Найбільш жіночна білизна: чому вам обов’язково потрібний хоча б один бралетт

Як ви думаєте, яка деталь сучасної білизни найкраще передає атмосферу та суть Міжнародного жіночого дня? Напевно, ви вже прокручуєте в голові картинки з мереживними комплектами, які бачили в магазинах, а можливо і купили. І 100% серед ваших покупок є хоча б один бралетт — дотепний вид бюстгальтера. Минулого року він буквально підірвав світові подіуми, і цього року бралеттам прогнозують такий самий успіх. Здавалося б, який тут зв’язок саме з 8 Березня?

-! >


Трохи історії

Спочатку ідея відзначати Міжнародний жіночий день з’явилася для боротьби за рівноправність (це відбувалося з 1910 по 1913 роки). І, звичайно, пані не святкували, а мітингували: за жіночу освіту, за право голосувати, за зниження цін на продукти, а у воєнні роки ще й проти війни.

Зараз дуже люблять згадувати феміністську акцію 1968 року в Атлантік-Сіті, коли кілька жінок нібито спалювали бюстгальтери. Насправді «спалювальниця» активісток обізвав редактор газети New York Post заради яскравого заголовка. Насправді те, що відбувалося, було пов’язане з конкурсом краси, і дівчата на знак протесту кидали в купу всі красиві, але незручні атрибути на зразок мереживних поясів, туфель на шпильках і тих-таки ліфів.Поліція просто не дала їм нічого палити, щоб уникнути масштабної пожежі. Проте легенда прижилася на довгі роки.

І знаєте, що я думаю? Якби замість епічних чашок та кісточок до рук американським активісткам потрапили сучасні бралетти, вони б і не подумали палити їх. Та просто б рука не піднялася! Адже ті дівчата з 60-х робили акції не через абстрактну ненависть до білизни. Воно дійсно практично завжди було незручним!

Що ж являє собою бралетт?
Цю хитру річ називають молодшим братом бюстгальтера — звідси і зменшуючий французький суфікс -lette. Уявіть собі суміш спортивного ліфа та будь-якого короткого топу, повсякденного чи вечірнього. Головна його відмінність від інших видів – відсутність чашок і застібок. Саме тому бралетти практично невідчутні на тілі. Ну, одяг та одягдумаємо ми.

Ставка в таких моделях робиться перш за все на зручність, тому вони шиються в основному з м’яких, гладких тканин. Це віскоза, мікрофібра, модал, тенсел, іноді шовк (але ці варіанти вже дорожчі). У варіантах для дому використовуються змішані тканини з великою часткою бавовни. ->

< !-- wp:paragraph -->

Також дуже люблять поєднувати мереживо з декоративною гумкою. Іноді її підбирають під колір основного матеріалу, іноді навмисне грають на контрасті. Мені зустрічалися навіть фасони, в яких ажурне полотно комбінували з чорною щільною гумкою, прикрашеною написами.


< strong>Для маленьких і навіть великих грудей
Крій у бралеттів дуже простий. Те, що в класичних бюстгальтерах називається чашками, тут виглядає як ажурні трикутники, перехопленізнижу еластичною стрічкою. Найкраще такі моделі виглядають на невеликих грудях, оскільки вони можуть відкривати тіло з боків.

Втім, бодіпозитив настає, і зараз дизайнери стали передбачати навіть бралетти plus size. Звичайно, вони відрізняються від класичних канонів: все ж таки особливості фігури даються взнаки. Наприклад, у деяких фасонах можуть бутиневеликі кісточки. Але найкомфортніший варіант для великих грудей – з широкими шлейками і високо розташованими чашками (тобто вершини трикутників будуть трохи нижче ключиць). Такі бралетти випускає американський бренд Gemma Crisscross.

Но даже несмотря на всі хитрощі дизайнерів, завжди знайдуться жінки, яким буде зручніше в пушапах і кісточках: комусь за звичкою, комусь через анатомічні особливості.

< !-- wp:paragraph -->

Коли і з чим носити
Мережні фасони — однозначно в теплу погоду або в теплому приміщенні. З одного боку легкість тканини та відсутність чашок дозволяють грудям дихати. З іншого — не так добре, колидихає вона холодним повітрям. Втім, якщо ви живете і часто буваєте в місцях з хорошим опаленням, спробуйте хитрий трюк: надягніть бралетт під светр грубої в’язки на одне плече. Вийде чудова гра на контрасті! Шкода, що в строгий офісний дрес-код модна задумка не впишеться.

-image”>

Також бралетти з декоративними спинками відмінно поєднуються з сукнями або футболками, що мають глибокий виріз на спині.

А щільні моделі хороші і самі по собі як кроп-топи. Їх можна носити з джинсами та спідницями з високою посадкою. Накиньте зверху сорочку білого або будь-якого пастельного кольору – вони будуть особливо ефектно відтіняти яскраві бралетти.

що ми отримуємо? Універсальну річ «3 в 1»: білизна, модний аксесуар та привід поекспериментувати з одягом та подивитися на себе по-новому. Скористайтеся цим шансом разом з Інтімо.

Бажаю теплої та модної весни!
Ваша Капризуля

Красивые браллеты в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.