Краса plus size: як вибрати білизну на пишні форми та не зациклитися на чорному кольорі

«Якщо я буду не в чорному, то виглядатиму, як лялька на чайник» – ось що відповідає мені подруга у відповідь на пропозицію обзавестися кольоровою білизною. Причина такої тотальної нелюбові до кольору та принтів – повна статура. Хейтери в Інтернеті радять чи не сховати себе в мішок, а в голові засіла стара стилістична аксіома «чорна струнка». Моя подруга у цьому плані не єдина. Дуже багато пишні красуні думають так само, і потрібна ціла армія стилістів для того, щоб їх переконати.

class=”wp-block-image”>

Останнім часом бачу дуже багато курсів та статей з підбору одягу саме для дівчат та жінок plus size. І практично скрізь – поради не соромитися яскравих кольорів, а іноді навіть світлих на зразок пудрового чи кремового. А ми ж пам’ятаємо, що наші милі пампушки вже зробили запас чорної білизни на десять років уперед! В результатізверху теж надівається щось темне та непомітне. Жінки ніби прагнуть стати непомітнішими, сховатися і не висовуватися, навіть незважаючи на бодіпозитив з кожного кута.

Виною всьому – переконаність у тому, що «ці модельєри шиють лише на дюймовочок». А якщо не на дюймовочок, то це обов’язково безрозмірні труси та ліфи, які могли б використовуватися в парашутному спорті причому як снаряди.

Зараз я доведу вам, що це не так. Насамперед потрібно вибрати свою фірму. Цікаві моделі великих розмірів мають такі бренди як румунський Jolidon або прибалтійський Rosme. В останніх зараз якраз у продажу з’явилася нова колекція. Тут вам і колір, і фактура, і навіть гра в спокусу. Причому не обов’язково про червоний колір: у Rosme є ціла лінійка мереживних бюстгальтерів у кольоровій гамі року — класичній синій.



Зручне чи красиве?

Коли мова заходить про білизну, вередувати починають багато жінок. Щоб червоне, але не надто розпусне, рожеве, але не нудотне і так далі. Але ось у кого справді особливі запити, то це у дівчат plus size. Ключових моментів тут два: проблемна зона талії і видатні груди, які хоч і вважають скарбом, але дуже пристойно важать. І їй потрібна суперпідтримка. А це означає – закриті чашки з Т-подібним швом та щільні широкі лямки. Погодьтеся, звучить начебто ви вибираєте бікіні, а вам радять гідрокостюм.

На вебінарі одного зі стилістів я почула навіть прямим текстом: повсякденний бюстгальтер має бути не так ефектним, скільки зручним. Тобто виходить замкнене коло. Повних звинувачують у тому, що вони ігнорують питання зовнішності. Вони й раді б виглядати ефектно, а світ моди їм такий: ні, вибачте.

Я вам ось щоскажу: це бюстгальтер для спорту, турпоходу чи прогулянок у лісі не повинен бути химерним. А «повсякденне носіння» – надто розпливчасте поняття. Ось чи потрібно бути красивою на роботі, якщо ви там нікого не спокушаєте (принаймні, спеціально). А якщо ви зустрічаєтеся в кафе з подругою – це теж не побачення і не торжество вселенського масштабу.

Мижволі ставиш питання: а чи може така білизна бути одночасно функціональною і красивою? Не просто «дорогим-багатим», а по-справжньому спокусливим. Таким, у якому ви відчуєте себе жінкою. І модні каталоги цього сезону дають позитивну відповідь!

Більше того, купувати це все можна без принизливих процедур у примірювальних із проханнями «принести на розмір більше». Дуже цікаві варіанти є у магазині «Інтимо». Єдинийнюанс – потрібно дуже ретельно себе виміряти. Отже, ось кілька елементів, які роблять погоду при виборі білизни великих розмірів.


1. Мереживні вставки на трусах Дозволяють вам убити відразу двох зайців (і заразом підкорити мисливця). По-перше, з таким декором навіть чорні труси перестають бути нудними. По-друге, ці вставки утворюють вертикальні лінії з боків, візуально згладжуючи вузькі стегна.

Есть варианты наоборот – з щільними боками і мереживом посередині. class=”wp-block-image”>


3. Декор та фурнітура
Вони також чудово розставляють акценти. Rosme має цікаву деталь… я б назвала її «мереживною половинкою»: верхня частина чашки бюстгальтера виконана з мережива або напівпрозорої сітки. Таким чином, ці матеріали перетворюються з прикрас на повноправну складову частину білизни. Ефект виходитьзабійний: по-перше, підкреслюється розмір грудей (адже вона «ого-го», раз на ній поміщаються такі великі фрагменти мережива).

!– wp:image {“linkDestination”:”custom”} –>

По-друге, самі лінії по краю підкреслюють ту пікантну улоговинку, від якої втрачають голову чоловіка.

4. Суміш малюнків
Тенденція останніх кількох сезонів. Головним чином вона зустрічається навесні та влітку, коли дівчат просто тягне на квітковий принт. Дизайнери пропонують комбінувати його із чим завгодно — від деніму до геометричних візерунків. Творці білизни вирішили не відставати, вигадуючи та поєднуючи кольори в рамках одних комплектів. Наприклад, сільська клітка на бюстгальтері може поєднуватися з набивними квіточками.

< !-- wp:paragraph -->

А вишивка з троянд — з горошком середнього розміру.

Зверніть увагу на розташування малюнків. вважається додатковим, розміщують по акцентних лініях, про які ми вже говорили: по верхній кромці бюстгальтера та по діагоналі на трусиках.

Ну що, ви, як і раніше, вважаєте, що ефектно можна виглядати тільки в чорній білизні? Вибирайте відповідний варіант в «Інтимо», не ховайте своє справжнє обличчя та свою пишну красу. Будьте сміливішими, адже весна наближається.

Бажаю тепла. посмішок та вдалих покупок,
Ваша Капризуля


< !-- /wp:paragraph -->
Бельё для пышных красоток в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.