Новий купальник після карантину: 7 причин купити

«Я не робила на карантині зовсім нічого. Жодних пройдених курсів і жодних розборів гардеробу». Такий пасаж вичитала нещодавно у Facebook: він якось випадково випав у мене в стрічці, хвалилася невідома мені подруга подруги. “Ну і дуже безглуздо”, – захотіла прокоментувати я, але втрималася. Ми всі, звичайно, не залізні, і не можемо гнатися за абсолютну продуктивність, переглядаючи десятки вебінарів, якщо раніше цього не робили. Але гардероб… Це, мабуть, надто тонка та складна структура, щоб так просто ігнорувати її. Я навіть сказала б, навпаки: коли ж ще розбирати завали речей, якщо не під час вимушеної відпустки?

Власників бурхливого темпераменту може дратувати все це розкладання по чарках і малювання схем: «що вдягнути на роботу», «у чому піти в кіно», « у чому годувати хом’ячка»… Але процес має і очевидні плюси, такі як wish-листи і стоп-листи. Після ревізії ви чітко бачите, які речі навіть не дивитися, а що найближчим часом варто купити обов’язково. І в останній список таки має потрапити купальник. Саме так, незважаючи на заморожені тури та обмежені авіаперельоти. Я розповім вам, для чого варто придивитися до нових і цікавих моделей саме зараз.

Причина 1. Потрібно бутикрасивою
Тільки не питайте, будь ласка, кому потрібно. Усім, і насамперед, вам самим! Навіть найгірший настрій може підняти думку про те, що ви виглядаєте на всі 100, на мільйон, або який там у вас закладений максимум за шкалою краси. А почуватися найпривабливішою, ясна річ, простіше в обновці. Особливо якщо вона ідеально сидить на фігурі і підходить за кольором.

< img src="https://lh4.googleusercontent.com/l8CPd8H4R0XsZxE-kxXMzKJEAhFTDDfYVjl1CClON9Sg44aXBGJOVbG4S7rZYIVxoaMmZEyvPNZF7_l-va5Wh6Mmpqjhpqj7-fI-7Jss5hBY3DTYRH2rE3TPf5V24RfnXJIdoy0" alt=""/>
< !-- wp:paragraph -->

Причина 2. Треба бутиоптимісткою

Насправді, між оптимізмом і новим купальником величезний зв’язок. Зараз вам здається, що цього року мандрувати ви зможете хіба що за хлібом. А не сьогодні-завтра разів — і відкриваються межі! Не скрізь, звісно, і не для всіх. Але, наприклад, Греція вже заявила про початок туристичного сезону з середини червня. Ми поки що невиїзні, але ситуація змінюється кожен день і хто знає…

Тренери саморозвитку люблять говорити про уявне програмування: мовляв, якщо хочете бути мільйонером, намагайтеся мислити як мільйонер. Перефразую цю пораду: хочете якнайшвидше в подорож — думайте так, ніби вам уже зараз час у дорогу. Готова посперечатися, при такому підході ви насамперед схаменуєтеся на рахунок пляжного гардеробу. І відразу з’ясується, що один купальник у вас вигорів, другий здається немодним, що пляжний сарафан полиняв під час прання, а на улюблених літніх штанах залишилася пляма від якогось заморського соусу. Тобто оновлювати потрібно все й одразу, благо зараз є на цей час. І можливості: наприклад, Так, це плаття і купальник на попередньому фото – саме з однієї серії.

< img src="https://lh6.googleusercontent.com/3_gss-uyqN3KsZFE171x3nXhYyincjKQ8HojsJMB0jtoAB4J79vbh2wqwu8QCb_WzSZoOh4QFMGIJxlWGjya4V6LqlDkTWHRzg4em5T-V6iP2F9ku9KQKjpEJjGdjtLf8M38TDE" alt=""/>

Причина 3. Треба бути раціональною

Зараз настав той момент, коли карантинна ізоляція майже закінчилася, а смачні знижки в магазинах — ні. І ті, кому не вистачило двох минулих місяців для вибору мрій купальника, ще можуть встигнути придбати те, що планували. Наприклад, в «Інтимо» ще діє 50% знижка на кожен третій куплений товар. Акція поширюється на весь асортимент, включаючиповсякденний одяг: сукні, шорти, футболки із забавними написами. Тобто ви можете одним кліком одягнутися на весь сезон, навіть якщо не збиралися далеко їхати. Або зібрати групу таких же оптимісток, як ви (див. вище), обзавестися новими купальниками зі знижкою і “зрозуміти на трьох” яскраву фотосесію.

Причина 4. Потрібно бути спортивною

< Здається, ми досить довго сиділи вдома, щоб прийти до думок про користь руху та активного способу життя. Багато хто просто на карантині і приступав до домашньої йоги, аеробіки, розтяжки... Кілька моїх знайомих так захопилися, що ледве почали відкриватися спортклуби, відразупобігли (майже буквально) записуватися на тренування. Але яка штука: бігти в спортзал можуть лише ті, кому є в чому тренуватися. Вдома ніхто не бачить, що на вас надіто — хоч стара майка, яку у світ одягати не хочеться, а викинути шкода. Я б дорікнула тим, хто так робить, але на жаль! У кожної з нас є така майка, вона наче скелет у шафі.

Нова форма дуже мотивує тренування. І не тільки тому, що конче потрібно покрасуватися перед приятельками в залі. Бачачи себе в дзеркалі, ми відчуваємо, як стаємо ще красивішими, а у випадку зі спортивними костюмами — «швидші, вищі, сильніші».

І купальник може бути варіантом цієї чудової форми. Все залежить від моделі: нам потрібна така, в якій зручно займатися, яка не сповзе не тиснутиме і перетискатиме. Оптимальні варіанти – роздільні купальники з верхом-майкою та високими плавками. Якщо ж вам потрібно приховати живіт, підійде танкіні з довгим верхом.

Зараз у продажу є навіть моделі, які завдяки оригінальному крою та декору навіть мову не повернеться назвати просто купальником. Я якось, наткнувшись у каталозі на топ та шорти зі стропами, була впевнена, що бачу комплект для танців на пілоні. І як же у мене відвалилася щелепа, коли я прочитала опис товару: за задумом дизайнерів, це був саме купальний костюм. А щодо міцності, то зверніть особливу увагу на італійські моделі: біфлекс родом саме з цієї країни мені завжди нахвалювалиу спортивних магазинах.

Причина 5. Потрібно дивитися у завтрашній день

А точніше на кілька місяців уперед. Як виглядатиме наш відпочинок у червні-липні, ми розуміємо поки що неясно. А ось до оксамитового сезону ситуація, напевно, проясниться. Чи не встигли схуднути до літа? Ноги до рук — і на тренування. Нема купальника? Не біла, до серпня ще багато часу. А якщо ви живете недалеко від моря, вамсам бог велів запастися купальниками і ходити на пляж хоч щодня. В тому самому це вам не вдасться: після солоної води купальник потрібно ретельно прати і сушити, щоб він не втратив форму.

Причина 6. Потрібно любити себе

І достатньою мірою для того, щоб не дозволяти собі ходити у купальнику, що бачив, — вицвілому, із затяжками.Обновка завжди піднімає настрій, як створює ефект нового «я». Спробуйте заради експерименту зробити два знімки: у старому та в новому купальнику. Результати у Instagram викладати необов’язково. Проте щось мені підказує, що ви захочете викласти саме друге фото: з гордо піднятою головою і шаленим блиском в очах. Причина 7. Потрібно бути винахідливою

І не потрібно плакатися про те, що відпустка нам цього року не світить. Краще подумати про те, що світить – внутрішній туризм. Згадалося, як ще півроку тому я у розмові з колегою з Німеччини згадала, що Бердянськ не Майорка. Поки сиділа в карантині,почитала про туристичні регіони України, і тепер мені дуже соромно. Адже у нас майже Майорка на півдні буде на кожному кроці — головне знати, де шукати. Зрештою, можна чудово відпочити і на березі Дніпра.

Загалом, я вам так скажу: краще мати купальник, у якому ви не поїдете до Греції чим поїхати до Греції, але без приголомшливого купальника.

Нарешті, без купальникане обійтися в басейнах та SPA-комплексах. Які працюють, до речі, цілий рік. Ось де ви точно розслабитеся як слід! Як там казала Душечка з «У джазі тільки дівчата»: не важливо, як їдеш (у нашому випадку «куди»), важливо, з ким їдеш. А вже вам вирішувати, чи це буде дружня компанія, сім’я чи прекрасний принц у плавках — теж, до речі, нових, бо оптиміст! 🙂

Давайте разом мріяти про приємне, а літній шопінг з «Інтимо» додасть у ці мрії яскравих фарб.

Бажаю вам гарного настрою та вдалих покупок,
Ваша Капризуля

Сочные купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.