Як правильно підібрати купальник для аквапарку

З настанням літа аквапарки стають справжнім порятунком для городян, змушених просиджувати спекотні дні в задушливих офісах. Де ще можна освіжитися, поринувши в прохолодну воду, і вдосталь повеселитись, якщо не в аквапарку? Звичайно, ідеальний варіант – поїздка на море, але якщо відпустка не в списку ваших планів на літо, то краще альтернативи і не придумати. купальник в акварпарку Щоб зробити день у аквапарку максимально приємним, давайте подумаємо про те, який купальник вибрати для цього заходу.

Як не залишитися в аквапарку без купальника: поради бувалих

При відвідуванні басейну або аквапарку купальник є єдиним елементом одягу, що прикриває тіло, і якщо з якоїсь безглуздої випадковості купальник злетить під час екстремального спуску з гірки атракціону, особливо чутлива дівчина може рознервуватися івідчути себе страшенно ніяково. За великим рахунком, кримінального в такій ситуації нічого немає, навіть якщо ви несподівано залишилися «без нічого» можна швиденько зорієнтуватися і «закосити» під нудиста-початківця – ну це так, на крайній випадок 🙂 жовтий купальник

  • Отже, перше, на що звертаємо увагу, це розмір купальника. У занадто тісному купальнику ви будете схожі на перетягнуту сардельку, але занадто вільний ризикуєте втратити при першому ж спуску. Тому, приміряйте обраний купальник в обов’язковому порядку і добре подумайте, чи підходить обрана вами модель та розмір для такого активного відпочинку.
  • В принципі, відвідувати аквапарк можна і в окремомукупальнику, але щоб звести ймовірність сюрпризів до мінімуму, виберіть злиту модель – так ви будете впевнені, що по дорозі ліфчик не відлетить, і ви не приземлитесь в басейн в образі топлес-леді.

відрядний купальник

  • Якщо вам до душі лише роздільні купальники, купуйте бікіні на кісточках, щоб чашка щільно сиділа і добре підтримувала груди. Виявляється, важлива не тільки модель купальника, а й тканина, з якої він пошитий. Якщо полотно дуже тонке, через годинку-другу готуйтеся до того, що ваше вбрання почне тріщати по швах і перетвориться на вентильовану модель. Саме тому якість тканини має бути на рівні, щоб ви почували себе впевнено та комфортно.
  • Ще один чудовий варіант для практичних дівчат – це комплект із плавальних маєчок та шортиків (танкіні). Звичайно, виглядає це не так сексуально, як бікіні, зате зручно, надійно і стильно. Шортики за рахунокширокої гумки тримаються набагато краще плавок, а майка на відміну від ліфа, в принципі, не може нікуди полетіти навіть при крутому спуску. щоб бути впевненою, що нічого не розв’яжеться або не лусне в найвідповідальніший момент. Часто дівчата втрачають купальники на гірках в аквапарку саме тому, що застібка просто не витримує або шлейки розв’язуються.

Активувати безкоштовну доставку

Смотрите купальники для аквапарка в Intimo: