Білий купальник

Кожен сезон на подіумах красуються дітища іменитих дизайнерів, які представляють свої нові пляжні колекції, акцентуючи увагу на трендових фасонах і забарвленнях, модних фактурах і тканинах, оригінальних аксесуарах і декоративних деталях. На щастя, класика і стиль як і раніше залишаються незмінними, які б модні вензелі не виписувала чарівниця мода. Не дивно, що поряд з неординарними забарвленнями та хитромудрими моделями традиційний білий купальник залишається у фаворитах. Білий купальникзлитих купальників до гарячих мікробікіні. Білий поєднується з усіма кольорами, що дозволяє створити абсолютно будь-який образ, поєднуючи купальник з пляжним одягом та сумочками будь-якого кольору. Білий купальник ідеально виглядає на смаглявому та засмаглому тілі, відтінюючи засмагу та підкреслюючи лінії тіла. Актуальний на будь-якій пляжній вечірці та в курортному нічному клубі – неонове освітлення та білий.колір справляють сліпучий ефект. Білий купальник із матової тканини мабуть найпростіший пляжний комплект. Тому у своїх колекціях дизайнери люблять обігрувати монохромність, використовуючи фактурні та перфоровані тканини, ажурні мережива, сіточку, вишивку, бахрому, оригінальні принти та малюнки. Акуратно додаючи додаткові елементи – каміння, бісер, гумки, пряжки, кільця та іншу декоративну фурнітуру. Білосніжний купальник з матової тканини Білій купальник з матової тканини - найпростіший пляжний комплект оригінальні принти прикрашають білий купальник Білий купальник покритий малюнком Декоративна бахрома на білому купальнику Контрастна фурнітура урізноманітнить білий купальник використовуючи фактурні тканини можна урізноманітнити білі купальники ажурні сіточки обновляють пікантності білий купальник та оригінальний малюнок

 Білий купальник у горох

Білий купальник досить примхлива річ, що вимагає від господині раціональноговикористання, дбайливого догляду та знання “правил безпеки”. Варто відзначити особливість одинарних білих купальників, з плавками без підкладки та ліфом без чашечок – при намоканні вони просвічуються і відкривають навколишнім інтимні подробиці, тому вибираючи купальник, звертайте увагу на цей нюанс. Якщо вас не влаштовує ефект прозорості, вибирайте білі купальники з філіжанками на ліфі та подвійною підкладкою на трусиках.

Фактурна тканина для білого купальника

Головна примха білого купальника полягає в тому, що він любить лише чисту воду – море, океан, басейн, і боїться прісних водойм – річку та озера. Купатися в білому купальнику рекомендується тільки в штиль, як і в будь-якому світлому купальнику. В іншому випадку він перетворюється на сміттєзбірник – дрібні камінці, уламки черепашок і водорості забиваються в шви, підкладку або додаткові деталі. При виході з моря весь улов просвічуватиметься крізь купальник і видалити його можна буде лише при ретельному пранні.

Бліда шкіра та білий купальник не сумісні. Тому жінкам і дівчатам зі світлою або чутливою шкірою перед відкриттям пляжного сезону рекомендується загоріти в солярії. Сонцезахисні засоби рекомендується вибирати на водяній основі без барвників, тому що вони не фарбують купальник і не залишають слідів. Перед тим як поїхати на пляж нанесіть лосьйон для засмаги або захисний крем на голе тіло, дайте йому вбратися і тільки після цього надягайтекупальник.

Стильний білий купальник

Прати купальник рекомендується відразу після приходу з пляжу в холодній воді. Сушити природним чином. Не кладіть купальник у сушарку, інакше тканина може деформуватися та втратити свої властивості. В нагороду за дбайливе та акуратне звернення білий купальник віддячить вам сторицею. І ще один нюанс, як кажуть хорошого потроху – білий купальники мають властивість з часом жовтіти абонабувати брудно-сірого кольору. Купуючи білий купальник можна розраховувати на 1-2 сезони. Але навряд чи це привід засмучуватися, скоріше це чудова можливість змінювати свій пляжний гардероб трохи частіше. І насамкінець добірка фото білих купальників з модних колекцій Victoria’s Secret та Beach Bunny.

Victoria’s Secret

Білий купальник від Victoria's Secret

Нові моделі купальників від Victoria's Secret

Білий купальник безебретелів від Victoria's Secret

Нові білі купальники від Victoria's Secret

Beach Bunny

Білі купальники Beach Bunny

 Білі купальники з фурнітурою Beach Bunny

Декоративні елементи підкреслюють фігуру

Нові білі купальники від Beach Bunny

 Декорування купальника кільцями та мереживом

 Мереживо та сіточки у декоруванні купальника

Смотрите купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.