єднує – чудова володарка , повітряна та життєрадісна, безпосередня та стильна. Образ Добрів у купальнику – мрія багатьох сучасних дівчат, тому інтернет-бутик Інтімо з радістю представить Вам схожі моделі в широкому асортименті свого каталогу!

Смотрите похожие купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.