Які купальники приховують недоліки

Це тільки у глянцевих журналах зіркові персони виглядають досконалими – ні тобі целюліту, ні зайвих кілограмів, ні розтяжок, ні в’ялої шкіри. Насправді, небожителі зіркового олімпу далекі від ідеального образу – секрет їхньої пишноти полягає в хитрощах зйомки та монтажу, а також у вмінні приховувати свої недоліки. Оскільки в реальному житті власниць ідеальної фігури можна перерахувати на пальцях правої руки, не варто впадати у відчай, тим більше, якщо недоліки не піддаються коригування за допомогою дієти або спорту, не варто робити з цих індивідуальнихособливості трагедії. Напередодні пляжного сезону почуття прекрасного у дівчат особливо загострюється і, хоча прагнути до досконалості ніхто не забороняє, все ж таки потрібно навчитися оцінювати ситуацію здорово і коригувати недоліки, пускаючи в хід жіночу винахідливість при виборі купальника. Думаєте, це неймовірно складно та потребує багаторічної підготовки? А ось і ні! Скориставшись порадами наших стилістів, ви швидко зрозумієте, який купальник зробить із вас королеву пляжу. Ну що, поїхали?

  • Маленькі груди

Щоб зоровозбільшити груди, вибирайте моделі ліфів зі складками, рюшами, оборками та горизонтальними лініями. Щоб надати грудях форму і підняти її, візуально додавши розмір-другий, не забудьте про улюблений прийом всіх жінок – пуш-апе! А ось низ купальника має бути максимально «легким» без малюнка та фактур, що підкреслюють обсяг та вносять дисонанс у пропорції. купальник для маленьких грудей < ul>

  • Вузькі плечі
  • Ось тут якраз доведеться постаратися,оскільки купальники підкреслюють вузькі плечі, роблячи фігуру ще субтильнішою. Вибирайте моделі з широко розставленими бретельками і відмовтеся від низької лінії вирізу. Також вузькі плечі можна приховати, використовуючи прийом колірного дисонансу, комбінуючи світлу верхню частину та темнішу з діагональними малюнками нижню.

    • Великі груди

    Напевно, чоловіки не зрозуміють жіночого суму, адже великі груди асоціюються з сексуальністю, але якщо ви володарка 4 -го розміру бюста і при цьому відрізняється мініатюрною фігурою, підібрати купальник дуже ідуже складно. Вам підійдуть моделі з ліфами, у яких чашки з кісточками, а лямочки досить широкі та щільні. Якщо хочеться зробити гору візуально легше, вам підійде купальник з темним бюстом і світлим низом, також на вашому боці такі деталі, як вертикальні принти та смужки. купальник для великих грудей

    • Широкі плечі

    Відразу обмовимося, що практично в будь-якій (!) моделі купальника цейнедолік непомітний для оточуючих. Але якщо досконалість у всьому – ваше кредо, тоді вибирайте купальники з v-подібним вирізом, або з круглим, але досить великим, а ще краще з вирізом-хомутом, оскільки візуально така модель звузить плічка.

    • Широкі стегна і великий живіт

    Щоб скоригувати цей досить поширений недолік, потрібно правильно розставити акценти в образі, підкресливши верхню частину . Як це зробити? Вибирайте купальник з яскравим ліфом, з об’ємним малюнком або принтом, а ось низ, навпаки, нехай буде однотонним або з вертикальнимилініями. Відрядний купальник для такої фігури потрібно вибирати з тканини, що стягує, з великою кількістю лайкри, а також з діагональним принтом, наприклад зі смугами, що сходяться на стегнах або животі. Світлі та блискучі тканини залиште худорлявим, інакше ризикуєте додати неіснуючих обсягів своєму животику.

    • Повненька фігура

    Дівчата з об’ємними формами, але з пропорційною фігурою, можуть виглядати дуже сексапільно, якщо правильно виберуть модель купальника. Для початку запам’ятайте, що купальник повинен бути вашого розміру, а не перетягувати тіло,що сформує додаткові складки. Найкраще вибирайте цілісний купальник з матової тканини з великим відсотком лайкри, глибокого однотонного забарвлення. Придивіться: якісні купальники для повної фігури мають вставки та чашки, що стягують, на кісточках навіть у відрядних моделях. купальник для повної фігури Сподіваємося, наші рекомендації допомогли вам визначитися з моделлю купальника для пляжного відпочинку!

    Смотрите купальники в Intimo:

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.