Купальники push-up

Знайомлячись з колекціями пляжного одягу літнього сезону 2015 та переглядаючи покази відомих модних будинків, складно не помітити оригінальні моделі відрядних та роздільних купальників пуш-ап, створених з думкою про дівчат, які мріють додати трохи об’єму своєю красою. Благо зараз нескладно доглянути купальний ліф з чашками цікавої форми, зі бретелями, що знімаються і переходять в ліф, а також з різними наповнювачами – груди в такому бюстику буде виглядати апетитно і натурально. І нехай «знавці» розповідають про те, що така модна бутафорія нещадно вводить доброчесних чоловіків в оману, «роблячи» жінці фальшиві груди, чи нам боятися пересудів і слухати повчання доморощених гуру? Жінка на те й народжена жінкою, щоб вдаватися до малесеньких безневинних.хитрощам! Тому пропонуємо заспокоїтися, розслабитися та отримати задоволення, вибираючи модний купальник пуш-ап!

Як влаштований купальник пуш ап

У чашки бюстгальтера (верху купальника) вкладаються або вшиваються вкладки з наповнювачами – гелем або силіконом. Іноді для створення ефекту застосовують поролонові вкладиші, але це не найкращий варіант для купальника. Поролон надто повільно сохне, тому більшість виробників вже відмовилися від використання цього морально застарілого матеріалу. Розташовуватись вкладиші можуть по всій внутрішній поверхні чашки або в окремих її частинах. Так, наприклад, щоб підняти груди, не збільшуючи її в розмірах, достатньо вкладишів у нижній частині чашок, а для корекції форми грудей вкладки можуть розташовуватися знизу із боків (або тільки з боків, якщо груди досить пружні).

Звичайний, супер та максі

Всі купальники з ефектом пуш ап поділяються на три групи: звичайний, супер push-up та push-up максі. Звичайний купальний костюм пуш ап може піднімати груди і збільшувати її тільки на один розмір, тому що товщина вкладишів у таких моделях невелика. Друга група купальників дає ефект збільшення на два розміри. Вкладиші тут товстіші, і погруддя невеликих від природи розмірів, яке видно в декольте костюма, буде виглядати дуже переконливо. І, нарешті, варіант максі: він має на увазі ущільнену філіжанку і досить великі вкладиші. Ця модель не може обійтися без поролону, підшитого по всій поверхні чашок, оскільки завдяки йому ефект збільшення посилюється.

Злиті та роздільні купальникиpush-up

Закриті купальники та монокіні цього сезону на піку популярності. Але як бути дівчатам з маленькими грудьми? Адже досягти ефекту збільшення грудей у суцільному купальнику складніше, оскільки моделі статичніші. Залишається тільки звернутися до варіантів із push-up. Вставки у них знаходяться в ліфі, і класифікація нічим не відрізняється від окремих – ті ж звичайні, супер і максі. Злиті купальники push-up Ось, до Наприклад, варіант простого купальника push-up. Він делікатно піднімає бюст, трохи збільшуючи його. Але ефект карколомний — фігура стала стрункішою, силует жіночніший. Зверніть увагу на чорні вертикальні вставки з боків. Це не лише додатковастрункість, а й тренд сезону. білий купальник з верхом А ось ультрамодний білий купальник з верхом «балконет», ефектом пуш ап та вишуканою обробкою. Цей костюм забезпечує збільшення грудей на два розміри за рахунок оборочок, що покривають ліф і додають бюсту додатковий обсяг поряд із вкладками. Модель настільки надійно підтримує груди, що бретелі у неї знімні. Можна цілком обійтися без них і отримати ідеальну засмагу для плечей. До речі, в каталозі цей купальник представлений ще у двох колірних рішеннях — чорному та бірюзовому. максі пуш-ап А ось і розкішний купальник із серії максі пуш-ап. Ущільнена чашка і вкладки гелів купальника з гелевим пушапом творять чудеса, а саме, дарують жінкам мрію: пишні груди ідеальної форми. Роздільні купальники надають більшу свободу вибору і дозволяють говорити про різноманітність моделей. Найчастіше зустрічаються такі купальні костюми push-up з верхом балконет, бандо та бікіні або з класичним варіантом бюстгальтера. купальник типу Ось, наприклад , чарівний варіант роздільного купальника типу «Анжеліка» із застібкою спереду, верх якого з вкладишами та на кісточках не тільки збільшує груди, а й відмінно підтримує. купальник з подвійними бретелями через шию А тут ви бачите роздільний купальник з верхом «балконет» і подвійними бретелями через шию, оброблений мереживом Ця розкішна модель з пляжної колекції 2014 року теж з пуш-ап ефектом. .jpg” target=”_blank”> Французький купальник з верхом бандо push-up dth= Французька купальник з верхом бандо push-up, знімні бретелі, пляжна колекція 2014 року. Зверніть увагу на складки ліфа – вони не тільки для краси, це ще один маленький плюс до об’єму грудей. Як бачите, дизайнери цього сезону сильно постаралися зробити щасливими всіх жінок світу. Вони навіть не накладають ніяких обмежень на колірну палітру купальників і особливості їх оформлення, а лише виділяють більш актуальні рішення. Тому поки в нашому розпорядженні залишився пристойний шматочок літа, можна вибрати будь-який купальник push-up — аби він підходив за розміром і подобався вам. Сподіваємося, наш невеликий екскурс виявився для вас корисним та пізнавальним. Бажаємо вам приємних покупок і відпочинку, повного знайомств, що запам’ятовуються, і яскравих емоцій!

Смотрите купальники с push up в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.