Як використовувати модну білизну в скромних і зухвалих образах 

Хороші дівчатка купують просту та зручну білизну з бавовни, погані — вигадливу з мережив… Скільки разів ви чули чи читали щось подібне? Насправді думка досить спірна. Зараз ось, напередодні 8 Березня, підвищеним попитом користується саме мереживо – і комплекти, і окремі елементи. Чоловіки беруть їх для подарунків, жінки для «упаковки» себе коханих… За цією логікою виходить, що з настанням весни всі дами якось раптово «погали». Стали бунтарками і хуліганками: хлібом їх не годуй, дай тільки правила порушити. block-image”>

Я все частіше зауважую, що люди схильні ділити всіх і все на чорне та біле. І чоловіки, коли не можуть точно описати, що саме їх привабило в жінці, що сподобалася, кажуть: «Вона – суміш ангела і демона». Навіть парфуми з такою назвою випустили! Тобто ми не можемо постійно бути або світлими, або темними: просто у нас завжди виявляється то одна, то інша сторона. А значить, і білизни нам потрібно більше — на всі випадки життя. Справді, хто ж вгадає, в якому настрої ви прокинетеся сьогодні, завтра чи у Міжнародний жіночий день?

Я вам більше скажу: одні й ті ж тренди білизни теж можна обіграватипо різному. Пропоную вам кілька варіантів до свята: давайте поекспериментуємо! Здавалося б, щонайменше демонічний колір, спокусливий і провокаційний. І в кіно якщо потрібно показати фатальну жінку, не обтяжену принципами, її у 8 з 10 випадків одягнуть у відтінки червоного. У крайньому випадку героїня фарбуватиметься помадою цього кольору. А яка на ній може бути білизна — це нам домальовує уяву. Наприклад, такий комплект Jolidon з мереживом та прозорими вставками. Начебто б там і трусики бразиліана, і ліф з м’якою чашкою, який «ідеологічно правильно» все прикриває. Але з іншогосторони, велика кількість перемичок і гартерів розбурхують уяву, змушуючи думати, що жінка все-таки більше хотіла показати, ніж приховати.

А ось зовсім протилежний варіант, хоч і теж у червоному кольорі – боді сліп Rosme. Тут робиться ставка на зручність: майже повністю приховані сідниці, застібка на три гачки внизу, цілісний крій та мінімум декоративних надмірностей. Але з іншого боку ми бачимо ліф-балконет, оброблений мереживом і тканина з обробкою,нагадує сукні Вікторіанської доби. Таке боді будь-яку скромницю перетворить на королеву — за рахунок відповідного настрою.

№2 Класичний чорний
Це взагалі унікальний колір — він може бути і зухвалим, і непомітним. Все залежить від того, як подати себе, що приховати і на чому зробити акцент. Наприклад, «хорошим дівчаткам» на руку, що серед трендів цього року поки що залишаються боді. Хочете — носите їх звичним способом, якбілизну, хочете – використовуйте як частину образу. Повірте, ваша кришталево чиста репутація від цього не постраждає. Ось боді Jadea з мереживним верхом: якщо воно поєднуватиметься з кардиганом, піджаком і класичними брюками, з першого погляду ніхто і не визначить, що це не звичайний топ. І що ви — о жах! – наважилися показати білизну. Просто мило усміхніться у відповідь: нехай люди думають, що їм здалося. >

А цей ліф від Jolidon так просто замість кофтинкине вдягнеш. Чашки з ефектом push up та зубчастими краями утворюють пікантне химерне декольте. Такий же візерунок повторюється на трусиках.

Якщо ви не бажаєте нічого піднімати, але побути «поганою дівчинкою» дуже хочеться, зверніть увагу на комплект української фірми Sambario. Бралетт із перемичками, що імітують портупею — чи багато потрібно для того, щоб полоскотати чоловічу уяву?

№3 Нюд за правилами і без

Бежевий, кремовий, сріблястий півонія і слонова кістка… Здавалося б, як у таких кольорах взагалі можна виявляти характер? Тілесні відтінки — вони і є тілесні, їхнє завдання бути якнайменш помітними. Білизна в такій гамі найкраще допомагає володарці вписатися в норми пристойності і відволікти оточуючих від думки, що у цього «ангела в плоті», що пливе вулицею, в принципі можуть виглядати якісьбретельки або гумка від трусиків. Звичайно, гарним такий комплект теж має бути. Але це вже ви намагаєтеся самі для себе. Наприклад, ліф балконет Dimanche Lingerie у вигляді оброблених мереживом черепашок, мабуть, можна назвати скромним.


І ось ми бачимо іншу картину: комплект білизни Leilieve з виразним золотистим напиленням. Воно блищить зовсім по-вечірньому і наводить на думку, що його можекупити для себе тільки та дівчина чи жінка, яку і вдень не залишають думки про вечірки та бажання бути зіркою завжди і скрізь.


№4 У кольорі року

Білля класичного синього кольору бажано мати не тільки тому, що він модний цього року. Цей відтінок дуже багатогранний і може виступати в різних ролях, навіть коли мова заходить про білизну. Давайте порівняємо: ось комплект Dimanche Lingerie зі сліпамиі знову ж таки балконетами-черепашками (здається, я в них закохалася!) Біле мереживне оздоблення на синьому тлі створює ілюзію весняного неба з рідкісними хмаринками.

В качестве противовеса — бралетт и трусики Sambario . Мереживо тут теж використовується, але як основний матеріал. Ця ніжна напівпрозорість створює дивовижний контраст із чорними шлейками, що імітують портупею. До речі, зверніть увагу на цю тенденцію:зараз і європейські, і українські бренди часто використовують такі обманки. Тим самим вони вгадують думки дівчат, які давно поглядають на шкіряні портупеї, але не наважуються їх купити.

№5 Принты повсюду
Однотонна класична білизна — ось що завжди буде в моді, скажуть «добрі дівчатка», і не помиляться. Ну, хіба трохи. Тому що на піку моди цього року будуть саме принти та малюнки. Іобмежувати модниць буде лише їхня фантазія і сміливість. Постає питання, як можна надіти принтовану білизну і уникнути звинувачень у легковажності? Використовуйте ще одну модну тенденцію – стиль провансу. Більш стриманий варіант – кілька квіток на ніжно-рожевому тлі, як у моделі Leilieve.

< !-- /wp:paragraph -->


А розсип троянд на моделі Si e Lei демонструє ніжність без кордонів.

А ось порушувати правила набагато зручніше в трусиках з хуліганськими принтами Mememe. У них є малюнки на всі випадки життя, навіть із єдинорогами та веселими скелетами. Але якщо заявляємо про себе як про бунтарки, варто віддати перевагу принту зі значком «Не влізай уб’є» або «Небезпечно для життя». Чи насправді ви так небезпечні — висновки про це зроблять ті, хто познайомиться з вами настільки близько, що зможе розглянути цей знак.

А для шанувальниць хижого малюнка цей бренд має трусики з квестом. Інакше це й назвати не можна: спробуйте вгадати, шкурки скількох і яких тварин тут зобразив митець. Тигриця? Змія? Броненосець? Це буде важче, ніж суміш ангела з демоном. Нехай хоч один чоловік розгадає цю загадку!

Сподіваюся, з такої кількості варіантів ви обов’язково виберете що-небудь на свій смак. /”>в каталозі «Інтимо», тому можна відразу запастися на випадок частої зміни настрою.

Ваша Капризуля

Самое красивое бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.