Який купальник носити після 50-ти років

Жінкам, які перебувають у самому розквіті бальзаківського віку, буває важко підібрати купальник, адже з одного боку не хочеться нагадувати дівчину, а з іншого – раніше терміну записувати себе в бабусі. Як же знайти золоту середину, підібравши купальник, який підкреслить красу форм і при цьому приховає можливі недоліки фігури?”

Колір ідеального купальника для жінки за 50

Погодьтеся, що, переступивши певний віковий рубіж, ми починаємо більш обережно підходити довикористання кричучих відтінків у своєму образі. Той самий принцип можна застосувати і до вибору кольору купального костюма. Ваші кольори:

  • глибокий синій
  • смарагдовий
  • кобальтовий
  • темно-рожевий
  • кораловий
  • < li>блакитний.

Ці відтінки йдуть практично всім, при цьому надають образу стриманості та особливого шарму. Хоча чорний та білий кольори прийнятовважати класикою, будьте обережні, тому що ці тони можуть підкреслити хворобливу блідість шкіри. Якщо ж у вас є невелика засмага, тоді можете сміливо вибирати монохромні моделі.

Вибирайте купальник з якісної тканини

У вашому пляжному гардеробі повинен бути принаймні один купальник з дорогої гарної тканини, яка відмінно облягатиме фігуру, підтримуватиме точений силует і приховуватиме складочки на стегнах. Уникайте купальників, зшитих із блискучої тканини – це лише приверне увагу до недоліків. Якщо однотонні моделі вамне до душі, зверніть увагу на квіткові та тваринні принти, а також на текстуровану тканину. Якщо ви віддаєте перевагу роздільному купальнику, придивіться до моделей, де плавки мають завищену талію – це мало того, що неймовірно модно і стильно, так ще й тягне невеликий животик. роздільний купальник

Хороший купальник для жінки за 50 повинен підтримувати груди

Закон тяжіння поки ніхто не скасовував іцілком логічно, що з віком груди трохи обвисають і втрачають колишню форму. Це ніяка не катастрофа і, правильно підібравши форму купального ліфа, ви зможете блищати на пляжі, викликаючи захоплення і захоплення чоловіків. Для тих, кого природа не нагородила великими грудьми, були придумані купальники з бюстом пуш-ап – ця модель актуальна завжди, в якому віці ви не знаходилися. Якщо у вас великі груди, придивіться до моделей на товстих лямочках, якщо ж вибір упав на відрядний купальник, він обов’язково має бутиіз вбудованим ліфом. До речі, багато жінок у віці за 50 вибирають щось середнє між відрядним і роздільним купальником, який складається з двох елементів – класичних трусиків, що стягують, і майки-топу, що закриває живіт і, добре, підтримує груди. відрядний купальник

Який має бути виріз на купальнику

Немає сенсу обростати комплексами з приводу того, що декольте усіяно сіточкою зморшок – навіть уу віці за 50 можна вигідно себе подати, підібравши правильний виріз купального костюма. Розглянемо, які, на думку стилістів, вирізи найкраще підходять для дорослих дівчат a>:

  • Глибокий v-подібний виріз хоч і підкреслить зморшки на шиї, зате надасть образу стриманої сексуальності
  • Хочете привернути увагу до обличчя? Тоді вибирайте купальний костюм з акуратним вирізом, що прикриває декольте і ледь оголює ключиці. Така елегантна скромність підходить практично всім жінкам будь-якоговіку.
  • Якщо у вас маленькі груди, можна вибрати купальник без бретелів або з топом бандо
  • Дамам з фігурою «груша» можна вибирати купальники з вирізом човника або боксерка, оскільки такі моделі візуально коригують фігуру, розширюючи плечі
  • Якщо ваша фігура нагадує перевернутий трикутник, ваш ідеальний виріз – квадратний, що візуально звужує плечі

Сезон відпусток у самому розпалі і якщо ви ще не встигли знайти свій ідеальний купальник, саме час, взявши на замітку наші поради, вирушити по обновки для поповнення свого пляжного гардеробу.

Смотрите купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.