До Дня Валентина: збираємо бокси із сюрпризами для коханих (8 варіантів)

Як зробити приємне людині, яка любить подарунки, але не любить, коли з подарунками не вгадують? Найпровальніші варіанти – вручити вегетаріанцю шматок хамона в колекційній скриньці або крем для зморшок жінці у віці «трохи за 18». Особливо на 14 лютого!

На додачу організатори збирають ці бокси на свій смак. І якщо не вгадали ви, то де ймовірність, що вони вгадають? Наприклад, ваша дівчина без розуму від мереживної білизни – адже швидше за все ви не ризикнете написати про це сторонній людині з відділу замовлень!

Загалом, переглянувши з десяток варіантів, я вирішила, що чужими руками душевний сюрприз не зробиш, і треба покладатися тільки на себе. Пропоную вамкілька версій таких коробочок – 5 жіночих та 3 чоловічих, на будь-який смак. До речі, будь-який із них можна зібрати, не встаючи з дивана. А за основу візьмемо якраз білизну — в онлайн-магазині «Інтимо»

Чим доповнити? Насамперед солодощі — надто вже багато випускають до свята упаковок у тон. Шоколад у червоній обгортці, карамельні вишні, марципанові цукерки «Серце Моцарта» – продовжувати можна нескінченно. Ще підійдуть червоне вино, мило у вигляді пелюсток троянд. А ось помаду не раджу: хіба що якщо ви знаєте конкретний колір. Варіант – спідниця-пояс для панчох Trasparenze. Її краса в тому, що вона поєднує в собі два різні настрій — ніжний (мереживо) і зухвалий (тканина з мокрим ефектом, що нагадує латекс).

 

Для тих, хто любить повторювати фразу: «чим більше закритого, тим ширше поле для фантазії». Завдяки їм боді не вийдуть із моди ніколи. Цікава модель від Jolidon – мереживо плюс сітка. Ліф з м’якою чашкою виконаний у стилі бралетту – це гостромодно, оцінить жінка будь-якого віку!

Варіант: будь-яка портупея Balconette, наприклад, пояс нестандартної ґратчастої форми (До речі, зроблений в Україні). Всі вироби фірми упаковані в атласні мішечки із мереживом. Той момент, коли упаковка викликає чи не більше захоплення, ніж сам подарунок!

Чим доповнити? За тією ж колірною логікою, підійде все чорне. Пачка чи баночка кави, супергіркий шоколад, а можливо, хто знає? – маленька пляшечка віскі із чорною етикеткою, біжутерія з агатом. Знову ж таки, якщо знаєте смакидівчини в косметиці, покладіть чорну підводку або туш.

№3. Золотистий

У цьому відтінку будь-який подарунок виглядає «дорого-багато». А ще слово золотий вживається як комплімент для коханого. Щоправда, рідкісний чоловік оцінить труси з ефектом металік до Дня Валентина. Інша справа – жінки. Як вам портупея на все тіло з блиском від Balconette?

Чим доповнити? Тут просто роздолля для любителів прикрас та цукерок (підійде все, що в золотистій обгортці! Нестандартні варіанти -баночки з медом джемом жовтих квітів, апельсинові цукати та горішки.

№4. Синій

Голлівудські мелодрами вже навчили нас, що «щось синє» обов’язково має бути в вбрання нареченої. Так що мережива підв’язка Trasparenze може стати дуже тонким натяком. А ще вона виконана у кольорі року і чудово виглядає сама по собі.

Чим доповнити? Чай, кава в синій упаковці, шоколад у синій обгортці (наприклад, Ritter Sport з нугою), сироп Blue Curacao або німецький рислінг (вони продаються вмаленьких синіх пляшечках).

№ 5. Бузковий

Варіант, який догодить і модницям (стиль прованс і лаванда цього року в тренді), і шанувальницям ніжних кольорів. У коробочку «неженкам» можна запакувати пояс для панчох Lida – бажано з панчохами більш-менш тон. Відразу кажу, за бузковими бігатимете довго, тому є сенс зупинитися на кольорі шампанського. В «Інтимо» їх шукати простіше простого: тиснете на квадратик «шампань» у панчішному розділі.

Чим доповнити? Будь-які косметичні та ароматичні засоби з лавандою, рожеве вино чи шампанське. З солодощів — легендарна Milka з її ліловими корівками.

№6 Чоловічий брутальний

Подарунок чоловікові на День закоханих може або продемонструвати вашу турботу про нього, або те, як ви поділяєте його почуття гумору і цінуєте хороший смак.<

Наприклад, строгий і стриманий товариш напевно купив би сам собі однотонну футболку-поло. У бокс можна покласти саме таку від Massana – червоного кольору (як-не-як свято закоханих).

Або не дуже яскраву — сіро-чорну «Міські джунглі». Тут 100%-на бавовна, у складі — це дуже підкуповує! 

Чим доповнити? Збирати весь подарунок у тому ж кольорі необов’язково, але бажано: так він виглядатиме стильніше. Універсальний варіант: набір віскі та колу, цукерки з екстрачерного шоколаду, стильна підставка для телефону або планшета. ->

Тутми підійшли до пункту про почуття гумору. Тут питання вирішує принтована білизна — благо зараз багато брендів, які випускають саме таке. Одна з найцікавіших марок, на мій погляд, — турецька John Frank. Якщо ваш чоловік поціновувач малюнків, зберіть цілий комплект у тон. Наприклад, боксери та шкарпетки з малюнком із перців чилі — відразу видно, хто тут гарячий хлопець!

Менш яскрава (але не менш весела) ) версія – з пляшками віскі.

№8 Чоловічий затишний

Такий подарунок натякаєне так на пристрасть, як на близькість. І навіть слово «інтим» набуває особливого задушевного змісту. Для подарункового боксу підійде, скажімо, домашній лонгслів Enrico Coveri.

Або чобітки Ysabel Mora з флісовою начинкою – альтернатива човгаючим тапочкам. Таке взуття зручне тим, що не потребує носка — ідеально для тих, хто вічно не може знайти парні.

Подарунок на 14 лютого негласно вважається символом кохання. Але нехай бажання щось дарувати цього дня буде для вас все ж таки не «доказом почуття», а проявом близькості та спробою зробити приємне. Сподіваюся, що ви вгадаєте з «гарячою» білизною як за кольором, так і за розміром.

Лучшие подарки Любимым в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.