Чудеса корпоративної етики: що дарувати співробітницям, щоб справді їх порадувати

Чоловіки в глибині душі всі технарі-винахідники — кожен готовий зібрати космічну станцію, не те що з неба дістати зірку. Уявляєте, до чого можуть здогадатися одразу кілька чоловіків, які зібралися в одному місці? Саме тому приймати подарунки до 8 Березня від колег по роботі — той ще Голівуд. -550×367.jpg” alt=”” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6309″ />

Найепічніший презент у своєму житті я отримала від одногрупників. Браві студенти купили на всіх дівчат величезний ящик бананів і роздавали їх з урочистими особами… Свиня-скарбничка, набір для консервації, навіть майстер-клас з ораторськогомистецтву – ось неповний перелік того, що насправді чоловіки дарують співробітницям. А ті, звичайно, мовчать із ввічливості. А якщо ініціатор дивного подарунка — начальник, то ще й усміхаються (діловий етикет, що там). Розкажу вам, як бути і що дарувати, щоб колеги посміхалися щиро і були по-справжньому вдячні вам.

У жіночому подарунку головне що? Його персональність. Навіть якщо співробітниць на підприємстві сотня, кожна хоче думати, що ідею саме її презенту ви виношували як поему (чомусь нам це лестить). Якщо жінок вітаються кілька, додається ще одна важлива деталь: подарунки неодмінно повинні відрізнятися. Герой фільм «Про що говорять чоловіки»,ловелас Слава з фільму в магазині просив «три різні подарунки для трьох різних жінок». Візьміть цей принцип на озброєння. .jpg” alt=”” width=”550″ height=”332″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6308″ />

Щоб уникнути незручних ситуацій, вручайте сертифікати. Це взагалі відмінна, коректна заміна «грошима в конверті». З одного боку ви подбали про подарунок, з іншого — не ламали собі голову, як ощасливити десять жінок одразу (або навіть більше!)

Тонкий момент — які саме сертифікати дарувати. Тут все залежить від нюансів робітничого колективу. Які вони -ваші жінки? Наскільки ви знаєте їхні переваги? Втім, існують і вічні цінності. Рідкісна панночка відмовиться, наприклад, від походу в салон краси або від нового одягу. Або навіть від комплекту білизни – так-так, за допомогою сертифікатів ви зможете подарувати навіть настільки неоднозначну річ, не виходячи за межі пристойності. А замовивши подарункову карту в «Інтимо», ви взагалі не помилитеся. Там вибір не обмежується білизною — знайдете варіанти і для дому, і для офісу, і навіть для вечірнього виходу. що це не проста кофтинка, а боді. Ось за подібними речами «з фантазією» – це вамтеж в «Інтимо».

 Ще один плюс подарункових сертифікатів - їх навіть замовляти можна не встаючи з місця. Ідеально для вічно зайнятих на роботі товаришів. У розділі <a href=сертифікатами є пропозиції для будь-якого бюджету: ви побачите список карток із різними сумами — від 250 до 5000 гривень.

Процедура оформлення також проста: ви їх просто купуєте як звичайний товар. Вибираєте кількість карток потрібного номіналу, відправляєте у кошик, робите замовлення. Потім всю цю посилку щастя вам доставлять прямо в офіс.кур’єром або поштовою службою (якщо офіс не в Києві). .jpg” alt=”” width=”550″ height=”278″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6311″ />

Хочу відзначити ще один момент, суто «дівочковий». Сертифікати «Інтимо» дуже привабливо виглядають – немає сумніву, що це справжній подарунок. Делікатна сірувато-рожева гамма з мереживним малюнком – таку картку навіть просто тримати приємно. А витрачати з неї гроші – тим більше.

Ви навіть не здогадуєтеся, яку гаму емоцій можуть випробувати жінки, які прийшли на вечірку в однакових сукнях. Або з однаковими сумочками. Та що, іноді їх навіть схожі шпильки можуть роздратувати. А подарунки від«Інтимо» будуть не те, що відрізнятимуться, а просто космічно відрізнятимуться. Думаєте, тільки у вас фантазія вища за середню? Дайте трьом панянкам по 500 гривень і ви здивуєтеся, як спритно вони зуміють їх витратити. І всі це будуть різні обновки! Що вже говорити про тисячу гривень (але якщо дозволяє вітальний бюджет фірми)

Приємний момент, що ці сертифікати можна витрачати навіть частинами. І вони навіть не мають терміну дії. Тобто ніхто не змушує ваших дам поспішати та хапати все, що вони бачать по акції. Наприклад, поки діють знижки, вона може купити такий комплект.

А ще через пару місяців — панчохи до нього, адже стартує сезон аномальної спеки, а офісний дрес-код, як не крути, потрібно дотримуватися.

Або такий комбідрес під офісний піджак — з мереживним сюрпризом. Тепер ви знаєте, де ваші жінки знаходять таку красу. Тільки тсс, якщо що, це не я вам сказала.

Ваша Капризуля

Сертификаты в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.