Кому підходить купальник із високою талією?

Як кажуть, все нове – це добре забуте старе. Ось і в «купальній моді» впевнено набирає обертів ретро-стиль. Дуже елегантно виглядає купальний костюм з високою талією – віяння минулого. Модель не тільки урізноманітнить пляжний гардероб, а й ефективно перетворює нестандартні форми. Завищувати талію рекомендується і дівчатам із ідеальною фігурою. Такий фасон вигідно підкреслить вузькість талії та округлість стегон. В інтернет-магазині «Intimo» представлений цікавий асортимент роздільних та цілісних купальників із завищеною талією. Однак треба знати, що модний сьогодні ретро-купальний костюм із завищеною талією підходить далеко не всім жінкам. Хоча модель ця відрізняється:

  • стильністю;
  • жіночністю;
  • елегантністю;
  • сексуальністю.

Тому дефілювати пляжем у такому пляжному костюмі хотіли б багато жінок у віці і зовсім юні панночки.

Хто вибирає і кому може підходити купальник з високою талією?

Урожайна модель роздільного купальника – це, перш за все, високі плавки (шортиками, сліпами, спідницею). А ліфчик дизайнери пропонують будь-якого виду: бандо, твіст-бандо, халтер, класичний бюстьє, танкіні. Купальне вбрання у ретро-стилі прикрашається широкими поясками, бантиками, іншими елементами дизайну. При цьому забарвлення можуть бути різні: класичні білий, чорний, червоний, а також будь-які яскраві і пастельні відтінки. Ще більше підкреслюють «старовину» фасону тканини картаті, смугасті, в горошок, і контрастні за кольором плавки та ліфчик. Така різноманітність дизайнерських вінтажних костюмів для пляжу дозволяє підібрати модель під будь-яку комплекцію. Високі купальні трусики, що закривають пупок, актуальні для жінок у післяпологовому періоді, особливо, якщо єрозтяжки на животі. Високі плавки ефективно приховують шрами після кесаревого розтину, апендицитні, інші післяопераційні. Щільні високі трусики підтягують живіт і ховають жирок на талії. Підійдуть високі трусики жінкам:

  • худеньким, оскільки дозволять візуально укрупнити об’єм стегон, а ліф пуш ап – об’єм грудей; у віці, приховавши те, що дама не хоче виставляти на загальний огляд;
  • які відрізняються ідеальною спортивною фігурою. Пляжне вбрання з високими плавками додадуть дамі неймовірну привабливість і загадковість;
  • наступним модним трендам. Сьогодні ретро-купальник із завищеною талією – справжній тренд!

Дорогі пані, не бійтеся експериментувати! Модна новинка – не привід від неї відмовлятися. Тим більше, що купальний костюм із високими плавками вже був у моді. Потрібно постаратися правильно підібрати забарвлення, щоб фігура виграла: перевагивисвітлилися, а недоліки зникли. А ще – надіти яскраву біжутерію, капелюшок, прихопити туніку або парео. Кому може не піти такий вид купальника, то це панночкам невисокого зросту.

«Інтимо»: купальні костюми на будь-який смак

Заходьте на наш сайт, вибирайте модне, стильне, високоякісне пляжне вбрання від відомих виробників. Інтернет-магазин «Intimo» постійно оновлює та розширює асортимент продукції, стежить за всіма новинками та модними тенденціями. За компетентними порадами звертайтесь до наших менеджерів. Ми гарантуємо лише сертифіковані товари, доступні ціни, сервіс європейського рівня. Слідкуйте за нашими розпродажами, акціями, знижками. В нас легко купувати. Вибрати виріб, замовити його та сплатити можна в режимі онлайн. Якщо з якоїсь причини продукція не підійде, ми замінимо її або приймемо назад. Доставка здійснюється по всій Україні. Любіть себе, купуйте те, що Вам іде, і що Вам подобається, «Інтимо» допоможе Вам у цьому!

Купальники с высокой талией в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.