З якої тканини шиють купальники

Вибираючи купальник, важливо звертати увагу не лише на його фасон, актуальність моделі та забарвлення, але також адекватно оцінювати склад матеріалу, з якого виготовлено виріб. Не секрет, що неякісні тканини можуть провокувати подразнення на шкірі та викликати алергію. Звичайно, розраховувати на те, що червоний купальник Волокна, що входять до складу синтетичних тканин длякупальників:

  • Лайкра

Один з основних компонентів у складі тканини для будь-якого купальника. Це синтетичне волокно, яке цінується завдяки таким властивостям, як пружність і здатність до розтягування. Вибираючи купальник, звертайте увагу, щоб лайкри у складі тканини було близько 30% – це оптимальне співвідношення.

  • Поліестер

Усім відомий різновид синтетичної тканини, який був популярний ще на зорі створення сучасного купального костюма. Коли дизайнери навчилися створювати купальники, які не вигоряли на сонці, чудово тримали форму і швидко сохли, це було справжнє захоплення – революція у сфері пляжної моди. купальник з поліестеру

    < li>Тактель

Це вже напівсинтетична тканина – комбінація трикотажного полотна та лайкри. На дотик тканина дуже приємна і досить еластична, як і поліестер, швидко висихає і непогано тримає.форму. Переваги тканини в її повітропроникності та шовковистості, але варто зазначити, що така тканина не настільки добре підтримує фігуру, як той самий поліестер, тому навряд чи купальник із тактелю підійде повненьким дівчатам.

  • Поліамід

Тканина відрізняється хорошими коригуючими, стягуючими та підтримуючими властивостями, до того ж не вигоряє на сонці, швидко сохне. Складається поліамідкупальник з поліаміду На завершення хочеться підкреслити , наскільки важливо звертати увагу на склад тканини, з якої пошитий купальник. Деякі дешеві купальники шиють із тканини, що пройшла обробку хімічним складом, який при тривалому носінні моженашкодити жіночому здоров’ю. У складі тканини вас повинні насторожити такі позначення, як PVC – це синтетичні полівінілові нитки, які неприпустимо використовувати у білизні для повсякденного носіння та купальних костюмах. Загалом, сучасні тканини з вмістом поліестеру та поліаміду, а також з додаванням лайкри відмінно підходять для купання в морській, прісній та хлорованій воді – тримають форму, довго зберігають привабливий зовнішній вигляд і не викликають проблем зі шкірою. Для любительок натуральних тканин хочеться нагадати, що купальники з тактелю або бавовни підійдуть скоріше для сонячних ванн, але ніяк не для купання. Розмірковуючи про те, з якої тканини має бути, пошитий якісний купальник, не забуваємо, що величезну роль у тому, як виріб сяде по фігурі грає фасон моделі, що підходить під особливості вашої статури. Бажаємо приємних покупок та насиченого відпочинку! Дивіться також купальники в Intimo:

Выбирайте качественные купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.