Біляві ангели: які купальники йдуть білявкам

Дівчата, яких природа або перукарська майстерність наділили світлим волоссям, можуть дозволити собі експериментувати з вельми широкою гамою кольорів і при цьому завжди виглядати спокусливо і ефектно. Правда і для блондинок існують свої «табу» – відтінки, яких краще уникати, щоб не зробити образ тужливим чи надмірно солоденьким. Особливо важливо підійти до питання кольору, якщо йдеться про вибір купальника, адже це єдиний елемент одягу, який буде одягнений на вас під час пляжного відпочинку, а отже, він має підходити вам ідеально. Практичні поради дляблондинок:

  • Чим світліше у вас волосся, тим ефектніше виглядатиме купальники у темних тонах. Наприклад, класичний чорний колір може за рахунок контрасту створити чарівний образ, підкресливши колір пасм та відтінок шкіри.

синій купальник

  • На блондинках розкішно виглядає сірий колір у теплих тонах. Він не настільки зобов’язує як чорний і на дівчатах зі світлим волоссям виглядає дуже багато і елегантно, підкреслюючи природну красу.
  • Простоприголомшливо, якщо не сказати більше, на блондинках виглядають купальники, виконані у відтінках сафарі. Ці кольори входять у моду практично щоліта і на пляжі виглядають дуже природно. Найвиграшніші кольори для блондинок – бежевий, оливковий, кремовий і глибокий коричневий. 24.jpg”>коричневий купальник
    • Ще один модний цього сезону колір – це королівський синій, який просто знахідка для ефектних блондинок. Це дуже глибокий, бархатистий і насичений колір, що чудово відтіняє світліволосся.

    королівський синій Загалом, список відтінків, які підходять блондинкам, можна продовжувати нескінченно. Так, на засмаглій шкірі розкішно виглядатиме кораловий купальник, а на блакитноокій красуні зі світлим волоссям розкриється вся глибина зелених, бірюзових та блакитних відтінків. Не бійтеся експериментувати з кольором і фасонами купальників, можливо саме той колір, який ви ніколи не ризикували приміряти на себе, виявиться найвиграшнішим і повною мірою розкриє вашу чарівність.

    Смотрите купальники для блондинок в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.