Які є види купальників

Сезон пляжного відпочинку давно відкритий, з чого можна зробити висновок, що, напевно, кожна з нас вже встигла обзавестися новим купальником – черговим улюбленцем у своєму пляжному гардеробі, і благополучно вигуляла його в люди. На щастя, сьогодні вибір пляжних комплектів такий величезний, що дівчина з будь-якою фігурою може знайти купальник, що практично ідеально сидить. Нам стало цікаво: а які моделі купальників віддають перевагу нашим читачкам, вирушаючи на пляжний відпочинок? Сучасні модниці, які знають, здавалося б, усі тонкощі про тренди та бренди, часом дивуються кількості різновидів жіночих купальників. Перевірте свої знання у сфері пляжної моди: топ найкрутіших моделей купальників. .

< img class="aligncenter size-large wp-image-390" title="бікіні - роздільний купальник з ліфом та плавками" src="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/03 /vidy-kupalnikov-01-682x1024.jpg" alt="бікіні -роздільний купальник з ліфом та плавками" width="450" height="675" />

Не відкриваємо Америку і першим представляємо бікіні – роздільний купальник з ліфом і плавками. Ліф йде на тонких зав’язочках, що фіксуються на шиї або бретельках через плече. Це безперечний лідер серед купальних костюмів для жінок з ідеальними формами. Є одним з найвідоміших видів жіночих. купальних костюмів. “>креативний і сексуальний вид купальника - монокіні

Найкреативніший і сексуальний вид купальника – монокіні.Монокіні є плавками і ліфом, сполучені попереду тонкою смужкою тканини. Неймовірно жіночний купальник. До речі, чоловіки визнали монокіні найсексапільнішою.пляжний одяг для жінок. Плюс цього виду купальника в тому, що він добре сидить не тільки на ідеальній фігурі. Але й бездоганно приховує такі недоліки як невеликий животик, розтяжки та шрами після пологів. А також ефектно витягає фігуру та візуально прибирає кілька сантиметрів із талії.

закритий варіант - танкіні Більш закритий варіант – танкіні. Танкіні йдуть у комплекті з топом та плавками. Вважається найзакритішим видом роздільного купальника. У топі можуть використовуватися філіжанки або кісточки. Танкіні – альтернатива закритим купальникам для повних жінок. Топик відмінно стягує проблемні зони (боки, живіт, талію) і приховує зайві сантиметри. Ще один плюс танкіні – у ньому комфортнозайматися водними видами спорту (водними лижами, серфінгом) та кататися на хвилях у шторм.

Наступний вигляд - халтер

Халтер - вид ліфа з широкими бретельками

Наступний вид – халтер. Це навіть більше ставитися не до вигляду купального костюма, а до бюстгальтера. Халтер (в пер. Хомут) – вид ліфа з широкими бретельками, які зав’язуються на шиї. Міцні широкі бретелі надійно фіксують пишні груди, а філіжанки краплевидної форми дозволять володаркам великого бюста почуватися невимушено, не соромлячись своїх форм. Щоб збільшити грудидостатньо вибрати халтер із пуш-апом. При виборі зверніть увагу на широку смужку під філіжанками, яка візуально збільшує бюст. Бандо - ліф у вигляді широкої стрічки без бретельок Бандо – ще один тип верху купальника, який являє собою ліф у вигляді широкої стрічки без бретельок. Фіксацію забезпечують спеціальні гумки вгорі та внизу ліфа. Застібається чи зав’язується бандо на спині. Даний вид бюстгальтера не варто вибирати пишногрудим красуням, а також любителькам плескатися у воді або грати у пляжний волейбол. Бандо при різкому русі може непомітно зісковзнути з грудей, почувши таємні бажання оточуючих вас чоловіків. Так що, якщо ви вибираєте бандо – будьте напоготові!

Пландж - закритий купальник з глибоким декольте

Переходимо до закритих видів купальників. Пландж – закритий купальник з глибоким декольте, що нерідко доходить до пупка. При цьому відвертий виріз може бути не тільки попереду, а й плавно спускатися до спини практично до талії. Пландж своєю сексуальністю та самобутністю нагадує монокіні. Також непоганий варіант для бажаючих приховати животик та розтяжки.

Майо - закритий купальник з широким вирізом геометричної форми

Майо – закритий купальник зшироким вирізом геометричної форми (овальний, круглий, квадратний) або глибоким V-подібним вирізом. Цей вид купальника чудово підтримує груди, ідеальний для занять водним спортом або плавання в басейні. Майо рекомендується для будь-якого типу фігури. упальник хай-нек є закритий купальник з невеликим вирізомУ свою чергу купальник хай-нек являє собою закритий купальник з невеликим вирізом. Найчастіше хай-нек є спортивними моделями купальників для занять професійним плаванням та іншими видами спорту, пов’язаними з водою. . Купальник щільно сидить на фігурі, при цьому не сковуючи рухи та не заважаючи заняттю спортом.

Суїм-дрес роздільний - ідеальне рішення приховати щільні стегна Суїм-дрес відрядний

> Суім-дрес – ідеальне рішення приховати щільні стегна і уявити себе такою собі кокеткою.Модель може бути як роздільною, так і суцільною.З видами купальників визначилися. .ua/catalog/2/”>каталозі і сміливо вирушати на моря. Не забувайте, що в нашому магазині ви можете замовити примірку додому та у комфортних умовах вибрати пляжний костюм. За одну примірку можна замовити до 7 моделей купальних костюмів.

Смотрите все виды купальников в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.