Карантин закінчиться, онлайн залишиться: чому вам варто купувати білизну в інтернет-магазині

Відгадайте загадку: що кожен третій обов’язково робить на самоізоляції? А ось і ні, не про холодильник: туди, здається заглядає, кожен перший. Майже всі ми зараз будуємо плани із серії «що я зроблю після карантину». І чим довше сидимо, тим довшим виходить список. Визнайте, у кого зараз виходить менше 10 пунктів? Хлопці, та ви герої! І чи вмієте задовольнятися малим, чи у всьому шукаєте плюси. Значить, швидше за все, у вас є інший список: «що мені дав цей карантин».

Хтось згадав про забуте хобі, наяке не вистачало часу. Хтось відкрив у собі кулінарний талант. І багато – так точно багато! – Відкрили для себе розширені можливості покупок онлайн. Якось раптово виявилося, що з доставкою додому замовити можна практично все навіть те, на що ми раніше не наважувалися. Наприклад, спідня білизна або купальник. І тут є ряд переваг.

Є люди, яким перед покупкою потрібно ретельно оглянути річ, помацати тканину… І поміряти, звичайно ж, без цього ніяк. Взяти хоча б бюстгальтери — вони, мабуть, найпримхливіші в плані вибору. “Навіщо ви даєте мені чашку D, якщо у мене С?” – Здивувалася я якось в офлайн-магазині, ще в докарантинні часи. Але ще більше я була вражена, коли запропонована модель села на мене як рідна. У консультанта було дуже наметане око. Навіть якщо ви точно знаєте свій розмір, але купуєте білизну невідомої марки, виробник може зробити вам сюрприз.

Вонлайн такі питання вирішуються декількома способами. Перший і найлогічніший – брати продукцію вже відомих вам марок, які ви встигли поміряти традиційним способом. Другий – докладна розмірна таблиця. Звертайте на це увагу у магазинах. В «Інтимо» цьому нюансу приділяється особлива увага. Там навіть бонусом дописані поради щодо розшифрування букв в описі розмірів.

А ще під фото моделей у речах, що вам сподобалися, вказані точні параметри дівчат. Тобто, якщо у вас обсяги плюс-мінус збігаються, ви можете навіть уявити, як це сидітиме на вас. Тим більше,що крім фото, багато позицій супроводжуються і демонстраційними відеороликами. У результаті отримуємо настільки повний замінник живого шоуруму, наскільки це взагалі можливо.

Якщо ви не хочете відмовлятися від звички «помацати-подивитися», в «Інтимо» навіть за нинішніх обставин діє послуга «Примірювальна». Ви можете вибрати все, що вам сподобається з білизни та купальників (до семи одиниць), а також домашнього чи пляжного одягу (максимум три). Все це привезе додому кур’єр, екіпірований повністю в дусі часу: в масці, рукавичках, озброєнийфлакон з антисептиком. Причому руки кур’єр продезінфікує при вас (у разі звичайної доставки він поводитиметься так само). Ви вибираєте те, що сподобається і оплачуєте.

До речі, про літньому одязі я заговорила неспроста. Все ж таки ізоляція не вічна, а після неї вам обов’язковозахочеться блиснути. І магазини лише підтримують у нас це бажання: раз у стрічці спливають цікаві цінові пропозиції. Це якраз один із тих плюсів, які можна вичавити із ситуації.

У тому ж « Інтимо» за півціни можна придбати кожен третій товар у кошику. І це хороша мотивація підійти до процесу шопінгу усвідомлено та збалансовано. Ось ви шукаєте нічну сорочку, а в процесі згадуєте, що вам на літо не завадив би і новий халатик. І можливо, ви зупиніться на українському бренді Ora: у них є чудові колекції домашньої та навітьповсякденний одяг з бавовни та модалу. На останній матеріал зверну вашу увагу особливо: це різновид віскози, надзвичайно м’який, гладкий і приємний для шкіри. Сорочки, халати та сарафани з неї змусять вас промуркотіти від задоволення весь залишок вимушених канікул. Ви навіть забудете про те, що вам не можна було кудись виходити!

Апоки ви вибираєте одяг для себе, до вас підкрадається ваш чоловік і запитує: «Слухай, а у них там шортиків прикольних немає?» І у ваших інтересах брати участь у процесі цих шортиків. Карантин, не карантин, а ви потім їх перед собою бачитимете постійно! До категорії «прикольних» сміливо можна віднести шорти італійської марки David, наприклад такі. У них можна красуватися хоч на пляжі, хоч на балконі в шезлонгу.

Плюс 3. Ви в будь-якому випадку будете в тренді

Ось як не крути — у будь-якому. Дивіться самі: на паузу зараз стали всі сфери життя, у тому числі і fashion-індустрія. Тобто мода цього року навряд чи змінюватиметься так швидко. А це означає, речі з минулих колекцій, куплені зараз по знижці будуть виглядати як найактуальніші. Втім, це вже справа смаку, що саме вибирати. Для одних купальник – витвір мистецтва, для інших – просто костюм для прийняття сонячнихванн.

Правда, пляжну моду і так можна назвати якщо не консервативною, то досить стійкою. Щороку в різних колекціях ми можемо зустріти і ажурну вишивку, і сукні-сорочки, і тропічний принт, і, звісно, королеву курортів — матроську смужку. Чорні купальники – ті взагалі вічні: у бренду David тільки нинішньоїколекції я нарахувала сім (!) абсолютно різних моделей. Різниця лише в тому, як той чи інший колір, візерунок чи елемент інтерпретує дизайнер, а головне — як обіграє власниця речі.

Особливу увагу хочу звернути на італійський одяг. У них навіть за таких умов виходить залишатися на гребені моди. Ось, наприклад, Iconique. У них моделі з пляжних каталогів дужеперегукуються з тією, що зустрічаються в порадах топових стилістів. Зараз усі збожеволіють від оверсайзу – будь ласка, ось вам дихаючий лляний оверсайз натуральних відтінків.

Інший тренд – квітковий принт. Носити таку сукню можна не лише на пляжі, а й у місті, накинувши зверху, скажімо, джинсовий жилет чи куртку.

Плюс 4. Заощадите на доставці

Причому в деяких випадках не те, що заощадите, а й залишитеся в плюсі. На час карантину багато магазинів запровадили опцію безкоштовної доставки на різних умовах: залежно від способу доставки чи суми замовлення. У «Інтимо» така фішка працює, якщо вивибираєте сервіс сервіс Justin, а також послуги Укрпошти «Експрес» (до відділення) та «Кур’єр» (до дверей).

До речі, посилки магазин відправляє максимально оперативно — і це незважаючи на те, що частина співробітників працює позмінно . Ось це я розумію орієнтованість на клієнта!

Загалом, фішки та бонуси тут такі, що від деяких із них навряд чи захочеться відмовлятися і після карантину. Тим більше, що навіть після того, як народ випустять із домашнього ув’язнення, дезінфікувати все і вся нам хочеться ще довго. І дистанцію тримати. А вонлайн безпечно: тут нікому не потрібно нагадувати ні про антисептик, ні про те, що непогано б відсунутися на два метри. А задоволення від нового придбання — таке саме, якщо не більше. Адже зараз як ніколи починаєш цінувати дрібниці і радіти їм з подвоєною силою. задоволення дочекаємося часів, коли ми зможемо не піти за покупками не тому, що не можна, а тому що просто знаємо простіший спосіб.

Яркая одежда для счастливого лета:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.