Однотонна білизна чи з принтом? 4 причини проголосувати за яскравість

«Нічого, з віком у тебе пройдуть ці проблеми щодо білизни», — вчить мене життя дівчина на три роки старша. Після тренування дівчинки в роздягальні мимоволі розглядають один на одного трусики та бюстгальтери: у кого там якісь модні поповнення? І, звісно ж, обговорюють. Я завжди була за те, щоб верх збігався за кольором із низом — саме цю особливість дівчинки зарахували до проблем. Начебто, нинішня мода настільки демократична, що дотримуватися цього правила не те, що необов’язково, а й мало не поганий тон. А ще вже кілька років на пікупопулярності принтована білизна. Це просто удар по класичних уподобаннях, адже, за такою логікою, його не поєднаєш практично ні з чим! Чи це неправда? Розбиратимемося.

Свої перші трусики з принтами я доглянула на виставці місцевих брендів. Подумала: «Ось це навернули!» А потім узяла та купила. З того часу їхня ціла коробка різнокольорових — затягла строката трясовина. З’ясувалося, що різнобарвна білизна теж може мати відтінки і класичного стилю, і casual, і навіть бути еротичною. Хоча здавалося б, де та еротика, якщо на тобі труси у квіточку? Такпотрібно знати, яку модель брати і в яку квіточку! Ось ми бачимо модель турецького бренду John Frank, і її просто мову не повертається назвати інакше, ніж крута. А все завдяки чорному тлі та цікавому поєднанню кольорів: здається, що тропічні рослини світяться та переливаються. Магія! Взагалі, ця марка спеціалізується на креативних малюнках — вони прикрашають як жіночі, так і чоловічі труси. Отже, на яке ще чаклунство здатні принти?

< !-- /wp:image -->


1. Створюють настрій
Перефразую стародавній афоризм: «ми це те, що ми носимо». Так видимий оку одяг формує в оточуючих враження про нас. Білі джинси – рідкісна акуратистка, сукня з жатої тканини – явно не аматорка гладити. Яскраві кольори в одязі видають сміливу натуру, а піджаки — бажання дотримуватись правил завжди і скрізь. Так можна обчислити відчайдушних модниць, консерваторів та «туристів»,ігнорують тренди на користь комфорту.


А ось нашу нижню білизну ніхто не бачить — крім, зрозуміло, тих, кому ми її показуємо . Тому і враження ми вироблятимемо здебільшого на самих себе. Згадайте початкові титри «Диявол носить Prada»: з якою старанністю дівчата вибирали трусики та бюстгальтери (до речі, деякі вже тоді не боялися одягати верх і низ із різних комплектів).

2. Наголошують на індивідуальності

Цей процес теж видно не всім. Але якщо подумати: поки ви читаєте цей текст, скільки містом ходить дівчат і жінок у чорних трусиках? А у бежевих? У голові відразу виникає армія різнокаліберних красунь, що синхронно марширують в однаковому.білизна. Що поробиш, витрати базового гардеробу!

Але хто знає, що сьогодні хоч хтось, як і ви, одягає сліпи, наприклад з малюнком з цукерок або пончиків. А може, з пандами — у John Frank є й такі! Перевірити та скласти статистику неможливо. Тому ви думатимете, що ви така одна-єдина з карамельками на п’ятій точці. Надає сміливості та зухвалості у погляді, чи знаєте.


3. Поєднуються з будь-яким одягом
Тут варто обмовитися: аби не просвічувалися і не виглядали. Все ж таки правила гарного тону ніхто не скасовував. А в іншому просто роздолля: на принтованих трусиках, напевно, знайдеться хоч один колір, що гармонує з ліфом. Оптимальний варіант, якщо це будуть фонові – білий чи чорний, яскраво-червоний чи світло-блакитний.

Щоправда, тут є ще нюанс.Комбінувати подібний низ доцільно лише з гладким та однотонним верхом. Ліфи та бралетти, на яких є хоч трохи мережив, не гармонують із самим напівспортивним стилем трусиків John Frank. А якщо вдягнути ще й строкатий бюстгальтер, вийде повний різнобій. В арсеналі фірми для дівчат передбачені лише трусики – комплект з ліфом одного підібрати, на жаль, не вдасться. Тому доведеться експериментувати, як дівчата з кіно.


До речі, можна носити веселі труси з візерунками і не вибиватися зі звичної класичної гами. Наприклад, у John Frank передбачені чорно-білі колекції з імітацією мережив, смугами або милими цятками.

4.Омолоджують
Серйозно, ефект майже як від SPA-салону та гіалуронової маски разом узятих! Ми часто читаємо про те, як можуть візуально старити неактуальні фасони одягу та взуття. З білизною та ж історія: закриті білі труси з високою талією та грубою обробкою мереживом додадуть вам років 20. Це знову ж таки питання іміджу. Уявіть, як чоловік, побачивши вас в одній білизні, випалює: о, я пам’ятаю з дитинства, бабусі такі у дворі сушилися. Не будемо говорити про ввічливість цього чоловіка (а також про його зразкову тривалість життя після цієї репліки). Але я готовапосперечатися, що задерикуваним трусикам-чикині з забарвленням, що імітує джинси зі значками, ніхто принизливої рецензії не дасть. Та й самі ви почуватиметеся в них просто з юнацькою легкістю.

За допомогою каталогу «Інтимо» ви можете зібрати цілу колекцію для різних випадків. Наприклад, «тигри» для наради, тетріс для тренування, а вишеньки для побачення і т. д. І навіть якщо вранці вас зазвичай мучить вічне питання «Що надіти?», тепер принаймні з одним пунктом гардеробу буде все просто і ясно.

Звикайте створювати несподіваний яскраві образи.
А головне — любите нову себе в них.
Ваша Капризуля

Позитивные трусики с принтами в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.