Антивірусні подарунки: як вітати під час карантину та не зіпсувати свято


«Я їй презент з усієї душею роблю, а вона його – антисептиком!» – бідкається приятель. Так, дні народження в карантині — це справжня драма! У подарунковій коробці була і мережива, і парфуми, які можна купити тільки у Франції… Вирішив він ефектно замалюватися перед дівчиною, але підступний вірус сплутав йому всі карти.

Вгадати з подарунком для жінки — завдання і так нелегке, особливо якщо жінка з розряду «балованих Галь». І це проявляється у будь-якому віці. Ось моя мама у відповідь на захоплене: “Я тобі таку піжамку доглянула!” скептично піднімає брову: «Звідки, кажеш, її везуть? А кур’єр там хоча б у масці?»

А в нинішніх умовах процес вручення нагадує щось середнє між підношенням цариці та митним оглядом. За новим «карантинним»протоколу потрібно поставити коробку на підлогу, де вона підлягає обробці сумішшю спирту, перекису та гліцерину. Або покупного антисептика — хто чим запасся. Зараз вчені досліджують, скільки живе вірус на різних поверхнях. Ось, наприклад, американський центр контролю захворюваності CDC заявляє, що на картоні небезпечний штам тримається до 24 годин. Аналогічне дослідження днями розпочали у Німеччині, але результати поки що не готові. Загалом питань більше, ніж відповідей.

Передавати презенти «з рук в руки» зараз ніяк не виходить, навіть якщо вони куплені та упаковані з любов’ю. Навіть якщо це суперсексуальна спідня білизна, і ви хочете бачити обличчя одержувачки розпакування. Та й взагалі, якщо ви не живете разом, особистепривітання опиняється під питанням: у голові постійно спливає субтитр «Залишайся вдома, краще перестрахуватися». Такий настрій здатний вбити всю магію дарування та отримання. Але все ж таки є один спосіб уникнути цього неподобства. Я скажу лише два слова: подарункові сертифікати! І не прості, а електронні.

Це ж насправді подарунок нового покоління! Звісно, хтось одразу назве сертифікат винаходом для лінивих — мовляв, людина й не спробувала вигадати щось оригінальне. Але за нинішніх обставин я б із цією тезою посперечалася. Дивіться самі: метушня зі складанням, доставкою замовлення, вимушене спілкування з кур’єром — нехай і в масці, і в рукавичках, але все ж таки сторонньою людиною. Нарешті, вже згадана домашня стерилізація упаковки… Начебто дарувальник і заморочився: скільки дій, ну треба ж! Але ж можна вручити подарунок набагато швидше, ефектніше, а головне – не порушуючи краси моменту.

Є ще один нюанс — типовокарантинний, і стосується він чоловіків, які обдаровують своїх коханих. Хлопці, купуючи одяг чи білизну, ви ризикуєте так проштрафитися з розміром, що дутися на вас потім будуть ще довго. Я вам так скажу: відразу прийміть як даність, що ви не вгадали розміру, навіть якщо всі ці «ескі», «емки» та ABC на чашках бюстгальтерів для вас — не китайська грамота.

Зараз кожна третя дама в карантині балує себе пирожками, піцею або того хліще — придбала якийсь -небудь кулінарний онлайн-курс і їсть все, що готує. Ох, чоловіки, ви балансуєте по лезу бритви! Ось купили ви їй комплект начебто за розміром, а вона взяла і одужала! А можете, навпаки, принести на розмір більше, думаючи, що дівчина погладшала… А вона записалася на фітнес-марафон, щоб скидати все, що наїла під час кулінарнихзанять! І їй нові легінси зараз потрібніші, а ви стоїте на порозі і нервово смикаєте мереживні стрінги з італійського комплекту.

< /p>

Або ось бралетт без кісточок – найзручніший варіант щоб вдома носити, а тут ви зі своїм пеньюаром!

Загалом у випадку з білизною та одягом вас врятують електронні сертифікати і тільки вони. Таку послугу вже давно і успішно практикує магазин «Інтимо»

Оформляється ця штука швидко та просто: ось тут вказуєте ім’я одержувача, своє ім’я та суму, яку можна витратити з таким «щасливим квитком».

Далі оформляєте покупку як звичайне інтернет-замовлення, а після оплати система згенерує вам посилання, яке можна надіслати поштою або через будь-який месенджер.

Так, просто «копіювати-вставити». Скажете неромантично? А дайте відповідь мені, якого чоловіка можна назвати більш дбайливим — того, який взимку захоплювався сніжинками на вашому волоссі або того, який дбайливоодягав на вас шапку? В умовах, коли від хвороби не застрахований ніхто, краще все-таки вкотре поберегтися. І усвідомлення цього – зараз набагато кращий прояв романтики, ніж мільйон червоних троянд. Втім, це зовсім не означає, що дівчатам не можна дарувати квіти: напевно кур’єри у флористичних салонах теж щось вигадали.
->

До речі, а чому ми говоримо тільки про подарунки коханим чи чоловікам-дружинам? Сподіваюся, ви не забули своїх батьків, для яких вихід з дому — ще більший ризик, ніж для нас, судячи зі статистики ВООЗ. І вони сидять по хатах і, можливо, сумують. Особливо сумують мами, бо носять переважно одні й ті самі, і з кожним днем все частіше думають, що непогано б оновити домашній гардероб, бо старий набрид до неможливості. Дайте ж їм таку можливість, будьте зразковим сином чи донькою! Між іншим, в «Інтимо» відмінний вибір комфортного одягу для дому – з натуральних та дихаючих тканин. Ах так, кур’єр, який потімпривезе замовлення, буде не тільки в масці, а й у рукавичках і руки продезінфікує на очах у вашої недовірливої мами.

І ще трохи про оригінальність. Навіть при купівлі такого простого сертифіката можна проявити креатив, наприклад, вибрати одну з шести тем оформлення. paragraph –>

Нарешті, ви ж своїми руками відправлятимете повідомлення з посиланням. Тож напишіть щось своє, щирі слова від душі! Адже незважаючи на те, що МОЗ радить нам обмежити соціальні контакти, свята все одно ніхто не скасовував. І тим більше не скасовували прояву любові і турботи.

Любіть один одного, будьте здорові і не скупіться на емоції!
Ваша Капризуля

Самые лучшие подарки в условиях карантина

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.